13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım - 20 Kasım)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım - 20 Kasım)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Yılın son aylarında şans nihayet yüzünüze gülüyor. Hiç endişeniz olmasın çünkü bir süre zaman sizden yana olacak. Bu hafta sıkıntı yaşadığınız her şey önce kafanızda sonra hayatınızda düzene oturacak. Bir süredir aşk hayatınıza dair kafanızı meşgul eden “tamam mı devam mı?” sorusu ortadan kalkacak ve yeni haftayla beraber daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksınız. Ayrıca sağlığınıza gösterdiğiniz bu şaşırtıcı özenin bonuslarını ilerleyen yaşlarınızda alacaksınız :)

Yapmak isteyip de bir şekilde ertelediğiniz ya da ertelemeye mecbur kaldığınız hayalleri gerçekleştirmek için ilk adımı attınız. Bu hafta hayallerinizi sağlam temellere oturtmuş olmanın verdiği huzurla daha rahat hareket edeceksiniz. İş yerinizde bazı pürüzler çıkabilir ama üstesinden gelemeyeceğiniz şeyler değil. Aceleci tavırlarınız aşk hayatınızda sizi biraz zora sokabilir. Bazı şeyleri zamana bırakmayı öğrenmelisiniz.

Dinlenebileceğiniz zaman bulamayacak kadar yoğun bir döneme giriyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz anlaşmalar bu hafta gerçekleşecek ve prestijli kurumlarla çalışma imkânı yakalayacaksınız. Bu dönemde alacağınız kararlarla birlikte, 2 yıl kadar sürecek çok yoğun bir döneme giriş yapmış olacaksınız. Evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi yeni planlar yaparken, iş yoğunluğunu göz ardı etmemenizi öneririm. Spora başlamak için enerjinizin tavan yapacağı Çarşamba günü oldukça ideal.

Bu hafta maddi açıdan oldukça şanslı olacaksınız. Yatırım yapmak, ya da kenarda beklettiğiniz finans kaynaklarını birikime çevirmek için ideal bir hafta olacak. Yeni yıldan büyük beklentileriniz var sevgili yengeçler! Bu yüzden neleri yapıp neleri yapamadığınızı, neleri isteyip neleri hayatınızdan çıkaracağınızı iyi düşünün. Eğitim hayatınızdaki pişmanlıklarınızdan kurtulmak için kafanızda ki soru işaretlerinizi netleştirebileceğiniz bir dönem başlıyor. İyi değerlendirirseniz hedeflerinize ulaşmak için hiçbir engeliniz yok.

Bu hafta kendinizi ifade edemediğinizi düşündüğünüz konularda atılım yapmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Geçmişte yaşanan kırgınlıklar, kızgınlıklar yeniden gündeme gelecek. Haftanın sonlarına doğru bu durumlar biraz canınızı sıkabilir. Problem yaşadığınız konuları çözüme kavuşturmayıp üzerini örtmeye çalışırsanız dönem dönem yeniden gündeme gelecektir. Duygusal olarak yoğun bir dönemdesiniz, bu duygusallığınızın kararlarınızı etkilemesine izin vermezseniz daha sağlıklı adımlar atacaksınız. Mevsim geçişlerine dikkat etmezseniz hasta olacaksınız uyarmadı demeyin :)

Hayatın her alanında çok ketum olan bekar başaklar bu hafta herkesi şaşırtacak ve evliliğe giden yolda ilk adımı atacaklar. Evli olan başaklar ise çocuk sahibi olmak, başka bir şehre yerleşmek gibi büyük değişimler yaratacak planları hayata geçirecekler. Hafta başında maddi açıdan güzel fırsatlarla karşılacak olan başaklar, bu olanakları iyi değerlendirdikleri takdirde hayallerine de yaklaşmış olacaklar. Düzensiz uykudan dolayı sağlığınız bozuluyor, göz ardı etmemenizi öneririm.

Bir süredir sizi yoran, kıran ne varsa ardınızda bırakacağınız bir hafta olacak. İş teklifleri, ortaklıklar ya da terfilerin gündemde olacağı ve heyecanlı bir bekleyişin olacağını söyleyebilirim. Aşk hayatınızı renklendirmek için yaptığınız küçük sürprizler karşılık bulacak ve ilişkiniz monotonluktan uzaklaşacak. Sorumluluklarınızın artacağı ve bu yüzden zaman zaman gerileceğiniz dönemler olsa da siz, bu yoğunluğu uzun zamandır hayal ediyordunuz. Şikâyet etmeyin :)

Gezip tozmak, hayata kısacık bir mola vermek için iyi bir hafta ve işin en güzel tarafı bu hafta bunları yapabilecek fırsatlar karşınıza çıkacak. Sizin için salı ve cuma günleri iş hayatınızda kendinizi gösterebileceğiniz ve olumlu geri dönüşler alabileceğiniz iki şanslı gün. Huzurlu bir hafta sizleri bekliyor fakat kısa süreli sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Riskli aktivitelerden ve açık hava planlarından bir süre uzak durmanızı önerebilirim.

İş hayatınızda kulağınıza gelen dedikodulara aldırış etmeyin, siz işinizi yapın geri kalan her şeye kulak tıkayın. Paylaşmanın, yardım etmenin manevi doyumuna ulaşmanın tadının çıkarabileceğiniz keyifli bir hafta olacak. Gönüllü çalışabileceğiniz kuruluşlarla ortak projelere imza atmak sizi oldukça rahatlatacak. Aşk hayatınızda ortaya çıkacak bazı pürüzlere aileler de karışabilir ve bu durum kalabalık seslerin yükselmesine, gergin bir ortamın oluşmasına sebep olabilir. Stres sağlığınızı kötü etkiliyor, açık hava yürüyüşleri iyi gelebilir.

Geleceğiniz için yaptığınız planları hızlandırabileceğiniz bir hafta olacak. Tüm ilginiz ve alakanız bu planlarda. Yakın zamanda tanışacağınız yeni insanlardan güzel şeyler duyacaksınız ve bu duyduklarınız neticesinde aşk hayatınıza dair bazı soru işaretleri yeniden gün yüzüne çıkacak. Acele karar vermemeniz gereken bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde ve arkadaş çevrenizde eleştirilere maruz kalabilirsiniz, ani tepkiler vermek yerine hatayı biraz da kendinizde ararsanız sorunlar kısa zamanda çözülecek benden söylemesi.

İş hayatınızda güzel gelişmelerin olacağı, kısmetlerinizin ayağınıza kadar geldiği bir hafta olacak. Hem iş hayatınızın hem de aşk hayatınızın maşallahı var. Aşk hayatınızda yeni bir birlikteliğe adım atabilir ya da partnerinizin ailesiyle tanışma imkânı bulabilirsiniz. Maddi planlarınızı bir süre daha ertelemenizde yarar var. Hareket etmek için bu hafta doğru zaman değil diyebilirim. Her türlü yeniliğe ve değişime açık olacaksınız, bu durum sağlığınıza da yansıyacak ve pozitifliğiniz etrafınızdaki herkes tarafından fark edilecek.

Kariyer merdivenlerini üçer beşer çıkmaya hazır olun sevgili balıklar. Kendinizi hiç beklemediğiniz iş fırsatlarını konuşurken bulacaksınız. Eğitim ile alakalı konularda yurtdışından destek bulabileceğiniz ya da orada bir süre yaşamanızı sağlayacak bazı gelişmeler büyük heyecan yaratacak. Aşk hayatınızda partnerinizin hoşuna gidecek sürprizler yaparak keyifli bir hafta geçireceksiniz. Mide problemleri yaşayabilirsiniz, önlem almanızı ve yediklerinize dikkat etmenizi öneriyorum.