13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (19-26 Mart)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (19-26 Mart)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. 19-26 Mart tarihlerinde sizleri neler bekliyor?

Sevgili koç, haftaya güneşin etkisiyle başlıyorsun. Güneşin kime ne zararı dokunur ki, değil mi? Buradan haftanın olumlu etkiler altında geçeceğini zaten anlamış olmalısın 😊 Yine de bahsedelim, güneş karakterine doğru vuruyor ve liderliğini daha da ortaya çıkarıyor. Parıldamaya başlaman çevreninde ilgisini çekecektir elbet. Havalı havalı etrafta dolaşacağın bir haftaya girerken, sana yöneticiliğin çok yakıştığını kabul etmek gerek. Bu arada güneş aşk evinin de yöneticisi. Bu demektir ki bu hafta, karşı cinsin dikkatini çekmemen imkansız. Davranışların, duruşun, bakışın bile birilerinin kalbini çalmaya yetecek, öyle çaba harcamana gerek yok yani 😊 Flört, heyecanlı ve gizli kaçamaklar gündeminde olabilir. Özellikle iş yerinde yeni bir sorumluluk almaman ya da riskli kararlara imza atmaman konusunda uyarmam gerek. Çünkü gökyüzü, bunun için doğru bir hafta olmadığını işaret ediyor. Yanlış anlaşılmaların, tartışmalara dönüşme olasılığı da oldukça yüksek. O yüzden aman diyeyim, bin düşün bir konuş bu hafta. Böylece zarar görmeden haftayı sonlandırmış olursun. Keyifli haftalar.

Sevgili boğa, güneşin koç burcunda seyretmesi seni etkilemeyeceği anlamına gelmiyor, bakalım güneş sana neler getiriyor 😊 Öncelikle üreticiliğin dorukta olmalı. Güneş seni besleyeceğinden ortaya herkesten farklı bir şeyler çıkarmak isteyebilirsin. Dikkat çekmek, takdir edilmek belki de şımartılmak isteyeceğin bir haftaya giriyorsun. Ancak asla hayalperestliğe düşmüyorsun, çünkü ne olursa olsun sen bir boğasın. Bilinçlisin, mantıklısın. Özellikle hafta içi kendini yorgun hissedebilir, kafa dinlemeye ihtiyaç duyabilirsin. Seni çevrendeki kıskanç insanlara karşı uyarmam artık farz oldu. Aile yaşamını, işini, ilişkini, paranı kıskanan kişilerin hedefinde olabilirsin. Bu hafta adımlarını dikkatli atmalı, herkesle özel yaşamının detaylarını paylaşmamalısın. Sana zarar vermek, yıpratmak için bazı dedikodular ortaya çıkabilir. Kendini olabildiğince güvenceye almaya bak. Bir boğa gibi güçlü ol ama öfkeli olma tabi 😊 mutlu haftalar.

Sevgili ikizler, güneşin burcundaki yansımalarına şöyle bir göz attım, bakalım ne çıkarımlarda bulunmuşum. Yenilenme ihtiyacı duyabilirsin. Hem kendini hem de yaşamında memnun olmadığın şeyleri değiştirme ihtiyacı doğacak. Ancak bunun için şartlar gerçekten uygun mu? Gerçekçi düşünüp öyle karar vermelisin. Düşüncelerinin doğrulunu her şartta savunuyorsun ki çok normal, ancak bu başkalarının fikirlerini etkileyebileceğin anlamına gelmemeli. Birileriyle farklı görüşler üzerinden tartışma yapmamalısın. Bu hafta özellikle iş yaptığın veya birlikte eğitim gördüğün arkadaşlarınla bu konuda karşı karşıya gelmekten kaçınsan iyi edersin. Sabırsızlığın seni bile rahatsız edecek kadar yoğun olabilir bu hafta. Ona yenilmemek için elinden geleni yapmalısın yoksa yanlış kararlar verebilirsin. Hafta boyunca, özellikle hafta içi, stresle baş etmekte gerçek bir savaşçı gibi davranmalı, sakinliğini korumalı ve sabırlı olmaya çalışmalısın. Bunun için sürekli sabreden dervişin en sonunda muradına erdiğini hatırlaman iyi olacaktır 😊 Huzurlu haftalar.

Sevgili yengeç, güneş sana kariyerini, kişisel hedeflerini veya eğitim aldığın alanla ilgili düşüncelerini gözden geçirmeni öneriyor. Bu hafta iddianı ortaya koymak için öylesi uygun bir haftadasın ki. Her ne konuda olursa olsun, dikkat çekmek, ilgi görmek istiyorsan veya yeni fikirlerini kanıtlamak istiyorsan harekete geçmelisin. Evinde, yaşadığın yerde huzursuzluk hissedebilirsin. Bunu çözmek için zaman harcaman gerekebilir, yorulabilirsin. Evindeki sorunların işindeki motivasyonunu etkilemesine sakın izin verme. Bu seni çekemeyen kişilerin ağzına laf vermek olur, aman deyim dikkat et. Hiç dedikodu oklarına hedef etme kendini. Çevrene karşı sert çıkışlarda bulunabilirsin, bu muhtemelen hafta içi yaşadığın yorgunluktan kaynaklanacaktır. İnsan biriktirmenin kıymetini en iyi bilen burçlardan biri olduğundan kalp kırmamaya da özen göstermelisin. Seni seven ve hoşgörü gösteren kişilerin senden de aynı inceliği görmek istemeleri doğal değil mi? Musmutlu haftalar.

Sevgili aslan, güneş koç burcunda ama seni de es geçmedi. Ve mü😊demi isterim, seni şifalandırmaya geliyor. Canlanmaya, dinlenmeye, ruhunu arındırmaya ihtiyacın varsa güneş ilacın olacak. Planlı olarak gideceğin seyahatlerinde değişiklikler yaşanabilir. Para dengeni bozacak giderler çıkabilir. Ancak bunlar asla, seni yıpratacak olumsuzluklar değil, sakın keyfinin kaçmasına izin verme. Yenilenmek isteyebilirsin, seni huzursuz eden her şeyden kaçmak, uzaklaşmak isteyebilirsin. Zaten güneş de sana aradığın cesareti verecek. Bazı anlaşmazlıklara hazır ol. Beklenti içinde olduğun kişiler seni hayal kırıklığına uğratabilir. Genel olarak haftanın bütününde olumlu etkilerin içinde olacaksın ama hayat bu, arada tatsız sürprizler kapını çalmazsa olmaz. Sakın pire için yorgan yakma. Yani böyle, “ufak tefek aksilikler beni kötü etkiledi.” düşünceleriyle kendini perişan edeceksen, ohooooo 😊 Keyfine bak ve güneşin etkisindeki haftanın tadını çıkar.

Sevgili başak, bu hafta senin için bahar havası tadında geçecek. Yani genel anlamda güneşin etkisinde geçireceğin bir haftada olsan da, zaman zaman kara bulutlar belirecek üzerinde. Bir takım olumsuzluklar yaşaman olası demek istiyorum. Şöyle ki; maddi olarak kontrollü hareket etmen gerekebilir. Ayağını yorganına göre uzatman çok önemli. Aceleci davranabilirsin, kendini sabırsız hissedebilirsin. Umarım bu süreçte karşına ani kararlar alman gereken bir şey çıkmaz. Ne kadar sakin ve dikkatli davranırsan o kadar verimli bir hafta geçireceksin. Aynı şekilde aniden keyfini kaçırmaması için, vücut ağrılarına karşı önlemi alarak dışarı çıkman iyi olacaktır. Tipik bir başak burcu olarak yine mükemmeli aradığın ve bulamadıkça öfkelendiğin bir haftadasın… Bu hafta için tüm kalbimle, mükemmelliği bulmanı diliyorum ♥️

Sevgili terazi, ilişkilerini gözden geçirmen gereken bir haftada olduğunu belirtmek isterim. Gönlünde yatan kişinin kim olduğu, neden onunla olduğun ya da neden onu istediğin… Bu sorulara, seni tatmin eden cevaplar bulabilirsen ne mutlu sana, çünkü doğru yoldasın demektir. Aslında bu hafta senin için biraz riskli desem yanlış olmaz. Zira yanlışlardan dönmek için son çıkış gibi düşünebilirsin bu haftayı. Önce kendini, sonrada yanındakileri sorgulaman, vardığın sonuca göre de değişimlere gitmen gerekebilir. Aile içerisinde ya da arkadaş çevrende çeşitli tartışmalara çekilebilirsin! Çekilebilirsin diyorum çünkü olaylar senden bağımsız gelişebilir ve sen bir anda birileri tarafından içine atılabilirsin. Bu durumda ‘’iyi niyetli’’ arkadaşlarını da bir sorgulasan fena olmaz. Çünkü biliyorsun ki kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmazmış… Yakınlarının seni kötü etkilemesine müsaade etmeyecek kadar özgür iradeye sahip olduğunu herkese göstermelisin. Ani kararlar almaktan kaçınmanı ve ikili ilişkilerde de lafını sözünü tartıp konuşmanı öneriyorum ki insanların kinini kazanmayasın. Gerçi senin gibi sevimli biri için bu duruma düşmek zor ama imkansız da değil, dikkatli olmakta fayda var. Şanslı ve sağlıklı haftalar.

Sevgili akrep, iş yaşamında veya eğitim alıyorsan okulda, dikkatleri üzerine toplayacağın bir haftaya giriş yapmış bulunmaktasın. Yapacağın iddialı bir hareketle bir çok kişiyi sollayarak zirveye yerleşebilir, yöneticilerinin veya hocalarının ciddi anlamda takdirini kazanabilirsin. Hafta boyunca konu her ne olursa olsun aceleci kararlar almaktan kaçınmalısın. Yoksa başta bahsettiğim tüm olumlu etkileri mahvedecek hatalara düşebilirsin, etme eyleme! Ha bir de Merkür gerilemesi var, planlarını gözden geçirmeli, agresif tepkiler vermekten kaçınmalısın. Seni örnek alan kişilerin varlığı gururlanmanı sağlayabilir. Bu güzelliği sakın ola, sana yakışmayacak bir hareketle bozma, idollüğünün hakkını ver ♥ Yediğine içtiğine dikkat etmezsen, ileride dönüşü olmayan sağlık sorunları yaşayabilirsin bak demedi deme. Sigara kullanımına değinmek istemiyorum bile, sen düşün… Zihnine yaptığın yatırım kadar bedenine de kıymet vermeni öneriyorum. Onu zararlı alışkanlıklarla yıpratmaya hakkın yok. Ne de olsa o, senin güzel ruhunu, kalbini taşıyor 😊 Güzel haftalar.

Pek sevgili yay; güneş, özgürlüğüne olan düşkünlüğüne yeni bir boyut kazandırabilir. Öyle ki, herkes senin bireyselliğini koşulsuz kabullensin isteyebilirsin. Ancak başkalarını kısıtladığın yerde özgürlüğünün de biteceğini bilerek hareket etmelisin. Karşı cinsi çok kolay şekilde etkileyebileceğin bir döneme giriyorsun. Enerjinin yüksekliği, ağzından bal damlaması ister istemez çevrendekileri etkiliyor, bu da senin şeytan tüyünmüş meğer 😊 Her neyse, hafta boyu heyecanlı, güzel etkilerin altındasın. Yeni flörtler için adım atabilir ya da var olan ilişkini çok daha keyifli hale getirebilirsin. İletişimle ilgili sıkıntılar yaşaman olası, bu yüzden bu hafta için sana altın tavsiyem şudur; az söyle çok dinle. Yanlış anlamalara açık bir haftada olduğundan fazlaca konuşmaktan kaçınmalı, her konu hakkında yorumda bulunmamalısın. Şans konusunda da ballı oluşun gözümden kaçmadı. Kalbinde ve dilinde hep güzelliğe yer ver ki, şans yüzüne tez gülsün 😊 Güzel haftalar.

Sevgili oğlak, bu hafta gündeminde huzur ve mutluluk olmalı. Dalgın ruh halin bu hafta da sürebilir. Ancak çevrene verdiğin ani, sert tepkileri kontrol etmen gerektiğini söylemeliyim. Farkında olmasan da eleştirilerin ve konuşmaların alaycı görünüp kalp kırabilir. Hafta boyu tüm sevecenliğini takınmalısın ki insanlar gerçek yüzünü görsün ve hakkında yanlış fikirlere kapılmasınlar. Yeni ve pahalı bir şey satın alma fikrin varsa, bütçenin buna uygunluğunu ve alım için doğru bir zamanda olup olmadığını düşünsen iyi edersin . Aksi takdirde evdeki hesabın çarşıya uymayabilir ki bu da seni bir hayli sıkıntıya sokabilir. Aileni ihmal ettiğini düşünüyorsan eğer gönüllerini almak için uygun bir haftadasın. İşlerinin yoğunlaşması, uykuya hasret kalmana sebep olabilir. Zamanını doğru kullanmayı öğrenmen artık farz oldu diyebilirim. Gideceğin yerlere geç kalmalarına da bir çözüm bulduk mu tamamdır, haftayı kapatabiliriz 😊 Mutlu ve huzurlu haftalar.

Sevgili kova, gökyüzü seni bu haftanın en güçlü burcu ilan etmiş. E sende bunun hakkını ver ve yapmak isteyip cesaret bulamadığın ne varsa yap artık. Güneş sana öylesi bir güç veriyor ki söylemek istediğini tek seferde, en doğru şekliyle anlatman mümkün olabilecek ki bilirsin bu çoğu zaman zor bir şeydir. Devam eden bir ilişkin varsa ve kıskançlığın ya da ilişkindeki tutumun yüzünden çevren tarafından eleştiriliyorsan öfkene yenik düşebilirsin, haliyle kimsenin sana akıl vermesinden hoşnut olmuyorsun. Sakince ve mümkün olduğunca kırmadan, bunun sadece senin hayatın olduğu ve yönlendirmeye ihtiyacın olmadığını karşındakilere anlatabilirsin. Dediğim gibi, iletişim gücün sana yarar sağlayacaktır, bunu kullanmalısın 😊 Hafta boyu coşkulu, mutlu ve umutlusun, en azından gökyüzüne göre öyle olacaksın 😛 Yaşamında düzenlemek için niyetlendiğin ancak fırsat bulamadığın şeyler için adım atma vakti. Düzenini ikinci plana atman hayatını karmaşıklaştırabilir, sakın bu tehlikeye atma kendini. Bu arada hiç ummadığın anda karşına uçuk bir fırsat gelebilir, ölçüp tartmadan reddetmemelisin, pişman olmanı istemem 😊 İyi haftalar.

Sevgili balık, bu hafta sana bol kazancı simgeliyor. Artık ne şekilde elde edilecek bilmiyorum ancak elin bollaşabilir. Aman diyim buna güvenerek harcamalarını kontrolsüz yapma. Her adımını dikkatlice ve güvenceni gözeterek atmanda yarar var. Dikkatsiz davranışların, iş yerinde ya da eğitim alıyorsan okulda sıkıntı yaşamana sebep olabilir. Tatlı dilini, samimiyetini yanlış yorumlayan kişiler olabilir. Bu yüzden belki de bir süre herkesle arana biraz mesafe koymalısın. Kendinle ilgili hoş olmayan yakıştırmalar duymaman için bunu yapmanın yararına olacağını düşünüyorum. Çünkü ağzı olan konuşur… Sen her konuşulanı duymak zorunda değilsin.

Bir birlikteliğin varsa, partnerine biraz daha yakın davranmalı, onu ihmal edildiği düşüncesine kapılmaktan kurtarmalısın. Ayrıca uyku düzenine fazlasıyla dikkat etmen gerekiyor, bunu üstüne basa basa söylüyorum. Sana sorun yokmuş gibi gelse de yakın zamanda, özellikle hafta içi erken bir saate vücudunun pili bitebilir. Sağlıklı ve mutlu haftalar 😊