Kazayı kim yaptı?

Kazayı kim yaptı?

Sigorta Suistimali dosyalarını paylaşmaya, sigorta şirketlerinin maliyetlerini etkileyen bu dolandırıcılık yöntemlerini ortaya çıkartmaya devam ediyoruz. İşte çocukların ve onlara örnek olması gereken bir babanın dahil olduğu yeni suistimal dosyası!

Quick Sigorta olarak, sigorta şirketi maliyetlerinin ve sigorta fiyatlarının yükselmesine neden olan "Sigorta Suistimali" dosyasını ele alacağımızı, bu türde olayların örneklerini sizinle paylaşacağımızı ve vakit kaybetmeden yasal süreci başlatacağımızı duyurmuştuk.

Sigorta şirketleri, zor durumda olan sigortalılarına yardım ve tazmin işlerini gerçekleştirip, onların yaralarını sarmaya çalışırken bir taraftan da sahte belge ve dokümanlar ile dolandırmaya çalışan ve nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen kişilerle büyük bir mücadeleyi sürdürmek zorunda kalır.  

Yeni dosyamızda da yine böyle "dolandırıcılık" içeren ilginç bir durum karşılıyor bizi.

Kazaya karışan bir aracın kapıları açılıyor ve içerisinden çocuklar iniyor. Acı ve şaşkınlık içerisinde araçtan uzaklaşan çocukların hemen ardından, onlara örnek olması gereken bir baba sigorta şirketini arayarak, kazayı kendisini yaptığını iddia ediyor ve sigorta şirketinden hasarı karşılamasını istiyor.
Ancak eksperlerin ayrıntılı araştırması sonucunda kaza anının video görüntülerine ulaşılıyor.