2020'de burçları neler bekliyor? 13.Burç yeni yılı yorumladı...

2020'de burçları neler bekliyor? 13.Burç yeni yılı yorumladı...

2020 size neler getirecek? Twitter fenomeni 13.Burç, yeni yılda burcunuzu nelerin beklediğini #QBlog için yorumladı! İşte burçlara göre yeni yıl tahminleri.

KOÇ

Sevgili Koç; 2020 sana hiç beklenmediğin kadar güzel enerjilerle gelecek. Özellikle senenin ilk birkaç ayı kendini her şeyi başarabilecek kadar güçlü hissedeceksin ki sana da bu yakışır zaten.♥ Bu yıl ailenle ilgili gelişmeler gündemini meşgul edecek ancak merak etme kavga gürültü değil, güzel şeyler.☺ Hep hayallerini kurduğun bir iş varsa bunun için gerekli adımları atabilir, ani yükseliş ve başarılarınla senden beklentisi olmayan kişileri de şoka uğratabilirsin. Kendini çok daha mutlu hissedeceğin bir yere taşınman da söz konusu olabilir. Güzel günler için şimdiden hazırla kendini, mutlu seneler.

BOĞA

Sevgili Boğa; 2019’da olan 2019’da kalacak, lütfen artık şu üzerindeki ağırlıktan kurtul ve ileriye bak. 2020 için kendine koyacağın hedefleri gerçekleştirebilecek gücü bulacaksın. Bu sene senin için tatsız geçti belki ama yepyeni bir başlangıç yapıyorsun artık. Bu yıl özellikle maddi olarak bereketli bir sene geçireceksin. Seni değersiz hissettiren insanlar dahil olumsuz her şeyi geride bırakacak ve yalnızca kendine odaklanacaksın. Maddi anlamdaki kısmetini umuyorum yılbaşı gecesi piyango biletinde görebilirsin, en kötü amorti olsun. ☺ İyi seneler. 

İKİZLER

Sevgili İkizler; 2020 sana çok büyük sürprizler hazırlamıyor ancak tadını da kaçırmayacak. Hatta iş yaşamında önemli adımlar atarak özgüvenini tazeleme imkanı bulabileceksin. Aile ve iş yaşamı arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanacağın zamanlar olabilir elbet ama senin içinde –henüz fark edememiş olsan bile- herkesi kıskandıracak bir yaşam arzusu var. Kendi içine döneceğin ve huzurlu hissetmenin keyfine varacağın bir yıl seni bekliyor. Mutlu seneler. 

YENGEÇ

Sevgili Yengeç; 2019 ve öncesi sana istediğin kadarını veremedi belki ama 2020 yepyeni umutlarla geliyor. Yaşanan kayıplar elbet telafi edilecek ve tüm kötü olayların üzerine bir çizgi çekilecek. Sağlık problemlerinden arınarak şifa bulacak hatta turp gibi olacaksın. Özellikle yaz geldiğinde fıkır fıkır hissedeceğin günler olacak. Al işte, bunun hayaliyle bile yeni yıla mutlu girilebilir bence. ☺ Gönlünden geçen güzellikler hak ettiğin üzere seni bulacak merak etme. Musmutlu yıllar. 

ASLAN

Sevgili Aslan; 2019 son çeyreği bir acayip geçti sanki ama 2020 sürprizlerle dolu bir yıl olacak senin için. Bence sen hiç plan yapma çünkü uygulaman pek mümkün görünmüyor. Attığın her adımda yepyeni yollar açılacak önünde. Kariyer, para, aşk ve aile… Hepsi için farklı gelişmeler ve deneyimler yaşayacaksın. Özellikle de sevdiklerinle bir arada olacak ve onların mutluluklarına ortak olacaksın. Hayatta bundan daha güzel ne olabilir ki zaten? Sevdiklerinle kahkahalar içinde geçireceğin bir yıl olsun. 

BAŞAK

Sevgili Başak; kuruntularından kurtulur musun bilmem ama 2020 sana bolca para, hiç beklemediğin bir aşk ve güzel bir iş fırsatı sunacak diyebilirim. Öyle böyle geçen bir 2019 sonrası deva gibi gelecek bir yeni yıl var önünde. Mutlu hissedeceğin günler geçireceğin kesin.. Belki ev ya da araba, istediğin bir eşyaya sahip olabilme imkanın olacak. Başarılarınla gururlanma fırsatın olacak bu yıl ve inan bana bu duygular seni olabileceğin en iyi şekilde hissettirecek. Dilerim 2020’de gelecek için en güzel adımları atar, en doğru kararları alırsın. Mutlu yıllar.

TERAZİ

Sevgili Terazi; 2020 yılından alacağın var çünkü geçmiş yıllarda iliğini kuruttu şu dert tasa. Sevdik sevmedik, tanıdık tanımadık dünyanın yükünü almışsın omzuna da sallanıyorsun. Ama böyle gitmez, bu yıl şöyle bir sarsılacak ve kendine geleceksin. Güzel haber; KENDİN İÇİN YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN. Kendine daha iyi bakıp, bedenine ve ruhuna yatırım yapmak seni daha mutlu bir insan haline getirecek. 2020 sana bunun için gerekli imkanları fazlasıyla sunacaktır. Şimdiden planlar yap ve gelecek güzel senenin tadını çıkarabileceğin işler peşinde koş. Mutlu yılların olsun. 

AKREP

Sevgili Akrep: durduğun yerde gökten sana gelmeyecek güzelliklerin peşinde koşman gerektiğini artık fark edeceksin. 2020 senin için yoğun ve yorucu bir yıl olacak çünkü ailevi meselelerle çokça uğraşman gerekecek. Herkesin huzuru için, kendindeki negatif yönleri değiştirmek adına adımlar atacaksın. Hırsından ve öfkenden arınarak daha dingin bir insan haline gelmek bu sene kendine yapacağın en büyük yatırım olacak. Enteresan ve bir o kadar komik olayların içinde kalacağın bu şahane yıl sana uğurla gelsin. Mutlu yıllar.

YAY

Sevgili Yay; daha fazlası için uğraşırken eldekini de kaybetmek geçmişte kaldı. 2020 elindekilerin kıymetini, kendini geliştirmenin güzelliğini ve aile olmanın önemini öğretecek sana. Emek verdiğin şeylerin karşılığını aldığın bir yıl olacağından bu yıl hayatının kilometre taşı olacak diyebiliriz. Yıl içinde tanışacağın yeni insanlar sana yepyeni ufuklar açacak ve birçok yönden kazanç sağlamana yardımcı olacaklar. Geçmişte yapılan yanlışları telafi etmek için de şanslı olacaksın bu yıl. Her sabah, öncekinden daha güzel bir güne uyanacağın bir sene olsun. Mutlu yıllar.

OĞLAK

Sevgili Oğlak; geçmiş yıllarda almış olduğun dersler seni 2020’ye bomba gibi hazırladı aslında ama farkında değilsin henüz. Üzücü olaylarla baş etme yöntemlerinden tut da kendin için doğru olanı seçmeye kadar bir dizi konuda kendini geliştirdin, yetiştirdin. Artık hatalardan pişmanlık duyacak, yapamadıkları için hayıflanıp duracak bir Oğlak yok! 2020 yılında hayallerine adım adım ilerleyen, gözü pek bir insan olacaksın. Çok da fazla seyahat edeceksin bu arada. Bak bunu unutma, seyahat ettiğin yerlerden magnet almayı da tabi! ☺ Gezmeli tozmalı, macera dolu seneler! 

KOVA

Sevgili Kova; 2019 ama iyi ama kötü dokunuşlarıyla geldi ve geçti. Herkes gibi senin de yeni yıl için umutların olması gerekirken karamsar olman çok saçma! Çünkü seni diğer seneler gibi tekdüze bir yıl beklemiyor! Daha hareketli, sürprizli hatta baya baya sürprizli bir sene geçereceksin sen. Aileye yeni bir üye katılabilir, güzel arkadaşlıklar kurulabilir veya uzun zamandır beklenen bir gelir elde edilebilir. Sonrası da iyilik, sağlık zaten. Huzurlu ve mutlu yıllar dilerim. 

BALIK

Sevgili Balık; hayatındaki inişli çıkışlı tablo seni yoruyor biliyorum ama sana güzel haber: 2020, 2019’dan çok daha güzel bir yıl olacak! Çok istediğin değerli şeyleri satın alabilecek güce erişebilir, ailenle mutlu anlar yaşayabilirsin. Ama şüphesiz ki bu yılın sana en büyük getirisi iş konusunda önünde açılacak kapılar olacak. Bu yıl beklemediğin kadar büyük bir balık tutacaksın. Sonrasında da bereketlenen sofranda lezzetli günler geçireceksin. Zahmetsiz ve dertsiz, mutlulukla geçecek bir yıl dilerim.