13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (18 Aralık - 25 Aralık)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (18 Aralık - 25 Aralık)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta (18 Aralık - 25 Aralık) sizlere neler getiriyor?

Koç Burcu
Koç Burcu

2017’yi uğurlamaya hazırlanırken bu hafta gökyüzü sizden yana. İstediklerinizi hayata geçirebileceğiniz, planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz olumlu bir hafta olacak. Bir süredir düşük olan enerjiniz yeniden yükselişe geçecek ve oldukça yoğun günler yaşayacaksınız. Ailevi konularda geçtiğimiz haftanın son günlerinde yaşadığınız gerginlikler yerini nihayet huzura bırakıyor. Ailenize karşı daha hassas ve daha ilgili davranmanızda fayda var.

Boğa Burcu
Boğa Burcu

Bu hafta sizler için ilklerin haftası olacak diyebiliriz. Yeni iş tekliflerine, yeni birlikteliklere ve çok şaşıracağınız gelişmelere şahit olacağınız günler sizi bekliyor. Eğitim, kariyer, iş planlamalarında sona yaklaşırken memnun olacağınız sonuçlarla karşılaşacaksınız. İkili ilişkilerde karşı tarafı ihmal edebilir, bu yüzden bol bol eleştiriye maruz kalabilirsiniz.

İkizler Burcu
İkizler Burcu

Sevgili ikizler bu hafta sizler için çözümlerle dolu bir hafta olacak. Hayatınızda pürüz çıkaran her şeyi masaya yatırıp tek tek ayıklayacaksınız. İş hayatınızda ya da aşk hayatınızda problem olan her konuya bir çözüm üretip kafanızı rahatlatacaksınız. İkili ilişkilerinizde birlikte olduğunuz kişinin ani sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu planları ve küçük kaçamaklar için uygun bir dönemdesiniz.

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

Sevgili yengeçler bu hafta özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilir, çevresel baskılara maruz kalabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda karşılaşacağınız bu baskılar sizi yıldırabilir ve yeni iş arayışına sebep olabilir. Biraz daha sakin olmalı, olaylara ani tepkiler vermek yerine dışarıdan bakmayı denemelisiniz. Yaşadığınız bu gerginlikler birlikte olduğunuz kişiye de yansıyor, aranızda gereksiz tartışmalar yaşanabilir.

Aslan Burcu
Aslan Burcu

“Bitti” dediğiniz işlerin bitmediğini görmek; hataların, eksikliklerin olduğunu farketmek sizi bir hayli sinirlendirecek. Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle haftaya biraz sinirli başlayacaksınız fakat bu sorunların kolaylıkla üstesinden gelecek ve problemli süreci çok çabuk atlatacaksınız. Haftanın sonuna doğru şans tamamen sizden yana olacak. Aşk hayatınızda sıkıntılar kapıda. Birlikte olduğunuz kişinin kıymetini anlamak için büyük problemler yaşayıp ondan ayrı kalmayı beklemeyin. Unutmayın hatanın neresinden dönerseniz kârdır.

Başak Burcu
Başak Burcu

Sevgili başaklar sorunlarınızı görmezden gelerek çözemezsiniz, aksine siz görmezden geldiğiniz için koca bir dağ gibi büyüyorlar. Özellikle aşk hayatınızda birlikte olduğunuz insanla aranızdaki sorunları çözmek zorundasınız artık. İş hayatınızda düşen motivasyonunuzu dostlarınız sayesinde toparlayabilirsiniz. Finansal konularda şanssız bir hafta geçirebilirsiniz ama bu şanssızlığınız haftanın son günü itibariyle sona erecek.

Terazi Burcu
Terazi Burcu

Sevgili teraziler giyinin, kuşanın, hazırlanın çünkü ertelenen işlerin yerini bulacağı, yarım kalan planların tamamlanmaya hazır hale geldiği, enerjisi ve verimi oldukça yüksek bir haftaya giriyorsunuz. Özellikle iş hayatınızda stratejik davranmaya özen göstermelisiniz. Birlikte çalışmayı sevmediğiniz iş arkadaşlarınız olabilir ama stratejik davranmazsanız ileriki süreçte başınıza iş açabilirsiniz. Finansal konularda akıllı hareketler yaparak birikimlerinizi doğru alanlarda değerlendirebilirsiniz.

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Bu haftaya sebepsiz gerginlikler ve huzursuzluklar yaşayarak başlayabilirsiniz. Geçmiş ile bugünü aynı anda yaşamaya çalıştığınızdan dolayı ne hissettiğinizi anlamakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Geçmişten kurtulmadığınız sürece anın tadına varamayacak ve ikircikli duygular yaşamaya devam edeceksiniz. Bu yaşadığınız huzursuzluk iş hayatınıza da yansıyabilir. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz insana haksızlık etmemelisiniz. Sivri karakteriniz partneriniz için bir çileye dönüşmesin.

Yay Burcu
Yay Burcu

Sizleri kendinizi müdafaa etmek zorunda kalabileceğiniz bir hafta bekliyor. Kendinizi, hayatınıza müdahil olmaya çalışan, yaptıklarınıza kulp takan insanlara açıklama yaparken bulacaksınız. Planladığınız yolculuklarda iptaller, rötarlar söz konusu olabilir bu nedenle işlerinizi geniş zaman aralıklarıyla planlamanızda fayda var. Aşk hayatınızda bir süredir ihmal edildiğiniz sevgilinizden ya da eşinizden gelecek güzel sürprizlere hazır olun.

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

Resmi konularda yapacağınız anlaşmalarda fazla dikkatli olmanız gereken bir haftaya giriyorsunuz. Finansal açıdan zarar görmemeniz için özellikle hukuki önem arz eden anlaşmaları dikkatle incelemelisiniz. İş hayatınızda titizlik gerektiren bu ekstra durumun faturasını eşinize ya da sevgilinize kesmemelisiniz; zira sonradan büyük pişmanlıklar duyabilirsiniz.

Kova Burcu
Kova Burcu

Finansal konularda alacaklarınızı toplamaya çalışmakla uğraşabilir, verdikleri sözleri yerine getirmeyen kişilerden dolayı sıkıntıya düşebilirsiniz. Buna rağmen ortaklığa adım atmayı düşünenler için oldukça uygun bir hafta. Sağlığınıza ve sevdiklerinizin sağlığına dikkat etmelisiniz, bir süredir önemsemediğiniz belirtilerin ciddi hastalıklara sebep olabileceğini unutmamalısınız.

Balık Burcu
Balık Burcu

İş hayatınızda bazı yenilikler olabilir, hafta başı itibariyle alacağınız bu değişiklik haberleri biraz canınızı sıkabilir fakat bu yenilik uzun vadede size olumlu katkılar sağlayacak. Ailevi ilişkilerinizin yoğunluğundan aşk hayatınıza zaman ayıramayabilirsiniz. Size danışmak için gelen akrabalarınız, fikrinizi almak isteyen arkadaşlarınız olabilir, siz yine de gaza gelip her bildiğinizi söylemezseniz iyi edersiniz. Ne yazık ki geçmişte bu konuyla ilgili yaşadığınız olumsuz deneyimler mevcut, onlardan ders çıkartmak gerek.