Yağmur Ektaş, Türkiye Şampiyonu

Yağmur Ektaş, Türkiye Şampiyonu

Fenerbahçe Spor Kulübü sporcularından Yağmur Ektaş, kendi kategorisinde 2018 Artistik Yüzme Türkiye Şampiyonası’nı birincilikle tamamladı. Quick Sigorta acentesi Selçuk Ektaş’ın kızı Yağmur Ektaş’ı tebrik ederiz.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 Artistik Yüzme Türkiye Şampiyonası’nın heyecanı geçtiğimiz hafta sonunda İstanbul Burhan Felek Kapalı Yüzme Havuzu’nda yaşandı. Ülkenin farklı şehirlerinden birçok takımın yer aldığı şampiyonanın her kategorisinde, büyük bir çekişme yaşandı. İstanbullu sporseverlerin de büyük ilgi gösterdiği şampiyonanın ilk gününde elemeler, ikinci gününde yarı finaller son gününde ise final yarışları yapıldı. 
13-15 yaş solo kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Ektaş, Ay-Yıldızlı formayla ülkemizi yurt dışında da temsil ediyor.
13-15 yaş solo kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Ektaş, Ay-Yıldızlı formayla ülkemizi yurt dışında da temsil ediyor.

13-15 yaş solo kategorisinde, ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil eden Fenerbahçe Spor Kulübü sporcularından Yağmur Ektaş şampiyonluğa ulaştı. Aynı kategoride yine Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu olan Doğa Eşin ikinci olurken, Anabilim Spor Kulübü’nden Alara Aker üçüncü oldu.

Branşında Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde eden Yağmur Ektaş yüzme sporu ile altı yaşında tanıştı. Profesyonel spor yaşantısına ise dokuz yaşında Fenerbahçe Spor Kulübü’nde, Artistik Yüzme braşında lisanslı sporcu olarak başladı. Ülkemizi Milli Sporcu olarak yurt dışında da temsil eden, Quick Sigorta acentesi Selçuk Ektaş’ın kızı Yağmur Ektaş’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.