13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (4 Aralık - 11 Aralık)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (4 Aralık - 11 Aralık)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor?

Koç Burcu
Koç Burcu

Bu hafta hırsınız sağduyunuzun önüne geçebilir. Alacağınız kararlar önümüzdeki ayları etkileyecek kadar önemli olabilir, bu nedenle olabildiğince düşünerek hareket etmeye çalışmalısınız. Aşk hayatınızda kararsız haliniz sevdiğiniz kişiyi fazlasıyla zorluyor. Ne istediğinize karar vermediğiniz sürece siz de huzura eremeyeceksiniz.

Boğa Burcu
Boğa Burcu

Maddi konularda çok dikkat etmeniz gereken bir hafta bekliyor sizleri. Gereksiz harcamalar yapmaktan imtina etmelisiniz, alışveriş listeleri işinize yarayabilir. Aşk hayatınız da sevdiğiniz insanla ortak planlar yapabilir, küçük çaplı hayallerinizi hayata geçirmek için adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda haddinden fazla çalışıp maddi manevi karşılığını alamamanız ani tepkilere neden olabilir. Sabretmelisiniz.

İkizler Burcu
İkizler Burcu

Daha önce verdiğiniz sözler başınıza dert olabilir, bu sözler hafta boyunca karşınıza çıkabilir. Verdiğiniz sözleri tutmanız sosyal çevrenizde size verilen değeri de artıracaktır. Aşk hayatınızda pürüzler çıkabilir, birlikte olduğunuz insanla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ortaklı işlerden uzak durmanız gereken bir dönem.

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

Sorumluluklarınızın fazlasıyla artacağı bir döneme giriyorsunuz. Yeni hafta size altından kalkmakta zorlanacağınız yeni sorumluluklar getiriyor, iş hayatınızdaki seyahatler bu sorumluluklardan bir nebze uzaklaşmanız için fırsat olacak. İkili ilişkilerinizdeki fedakar tavırlarınız, birlikte olduğunuz insan tarafından da fark edilecek ve çözümlenemeyen problemleriniz kendiliğinden çözüme kavuşacak.

Aslan Burcu
Aslan Burcu

Aslan burçlarını kararsızlıklarla dolu bir hafta bekliyor. Finansal alandaki kararsızlığınız hayatınızın her alanına yansıyacak. Karşılaşacağınız zorluklar karşısında ailenizin desteği içinizi rahatlatmaya yetecek ve bu sayede daha emin adımlar atabileceksiniz. İş hayatınızda rahat bir hafta yaşayacaksınız, iş arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar sizden saklanan bazı gelişmeleri öğrenmenize ve strateji değiştirmenize yol açabilir.

Başak Burcu
Başak Burcu

Evde yapılacak tamirat tadilat işlerine girebilirsiniz bu hafta, evinizde ertelediğiniz ne varsa yapabileceğiniz ve keyifli zaman geçireceğiniz güzel bir hafta başlıyor sizler için. Haftanın sonuna doğru beklenmedik ödemeler çıkabilir ama planlı giderseniz maddi sıkıntıya düşmeden atlatacaksınız. Evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor maalesef. Hafta sonu sevgilinizle aranızda karşılıklı güvensizlikten kaynaklanan problemler çıkabilir dikkatli olun.

Terazi Burcu
Terazi Burcu

İş hayatınızda sıkıntılar baş gösterebilir, biraz mola vermeye, tatile çıkmaya ya da iş değiştirmeye ihtiyacınız olabilir. Hafta ortalarına doğru karamsar havadan kurtulup daha pozitif düşünmeye başlayacaksınız. Özellikle hafta sonu iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Karşınızdakini dikkatle dinlemekte, konuşmadan önce cümlelerinizi iyice düşünüp tartmakta fayda var.

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Hafta başından itibaren kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun ortasında bulabilirsiniz, neredeyse tüm haftanın planını yapmak zorunda kalabilirsiniz. Finansal açıdan, aldığınız fazla tedbir ailede huzursuzluğa yol açabilir. Yatırım planlarınızı bir süre ertelemenizde fayda var. Bu hafta sıfırdan bir işe başlamak veya yeni projeler peşinde koşmak yerine, var olan işlerinizi tamamlamayı tercih etmelisiniz.

Yay Burcu
Yay Burcu

Haftaya aile içi planlar yaparak başlayacaksınız, onlarla birlikte vakit geçiriyor olmak size çok iyi gelecek. İş hayatınızdaki planlı ve disiplinli duruşunuz terfi etmenizi kolaylaştıracak fakat bu değişim için 2018’in ilk çeyreğini beklemeniz gerekiyor. Kafanızda çözümleyemediğiniz konular birer birer su yüzüne çıkıp çözüme kavuşacak.

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

Geçtiğimiz haftalardaki hareketli yaşantınız bu hafta yerini durağanlığa bırakıyor. İçinize kapanacağınız, daha çok kendinizi dinleyeceğiniz bir hafta olacak. Dolayısıyla çevrenizle daha az iletişim kuracaksınız. Aşk hayatınıza da yansıyan bu durum ne yazık ki çok kabul görmeyecek. Bu sessizliğinizi yanlış yorumlayanlar biraz canınızı sıkabilir. İş hayatınızda sakin bir hafta bekliyor sizleri.

Kova Burcu
Kova Burcu

Çevrenizde gelişen olaylara farklı açıdan bakacağınız bir hafta olacak. Finansal konularda sizleri bekleyen başarılar söz konusu, terfi ya da şans oyunlarından elde edeceğiniz kazançlara hazırlıklı olun. İkili ilişkilerdeki baskın tavrınız partneriniz tarafından eleştirilebilir, akrabalarınızla olan planlarınızda verdiğiniz sözleri unutmayın.

Balık Burcu
Balık Burcu

Bu hafta her şey sizin lehinizde ilerliyor. Ne kadar şanslı olduğunuzu düşündürecek güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortalarına doğru önceden yapılmış planları erteleyebilir, zamanınızı evde geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yaşayacağınız bazı gelişmeler sonucu kariyer planınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle ilgili kafanızda oluşan cevapsız sorular yeniden gündeme gelebilir, huzursuz olabilirsiniz.