13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (08 Aralık - 15 Ocak)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (08 Aralık - 15 Ocak)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Koç Burcu
Koç Burcu

Yeni haftaya ufak tefek sağlık problemleriyle başlayabilirsiniz sevgili koçlar. Önlem almanız özellikle uyku saatlerinizi bir düzene oturtmanız çok önemli. Gergin başlayan hafta son güne kadar devam edecek özellikle iş arkadaşlarınızla aranızda olabilecek sürtüşmelerden kaçınmalısınız.

Boğa Burcu
Boğa Burcu

Bu hafta girdiğiniz ortamlarda göz dolduracaksınız pozitif tavırlarınız kurduğunuz iletişimi lehinize çeviriyor. Arkanızdan kuyunuzu kazmak isteyen kişilere karşı dikkatli olmalısınız.Bir süredir üzerinizde oynanan oyunları görmemezlikten geliyorsunuz fakat bir strateji belirlemenizin zamanı geldi.

İkizler Burcu
İkizler Burcu

Kafanız o kadar karışık ki her şeyi yapayım derken hiçbir şeyi yapamıyorsunuz. Bu hafta planlarınızı gerçekleştirebilmek için uygun bir hafta olacak. İkili ilişkilerinizde geçmişten gelen sorunları masaya yatıracak ve nihayet bir çözüme ulaştıracaksınız. Ertelediğiniz sağlık kontrollerini bir an önce yaptırmalısınız.

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

Bu hafta telefon, mail gibi iletişim kanallarında yoğun bir trafik yaşayacaksınız. İş hayatınızda önemli bir yükselişin sinyallerini alacaksınız, bu yüzden atacağınız adımlar ve söylediğiniz sözler herkes tarafından dikkatle takip ediliyor. Aile içindeki konularda haklılığınızı ispatlamak için kırıcı olabilirsiniz lakin bazen haksız olmak kırmaktan daha evladır.

Aslan Burcu
Aslan Burcu
Bu hafta iletişim konusunda ciddi sıkıntılar yaşayabilir, güzel başladığınız haftayı çıkmaza sürükleyebilirsiniz. Bu yüzden bu hafta aklınızdan geçirdiklerinizi karşı tarafa iletirken 2 kere düşünün. İş hayatınıza son dakika gelişmelerine dikkat etmeniz gerekiyor. İmzalanmayacağını düşündüğünüz belgeler son dakika imzalanabilir, kesin gözüyle baktığınız anlaşmalar son dakika iptal olabilir.
Başak Burcu
Başak Burcu

İyimser olacağınız “paranın ne önemi var mühim olan insanlık “ modunda gezineceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Yalnız bu modun dozunu kaçırırsanız maddi olarak zarar görebilirsiniz. İçinizde bitmek bilmeyen bir değişim tutkusu var. Fiziki değişime başlamak için uygun bir haftadasınız fakat Pazartesi başlayıp Salı biten diyetlerle karşılaşmamak için hafta ortasını tercih etmeniz faydalı olacaktır. :)

Terazi Burcu
Terazi Burcu

Bu hafta sizler için inişli çıkışlı bir hafta olacak. Kendinizi bir iyi bir kötü hissedeceksiniz. Aslında iş ve aile hayatınızda her şey yolunda ama siz huzursuzsunuz. Çok geç olmadan içinizde yaşadığınız problemleri çözmeli, etrafınıza negatif enerji dağıtmaktan vazgeçmelisiniz. Kırgın olduğunuz arkadaşlarınızdan zeytin dalı gelecek ve yeniden aranız düzelecek.

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Hayat bitti dediğiniz anda yeniden başlıyor sizler için sevgili akrepler. Yakın zamanda biten ilişkilerinizle sarsılmış olsanız da bu hafta gideni unutturacak yeni gelişmelere hazırlıklı olun. İş hayatınızda iş arkadaşlarınızın desteği motivasyonunuzu artıracak ve planlanladığınız işleriniz bu sayede tam zamanında bitecek.

Yay Burcu
Yay Burcu

Bu hafta enerjiniz öyle yüksek ki karşınızda ne rakip kalacak ne düşman :) Akıllı davranıp bu durumu fırsata çevirmek sizin elinizde, özellikle iş hayatınızda atacağınız beklenmeyen adımlarla yöneticilerinizden tam not alabililirsiniz. Aşk hayatınız çok parlak sayılmaz. Kafanızda soru işaretleri var. Gerçekten aşık olup olmadığınızı sorguluyorsunuz ki haksız sayılmazsınız bu tutumunuzda. Boşa kürek çekmektense, biraz bekleyip doğru zamanda doğru adımı atmanız daha sağlıklı olacaktır.

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

Sevgili oğlak burçları bu hafta gündemi aşk hayatınız oluşturacak. Bekar olan oğlakları tanışacakları karşı cinslere karşı şimdiden uyarıyorum. Acele etmeyin, birbirinize tanıma süresi verin ve ilk günden tutamayacağınız sözler vermeyin. Pozitif tavırlarınız özellikle hafta sonuna doğru kısa bir tatil sürprizine neden olabilir.

Kova Burcu
Kova Burcu

Yılın yorgunluğunu atacağınız kısa bir tatil sürprizine hazır olun, şimdiden valizi hazırlasanız iyi edersiniz son dakika haberdar edilebilirsiniz. Tatil size iyi gelecek olsa da gündeminiz para olacak. Ödemeler, alacak verecek mevzuları, yapılamayan tahsilatlar yıl biraz canınızı sıkabilir ama yılın devamında güzel günler göreceksiniz.

Balık Burcu
Balık Burcu

Hayatınızda bazı şeyleri dengede tutmayı öğrenmelisiniz sevgili balıklar. Aşkı ön planda tutup işinizi ihmal etmemelisiniz. Sorumluluklarınızı hatırlamalı ve işinize dört elle sarılmalısınız aksi takdirde yöneticilerinizden alacağınız geri bildirimler biraz canınızı sıkabilir. 2018 yılında oradan oraya savrulmamak için planlar yapmanız, hedefler belirlemeniz faydalı olacaktır.