Youtube’ta en çok izlenen mizah içerikli kanallar

Youtube’ta en çok izlenen mizah içerikli kanallar

Mizah, hayatımızın olmazsa olmazı. Teknolojinin ilerlemesi ve Youtube’un da hayatımıza girmesiyle birlikte ya yeni mizah içerikli kanallarla tanıştık ya da eskiden aşina olduğumuz birçok kanalı takip eder olduk. Sizler için Youtube’ta en çok izlenen kanalları derledik. 

KALT ekibi
KALT ekibi

KALT

Ozan Akyol ve Erman Çağlar tarafından oluşturulan KALT, günlük hayattaki olayları kendi podcast serilerinin yanı sıra YouTube kanallarına da taşıyor. Absürt mizah alanında üreten KALT’ın bugüne kadar en çok sevilen video serileri arasında “KALT Spor” ve “Bizim Show” geliyor. 

Buğra Oflaz
Buğra Oflaz

Post42

Kendilerini, “Youtube kanalında aşırı gürültülü kahkahaları ve kilolarıyla sıkça gündeme gelen Boğaç Soydemir, Berk Sevgi, Buğra Oflaz ve Sonat Işık’tan ekip” olarak tanımlayan Post42, ilk olarak Base 42 kanalıyla hayatımıza girdi. Post 42 özellikle “Soğuk Savaş” ile en çok izlenen YouTube kanallarından biri. 

Murat Soner
Murat Soner

Murat Soner

Murat Soner, dizi ve film içerikleri hazırlayan ve Youtube'da 1,15 milyon abonesi bulunan bir Youtuber. Aynı zamanda dizi ve film eleştirmeni olan Murat Soner, Youtube kanalında eleştirilerini mizahi bir yolla takipçilerine aktarıyor ve milyonlarca kez izlenip beğeni alıyor. 

Boğaç Soydemir
Boğaç Soydemir

Educatedear

Metin yazarı ve müzisyen Boğaç Soydemir’in tek kişilik projesi olan Educatedear, 2010 yılından beri YouTube için üretiyor. Hayatımıza giren viral videoları takip eden bestelerle hayatımıza giren Educatedear’ın kanalı, YouTube’ta en çok izlenen kanallardan biri. Dünden bugüne kadar duyduğumuz birçok viral “remiks” video aslında Boğaç Soydemir’e ait. 

Ekim Acun, Şokopop personası altında Türkiye’nin magazin çukurunu kurcalıyor.
Ekim Acun, Şokopop personası altında Türkiye’nin magazin çukurunu kurcalıyor.

Şokopop

“Merhabalar, burası Türkiye’nin en derin magazin çukuru Şokopop. Kavga, polemik, basitlik, skandal… Hepsi bu kanalda…” sözleriyle tanıdığımız Şokopop, Türk magazin tarihini derinlemesine inceliyor. Mizahi bir dille anlattığı videolarının en sevilenleri arasında “Seda Sayan: Bir Bacının Anatomisi”, “Kan Davası: Gülben Ergen vs. Seren Serengil” ve “Kan Davası: Hande Yener vs. Demet Akalın” bulunuyor. 

Batesmotelpro
Batesmotelpro

Batesmotelpro

Youtube’un mizah kanallarının en eskilerinden biri olan Batesmotelpro, bir dönem viral dünyasını kasıp kavuruyordu. Volkan Öge, Ömür Cedimağar ve Tansu Tunçel’den oluşan ekip geçtiğimiz günlerde 15’inci yılını kutladı. Kendi alanında sektörün en eski ve en deneyimli oluşumu olan Batesmotelpro’nun bu zamana kadar ürettiği video ve reklam filmleri tüm mecralarda 500 milyonun üstünde izlendi.

Cenk Durmazel ve Erdem Uygan
Cenk Durmazel ve Erdem Uygan

Müebbet Muhabbet

1992 yılında Cenk Durmazel ile Erdem Uygan’ın Hür FM’de başlayan “Müebbet Muhabbet”, 30 yıl sonra Youtube’ta devam ediyor. Popüler kültürde önemli bir yere sahip olan Cenk & Erdem, radyo günlerinde olduğu gibi teknolojiye ayak uydurarak Youtube’ta da konuları kendilerince irdeliyor. 

Kafalar
Kafalar

Kafalar

Eğlence kanalları denildiğinde akıllara ilk gelen kanallardan biri Kafalar. Üç arkadaşın kurduğu kanal YouTube Türkiye’nin en büyük kanalları arasında yer alıyor. 6 milyondan fazla abonesi olan Kafalar’ın tüm içerikleri milyonlarca kişiye ulaşıyor. Kanalın popülerliğini artırmasını sağlayan “Kışkırtma” videoları oldu. Ancak ekip özgün içerikler konusunda da bir hayli başarılı. Daha çok video serileri üzerinden giden Kafalar, eğlence ve aksiyonu bol içerikler çekiyor. Ayrıca sosyal açıdan çektikleri duyarlı içerikleri de onları sevmek için ayrı bir neden daha veriyor.

QKimlik Koruma Sigortası
QKimlik Koruma Sigortası

QKimlik Koruma Sigortası

QKimlik ürünümüzle hem dijital hem de fiziksel dünyadaki risklere karşı güvende hissedebilirsiniz.

Kimlik bilgileriniz tüm tehditlere karşı güvence altında!

Detaylı bilgi için:

quicksigorta.com/kimlik-koruma-sigortasi