Başarılı illüstrasyonlarıyla dikkat çeken 5 Instagram hesabı

Başarılı illüstrasyonlarıyla dikkat çeken 5 Instagram hesabı

Takipçileri kendi düşüncelerini, hislerini, hayal kırıklıklarını, kahkahalarını ve heyecanlarını çizerlerin paylaşımlarında buluyor. Sanat, gündem ve psikoloji odaklı içerikler hazırlayan, en iyi 5 Instagram sayfasına göz atalım. 

Karikatürist Eren Boz’un Instagram sayfasında, gündeme dair birçok anlamlı içerik yer alıyor. 284 bin takipçiye sahip @erenbous hesabı; sosyoloji, psikoloji, felsefe, sanat ve edebiyat severler için.

Uykusuz ve Kafa dergilerinde karikatüristlik yapan Cem Güventürk, 255 bin takipçisiyle aynı hisleri ve endişeleri paylaşan, ortak toplum dilini yansıtan bir sanatçı. @cemguventurk Instagram hesabında farklı markalarla yaptığı etkinlikleri de duyuruyor. 

@sizinnesilbiacayip Instagram hesabında; gençlerin hayata bakışı, psikoloji ve gündem gibi birçok farklı konuda çizimler var. Sayfayı 164 bin kişi takip ediyor. 

İllüstratör ve grafiker Sina Ateş, 32 bin takipçiye sahip hesabı biraz daha eğlenceli içeriklere sahip. Eğlenceli dediysek gündemden, politikadan ve eleştiriden uzak değil tabii. @sinaates Instagram hesabında marka iş birlikleri de yapıyor.

İspanyol karikatürist ve illüstratör Joan Cornella Vazquez, Instagram hesabında; sosyal medya klişeleri, bağımlılıklar, politika, cinsiyet tartışmaları gibi birçok farklı konuda paylaşımlar yapıyor. Çalışmalarını gerçeküstü mizah ve kara mizah olarak tanımlayan @sirjoancornella hesabını, 3,3 milyon kişi takip ediyor.