13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (6 - 11 mart)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (6 - 11 mart)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Mart ayının ilk haftasına merhaba deyin. İş hayatında yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. Birikmiş işler ve bir de üzerine yeni eklenen planlar bir hayli bunaltıcı olabilir. Çalışma saatleriyle ilgili rahatsızlık hissediyorsanız bunu yöneticinizle konuşmanız iyi olacaktır. Çünkü bildiğiniz gibi yoğun ve yorucu bir iş temposu sağlık sorunlarını da tetikliyor. Ailenizle iletişiminizi kuvvetlendirecek olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yaşamdan beklentilerinizi azaltmak, mutluluk eşiğinizi de yükseltecektir. Örneğin aşkın heyecanına kapılmak veya partneriniz ile paylaşımda bulunmak, sizi elinize geçecek bir paradan daha fazla mutlu edebilir. Şanlısınız ki, mart ayının dolunayı sizi manevi hazlara yönlendirecek etkiye sahip. Bu haftaki gündeminiz kaoslu bir iş yaşamından ziyade sıcak bir aile, ya da ilişki olacak. Tüm koçlara, aşk dolu ve sağlıklı haftalar 😊

Yalnız boğalar için heyecanın doruklara çıktığı bir hafta olacak. Yeni birilerinden etkilenme ihtimaliniz oldukça yüksek, sizin de iletişiminizi açık tutmanız bu ihtimali bir hayli arttıracaktır. İlişkisi olanlar ise mutlu bir seyirdeler. Hatta bu ani mutluluk nedeniyle kendinizi kaybedip Whatsapp durumunu güncelleyip, Instagram’dan hikaye paylaşıp, Facebook’tan eşe dosta hava atmaya çalışabilirsiniz. Dikkatli olun, durduk yere nazara gelmeyin. Bu haftanın tek gündemi aşk olmayacak tabi ki; bulunduğunuz yerden ayrılma fikri tedirgin edici olsa da, başka bir yere yerleşim veya seyahat konuları gündeme gelebilir. Başkalarına ilham verecek başarılara imza atabilme gücü elinizde. Fikirlerinizi cesaretle uygulamaktan çekinmeyin. Bakın evren komple sizden yana, sizde biraz elinizi taşın altına sokun artık canım 😊 Sakin ve huzurlu haftalar.

Yaşadığınız yerde sizi huzursuz eden şeylerden kurtulmak, haftanın ilk gündemi olacak. Dağınıklıktan ve fazlalıklardan arınmak için derin bir temizliğe girişebilir veya bütçeniz var ise yeni bir dekorasyon için kolları sıvayabilirsiniz. Ne de olsa aslan yattığı yerden belli olur, güzel ve temiz bir yerde yaşamak aynı oranda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yine, ihmal ettiğiniz halde varlığından güç aldığınız sevdiklerinizin gönlünü hoş etme zamanıdır bu hafta. Kalabalık buluşmalar, keyifli ev misafirlikleri enerjinizi arttıracaktır, davetleri kesinlikle geri çevirmemelisiniz. Yapacağınız kısa ya da uzun mesafe yolculuklarında aksilikler yaşayabilirsiniz. Herkese karşı dikkatli, olumsuzluklara karşı da temkinli olmaya özen göstermelisiniz. Mutlu ve de umutlu haftalar 😊

Dolunay gelirken siz yengeçleri unuttu sanmayın, sizlere de güzel haberler getiriyor. İş veya eğitim konularındaki sorunlar bir bir hallolacak. Kara kara düşünüp çıkar yol aramaktan kurtulacaksınız nihayet. Bu hafta sonunda yakın yerlere gezilere çıkabilir, daha önce gitmediğiniz bir mekanı keşfedebilirsiniz. Her yönden kazançlı bir hafta içinde olduğunuzu söylemek mümkün. İşyerinde ya da okulda fazlaca samimi olmadığınız kişilerden herkesi şoke edecek bir hayranlık itirafı alabilirsiniz. Bu gelişmeyle özgüveninizin tazelenebilir, içinizde ummadığınız heyecan kıpırtıları hissedebilirsiniz 😊 Bu arada meşakkatli bir aşka düşmeye cesaretiniz var mı bilmiyorum ancak paçaları sıvamanın vakti gelmiş olabilir, çünkü karşı koymakta zorlanacağınız duygular birkaç gün içinde kendini göstermeye başlayabilir, yavaştan kendinizi hazırlamalısınız. Enerji dolu, keyifli haftalar.

Para, para, para… Varlığı bir dert, yokluğu yara! Maddi kazancınız size yeterli gelmiyorsa acilen yeni bir kazanç kapısı bulmalısınız. Üstelik bahar kapıya dayanmışken, ortaya hiç de hesapta olmayan giderler çıkabilir. Elinizdeki parayla idare etmekte zorluk çekebilirsiniz. Etrafınızda size destek olacak dostlarınız varsa, onların kıymetini bilmelisiniz. Bir yandan maddi sorunlarla boğuşurken diğer yandan ailenize olan özleminizle başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Bu gelişmelerle haftaya parlak başlamanız söz konusu değilse de aşk da parıltılı günler yaşama ihtimali haftaya bakışınızı bir nebze de olsa umutlandırabilir. Aşk kapıda! Sorunlara dalıp kapıyı açmayı unutursanız vay halinize 😊 Şans dolu haftalar.

Bu hafta içi sırtınızdaki yüklerden kurtulmak için, sorunlu ilişkileri bitirme kararı alabilirsiniz. Kararınızı bir an önce uygulamaya koymak size mantıklı gelebilir, fakat sonrasında pişmanlık yaşama ihtimaline karşı hazırlıklı olduğunuza emin misiniz? Bu tür geri dönüşü olmayan kararlarınızı düşünmek için kendinize vakit ayırın, aksi takdirde bu işten zararlı çıkan yine siz olabilirsiniz 😊 İş yaşamında sıkıntısız da olsa yorucu bir hafta geçirmeniz muhtemel. “İşimi ne kadar seviyorum?” sorusu bu hafta da kafanızı kurcalayacak. Boyun veya sırt ağrıları yaşama ihtimaline karşı, gün içinde yeterince dik durmaya özen göstermelisiniz. Kazançlı, sağlıklı bir hafta dileğiyle.

Hayatınızda, kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylar karşısında, derin nefesler alarak sakin kalmaya çalışabilirsiniz. İş yerinizdeki iletişim eksikliğinden kaynaklanan ufak sorunlar, büyük iş aksaklıklarına sebep olabilir. Stresle başa çıkmak için kendinizi ciddi anlamda zorlayacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Herkese fayda sağlamaya çalışmak yerine, biraz dönüp kendinize ne kattığınızla ilgilenmelisiniz çünkü günün sonunda kendiniz ile baş başa kalacaksınız. Son olarak çevrenizdekiler, sizde daha önce keşfetmedikleri bir özelliğinizi yakalayabilirler. Göstermek istemediğiniz bu yönünüzün ortaya çıkması başınızı biraz ağrıtıp, alay konusu olmanıza sebep olabilir. Sağlam bir duruş sergileyerek açıklarınızı kapatmak yararınıza olacaktır.

Sevgili akrepler, mart ayının size ilk hediyesi, nur topu gibi bir soğuk algınlığı olabilir. Havaların dengesizliğine karşı gardınızı alsanız iyi olur. Yoksa gecenin bir körü, tıkalı burnunuz ile söylene söylene nöbetçi eczane ararsınız demedi demeyin. Ha sağlık dışında bir şey yok mu derseniz, var tabi. Mesela aşkta zincirler kırılabilir. Hatta bir kırılıp pir kırılabilir çünkü ‘’ben asla öyle biriyle birlikte olmam’’ dediğiniz birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. İş hayatınızda, başka bir şubeye transfer ya da görev alanınızın genişlemesi, sınırlanması gibi değişiklikler olabilir. Yeniliklere tedbirle yaklaşsanız da hafta boyunca olumlu etkilerin kanatları altında olacaksınız. Şans ve aşk dolu haftalar 😊

Başkalarının haklarını korumak için çaba harcayacağınız bir haftaya başlıyorsunuz sevgili yaylar. Toplumsal konulardaki hassasiyetinizi, sivil bir kuruluşa dahil olarak pekiştirebilirsiniz. İş dışındaki her konuda kendinizi aktif hissedebilirsiniz. İş yerindeki disiplin motivasyonunuzu düşürdüğünden yaptığınız işe karşı soğukluk hissedebilirsiniz. Çünkü oldukça özgür ruhlu insanlarsınız ve işlerinizi de yine kendi kontrolünüz altında yapmak istiyorsunuz. Tüm olumsuzluklar bir yana, baharın geliyor olması umutlarınızı gün be gün tazeleyebilir. Güzel havalarda yapılacak gezileri planlamak bile sizi mutlu etmeye yetecektir. Yaşadığınız hayal kırıklıkları sonrası toparlanma süreciniz, yazın yaklaşmasıyla hız kazanacaktır. Bilimsel araştırması var mıdır bilinmez ancak bildiğiniz gibi sıcak havalarda gönül yayları da gevşiyor 😊 Dinamik ve verimli haftalar.

Ev içerisinde sorunları olan oğlaklar, bu sorunların etkisinden kolay çıkamadığından iş yerinde de zor anlar yaşayabilirler. İşlerinize özel sorunlarınızı karıştırmaya devam ederseniz hiç ummadığınız anda yönetici duvarına toslayabilirsiniz. Gelebilecek uyarılara karşı sakinliğinizi korumanız gerekiyor. Önümüzdeki aylar için planlanan bir organizasyonun hazırlıklarını yapmaya girişebilirsiniz. İşlerinizi doğru zamanlamak konusunda lütfen dikkatli davranın, o kadar sıkıntının yanında bir de işlerinizi yetiştirememe problemi yaşamaya gerek yok. Hafta içi aile bireylerinden birinin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Bir süre onunla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz ama unutmayın ki aile ile geçirilen her an hayatınızın en kıymetli anlarıdır.

Bu haftanın büyük bir kısmını gelecek için kaygılanmaya ayıracağınızı söylemek yanlış olmaz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken nokta, yalnızca düşünerek hiçbir şeyi halledemeyeceğinizdir. Demem o ki bir an önce harekete geçmelisiniz. Misal, belli bir ivme yakalayamadığınız iş hayatınızda yeni bir iş arayışa girmek veya eldeki fırsatları yeniden değerlendirmek mantıklı olabilir. Birilerine el açmaktan rahatsızlık duysanız bile bazı bağlantıları kullanmak size yeni kapılar açabilir. Aşk hayatınızda kıskançlıktan kaynaklanan sorunlar yaşanabilir. Bunun sonunu getirecek şeyin, gökyüzünün enerjisi değil, partnerinizle birbirinize olan tutumunuz olacağını bilmeniz gerekiyor! Partnerinize, kendinize ve ilişkinize yeterince güvenirseniz, birlikteliğinizin güzellikle sürdüğünü göreceksiniz 😊 Sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelip güzel vakit geçirmek bu haftanın en büyük kazancı olacaktır. Hemen bir buluşma ayarlamalısınız! Huzurlu ve mutlu haftalar.

Hafta içi bir boşluk yaratıp kafa dinlemek veya eğlenceli bir aktivitede bulunmak size iyi gelecek. Huzurdan beslendiğiniz için dinlenmeye vakit ayırmanız, iş hayatınızdaki veriminizi de yükseltecektir. Kariyerinizdeki istikrarınız sürecek gibi görünüyor. İlişkide aynı başarıyı gösteremiyorsanız hatayı partnerinizden ziyade kendinizde aramanız gerek. Yine iğneyi başkasına batırın elbet ancak çuvaldızı da kendinize batırmazsanız olmaz şimdi 😄 Son olarak tutumluluk halinizi abartmamanızda yarar var. Hakkında cimri dedikodusu çıkmasını ben de senin kadar istemiyorum ama sen de biraz şansını zorluyorsun sanki 😄  Ayrıca elektronik eşyalarla ilgili can sıkıcı sorunlar olabilir. Özellikle kaybolmaması gereken belgelerinizi yedeklemeniz iyi olabilir. Keyiften dört köşe gezeceğiniz haftalar 😊