13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (6 Kasım - 13 Kasım)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (6 Kasım - 13 Kasım)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Sıkı durun, güzel haberlerle başlıyorum. Bu hafta finansal konulardaki çıkmazlarınıza çözümler üretebileceksiniz. İş yerinizde yılan hikayesine dönmüş sorunlarınız yeni haftayla beraber çözülecek ve kuş kadar hafifleyeceksiniz. Aşk hayatınızda realistik duruşunuz yerini romantizme bırakacak. Eşinizden ya da sevgilinizden hediyeler alabilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Girdiğiniz her ortamda dikkat çeken yapınız sayesinde yeni iş/ eğitim odaklarının kapısını aralayabilir yeni planlar yapabilirsiniz. Sağlığınız genel anlamda iyi olmakla birlikte dış görünüşünüzde bazı değişiklikler yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Yeni haftaya beklentilerle başlayacaksınız. Bu beklentiler hem sizin karşı cinsten bekledikleriniz hem de karşı cinsin sizden bekledikleri olarak özetleyebiliriz. Ara ara iletişim problemleri yaşamanız bu beklentilerin anlaşılmamasına sebep oluyor. İş hayatınızda daha iyisinin peşinde koşmaya başladığınız bir hafta olacak. Yeni iş arayışları ya da terfi isteği kafanızı bir süre daha meşgul edeceğe benziyor. Dedikodudan hiç haz etmiyorsunuz fakat yine gelip sizi buluyor. Hakkınızda söylenmiş asılsız ithamlar kulağınıza gelebilir, ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız tarafından eleştirilebilirsiniz hazırlıklı olun.

Hem yoğunluktan şikayet edip hem de rutini sevmemek tam ikizlere göre bir hareket :) Kendinize zaman ayırmak için her yolu deniyorsunuz. Bu hafta iş hayatınız biraz hareketli çünkü bazı yeniliklerin ve değişimlerin haberini alacaksınız. Uzun zamandır yoğunluktan şikayetçi olsanız da sizler çalışmadan, üretmeden yapamazsınız. Aşk hayatınızda kendinizi iyi ifade edebildiğiniz sürece mutluluk kaçınılmaz. Dış görünüşünüzde değişim yapmak isteğiyle yanıp tutuşacaksınız, bu yüzden alışveriş mottolu bir hafta sizleri bekliyor. Maddi konularda ki savurganlığınız yerini birikime bırakmaya başlayacak. (Tabi ki alışveriş sırasında kendinizi kaybetmezseniz :) )

Bu hafta aşk kapınızı çalmakla kalmıyor adeta koç başıyla zorluyor :) Beklemediğiniz bir anda aşık olabilir ya da bir ilişkiniz varsa evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. İş hayatınız durağan bir döneme giriyor, bu dönemi değerlendirebilir ve ertelediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizi de bir süredir ihmal ediyorsunuz, sevdiklerinizi kırmamak amacıyla onlara zaman ayırmayı deneyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftaya giriyorsunuz. Elinizden peçete düşmeyebilir, şimdiden önlem almakta fayda var.

Bu hafta gerilimlerle başlayacak. Aile içi sorunlar gerilmenize sebep olacak, bu durum iş ve özel hayatınıza da yansıyacak. Kendinizi bu duruma hazırlayın be sakinliğinizi korumaya çalışın. Kariyer planlarınızda önemli değişimler gündeminizde olacak. Yakın zamanda iş ve ya eğitim hayatınızla ilgili yeni adımlar atabilir, bu adımlarınız sonucunda da içinde bulunduğunuz huzursuzluktan kurtulabilirsiniz. Dönem dönem fazla kilolarınızdan sıkıldığınız için bu konuda olumlu adımlar atacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Pazartesi başlayıp salı biten diyetlerden ziyade hazır olduğunuzda başlamanız daha iyi olacak.

Eğitim hayatınızdaki gelişmeler bu haftanın gündemini oluşturacak. Zaman zaman yaşadığınız iletişim problemleri geride kalacak. Ne istediğinizi iyi ifade ettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızda beklentilerinizin karşılandığı, yeni iş süreçlerinin açılacağı bir hafta olacak fakat yoğunluktan dolayı nefes almaya zaman bulamayacaksınız. Yeni sorumluluklar halihazırda olan iş yükünüzün üstüne eklenebilir ama çalışmaktan kaçmayan başak burçları bu durumu en iyi şekilde yönetecekler. Maddi açıdan istediklerinize ulaşabileceğiniz konular karşınıza çıkabilir. Fırsatları iyi değerlendirin.

Aile hayatınıza gereken önemi vereceğiniz huzurlu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Özel yaşamınızda çözüme kavuşmamış bazı konular yeniden gündeme gelip canınızı sıkabilir; bu konuda tavrınızı net olarak ortaya koymadığınız sürece ne yazık ki karşınıza çıkmaya devam edecek. İş hayatınızda beklediğiniz desteği hem iş arkadaşlarınızdan hem de üstlerinizden görmeniz çalışma azminizi daha da artıracak. İlerleyen zamanlarda bu çalışma temposunun maddi açıdan faydalarını da görmeye başlayacaksınız. Aşk hayatınızda eskide kalmış, üstünü kapattığınız eski defterler yeniden açılabilir ve bu durum kafanızı karıştırabilir.

Maddi konularda sıkışacağınız ve çözümler arayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bu krizi iyi yönetebilirseniz borçlarınızı sandığınızdan çok daha kısa vadede kapatacaksınız. Size bu konularda yakın çevreniz ve aileniz de büyük destek sağlayacak. İş hayatınıza geldiğimizde; kafanızda olan projeleri gerçekleştirmek için çok uygun günler ile karşı karşıyayız. Önceliklerinizi kafanızda oturttuğunuz sürece aşk hayatınız dingin ve sakin kalmaya devam edecek. Otoriter kişilerden dolayı bir süre canınız sıkılabilir.

Haftanın mottosunu aşk ve ilişkiler oluşturuyor. Uzun zamandır planladığınız konuşmayı veya randevu teklifini yapmak için harika bir hafta. Doğru cümleleri kurmayı başardığınızda alacağınız cevap tabii ki “EVEEEETT” olacak. Kafanızı karıştıran ve sizi olumsuz şekilde etkileyen düşünceler var. Bu düşüncelerden bir an önce sıyrılıp gerçeğe odaklanmalısınız. Hayalini kurduğunuz hayatın kapıları nihayet açılıyor. Heyecan ve stres kaynaklı ani hastalıklar olabilir dikkat etmekte fayda var. İş hayatınızda dedikodular tavan yapmış, hepsi bir bir kulağınıza gelecek.

Finansal konular, ödenmesi gereken krediler ve borçlar hayatınızı bir süre daha meşgul edeceğe benziyor ama korkmayın çünkü çözüm getirebileceğiniz, şansınızın açık olduğu bir dönem başlıyor. Manevi anlamda çok dolu olduğunuz, kendinizi çok iyi hissettiğiniz günler geçiriyorsunuz ve bu size çok iyi geliyor. Aşk hayatınızda iki kişi arasında kalması gereken sırlarınızı başkalarından duymak canınızı fazlasıyla sıkacak ve ilişkinizde güven duygusu biraz zedelenecek. Spor kazaları, burkulmalar yaşayabilirsiniz.

Bir süredir üzerinizde taşıdığınız gerginliğin ani patlamalarını yaşayacaksınız, öfkeyle kalkan zararla oturur. Eğer bu konuda üzülmek, pişman olmak istemiyorsanız ağzınızdan çıkan her söze dikkat etmelisiniz. Aniden gelişen olaylar sonucu yolculuklara çıkabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. İş hayatınızda performansınızın geri bildirimleri başkalarını rahatsız edebilir. Unutmayın meyve veren ağaç taşlanır. Aşk hayatınız çalkantılı bir dönemi atlattı. Uzuun bir süre sakinliğini koruyacak endişeniz olmasın.

Aile büyüklerinizle aranızda geçen diyaloglar sizi gerebilir. Bazen alttan almayı bilmek lazım. Hatalı da olsalar sessiz kalmanız, karşılık vermenizden çok daha iyi olacak. Bu hafta iş hayatınızda sürprizlere açık olun çünkü harika gelişmeler yaşanacak. Maddi açıdan da sizi epey ferahlatacak sürprizlere karşı hazırlıklı olun. Ne yazık ki aşk konusunda bazı sıkıntılar kapıda. Ayrılıklarla dolu bir döneme giriyorsunuz. İlişkisi olan balıklar için tehlike sinyalleri çalıyor. Evli olan balıklar da teknolojiyle aralarına bir mesafe koymazlarsa istemedikleri durumlarla karşılaşabilirler. Aile hayatınızı her şeyin önünde tutmalısınız.