13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (12-19 Mart)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (12-19 Mart)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. 12-19 Mart tarihlerinde sizleri neler bekliyor?

Gökyüzünden iş arayan koçlara güzel haberler var. Dediğim dedik çaldığım düdük koç burcu, uzun süredir hayallerindeki işi arıyorsan eğer önüne birden fazla fırsat çıkabilir. Coşkulu bir kişiliğe sahip olan ve hali hazırda çalışan pek sevgili koç burcu sen de çalıştığın işte rakiplerinle mücadele etmek durumunda kalabilirsin, buna hazırlıklı olmalı ve zamanı geldiğinde rakibini boynuzlamalısın 🙂 Şaka bir yana bu hafta kariyer konusuna ciddiyetle eğileceksin. Aşkmış, arkadaşlıkmış falan onlar hikaye olacak, en azından bu hafta için. İşin gücün içinde ailene vakit ayıramazsan vicdanen rahatsız olabilirsin ama merak için rahat olsun çünkü onlar senin ne kadar hayırlı bir evlat olduğunun farkındalar. Beslenmene de rica ediyorum daha dikkat et ki bağırsak, sindirim sorunları başını ağrıtmasın. Sağlıklı ve şans dolu haftalar.

Canım boğa, balık burcunda nur topu gibi bir yeni ay doğacak ve sen de bundan nasibini alacaksın. Nasıl mı? Teklifler olur, fırsatlar olur… Tüm bunlar iyi güzel ama seni ne zorlar onu da söyleyeyim, karar vermen gereken sürenin kısıtlı olması. Yeterince değerlendirme yapmadan atılım yapman gerekebilir. Bu durumda tamamen hislerinle hareket etmen gerekecek, kalbinin sesini dinlemeli, gerisini de şansa bırakmalısın. Yalnız bir boğa isen eğer tavlaması zor birine gönlünü kaptırabilirsin ki bu yeni bir macera demektir. Şimdiden bol şans 🙂 Arkadaşların senin yanında ve seni her konuda desteklemeye hazırlar. Eğitimini sürdüren bir boğaysan, önüne çıkacak engeller seni bir hayli bezdirebilir. Gözünü seveyim pes etme çünkü okumaktan geçen o kıymetli yol seni güzel yerlere götürecek. Beklediğin talih kuşunun omzuna konacağı bir hafta dilerim 🙂

Balık burcundaki yeniay sana diyor ki; paranı gözet, çarçur etme. Şöyle ki; bu hafta aniden işinden ayrılma kararı alabilirsin ve yeni bir iş buluncaya kadar ki süreçte, seni idare edecek kadar paran olmalı. İlişkisi olan bir ikizler isen, yüzeysel olan her şeye yol vermen gerekiyor. Bu ciddi bir ilişki istemeyen sevgilin bile olsa… İlişkinde de hayatın diğer bir çok alanında olduğu gibi güvende olmak istemen doğal, kararlarının arkasında durmalısın. Hafta boyu garantici davranmanın etkisi altında olabilirsin. Diyelim hava günlük güneşlik, hiç yağacak gibi durmuyor. Yine de çantana bir şemsiye atmadan evden çıkmazsın, durumunu böyle özetleyebilirim sanırım 🙂 Güpgüzel haftalar.

Sevgili yengeç, yeniay sana diyor ki; duygularını gözden geçir. Kalbinde biri varsa ona karşı hisleri bir kontrol et. Acaba aklın hala geçmişteki birilerinde olabilir mi? Tüm bunları yanıtlaman gerebilir. Hafta boyunca aşkın güçlü etkisi altında olabilirsin. Yalnızsan eğer, yeni biriyle tanışıp etkilenmen mümkün. Ama aceleci olmaman gerektiğini unutmamalısın. Kırılgan bir yanın olduğu ortada. Kalbini kırmaya yeltenecek insanlara teslim etmemelisin. Çalışıyorsan iş yerinde gergin saatler geçirebilirsin. Çalışanlar arasında rekabet ortamının oluşma sebebi, yeniayın ortalığı biraz karıştıracak olmasıdır. Bu rekabet içinde sakin kalmayı başaran, kazanan taraf olacaktır. Bunun bilinciyle hareket edersen faydasını görebilirsin. Bir de isteklerin konusunda sabırsız olmamalısın. Bak uyarıyorum çünkü yeniay seni olduğundan daha sabırsız biri haline getirebilir. Ya da ne yapsan acaba, bir dolaba saklanıp bu gök olayının sonlanmasını mı beklesen ne 🙂 Musmutlu haftalar diliyorum. 

Selam burçlar kralı 🙂 Balık burcundaki yeniay sana cazip fırsatlarla geliyor. Kariyer aşığı biriysen eğer, işindeki yerini sağlamlaştıracak fırsatlarla karşılaşabilirsin. Maaş artışı olur, terfi almak olur...Hazırlıklı ol! Bitti mi? Bitmedi! Aşk konusunda da şanslı bir hafta seni bekliyor. İlişkin sağlam adımlarla, ciddi bir yola girebilir. Kendini önceki haftalara göre daha kararlı ve güçlü hissedebilirsin. Fırsat bu fırsat, unutmuş olduğun alacağın varsa kibarca istemenin de tam zamanıdır. Havalar güzelleşiyor ya enerjin epey bir yükselecek. Taşınma planın var ise tam anlamıyla karar vermek için nisan ayını bekle derim. Çünkü bu süreçte bütçende, ilişkilerinde ve işinde değişim yaşanabilir. Her zaman ayağını yorganına göre uzatmalısın, unutma bunu. Bereketli haftalar 🙂

Pek sevgili Başak burcu, yeniay diğer burçları oluğu gibi seni de etkileyecek. Nasıl dersen, ilişkin var ise herkesi şaşkına çevirecek bir evlilik kararı alabilir, ya da ilişkini ileriye taşıyacak ciddi adımlar atabilirsin. Ayrıca ilişkinin geçmişte aldığı yaraları kapatmak, partnerinin kırılan kalbini onarmak içinde gayet uygun bir haftadasın. Çevren ilişkindeki saygı ve sevgiyi kıskanabilir. Bu sebeple, bununla ilgili herkesle konuşmaktan kaçınsan iyi edersin. Aşkı bir kenara bırakalım ve sana odaklanalım biraz. Karar vermen gereken konular önüne gelebilir. Ne istediğini bilmen çok önemli. Neyse ki güzel enerjilerin etkisindesin ve belki de alacağın en doğru kararları alacağın bir haftadasın. Ha bir de başaklar hep güzel gülümser. Bunu okurken bir tebessüm et de gözümüz gönlümüz şenlensin 🙂 Mutlu ve umutlu haftalar.

Selam terazi, bu hafta yapmak istediğin değişiklikler için her şey uygun. Sadece senin karar verip harekete geçmen gerekiyor. İşin, evin ya da bedeninde her neyi istersen değiştirebilirsin. Seni memnun etmeyen, huzursuz olduğun her şeyle vedalaşıp yenilenmeye hazır olmalısın. İnan bana bu kararlar için en doğru haftadasın. Yeni ay sana ihtiyacın olan cesareti verecektir. Beslenmene dikkat etmemen sağlık sorunlarına sebep olabilir. Yemek seçmemeye, saatli ve doyurucu yemek yemeye lütfen daha fazla özen göster. Vücudunda hissettiğin enerji eksikliği ve daimi yorgunluk için de acil bir çözüm bulsan iyi edersin. Doktora görünmen veya spora başlaman yararına olabilir. Kendini daha fazla önemsemelisin. Seni önemseyen kişileri üzmeye hakkın yok sonuçta, değil mi? Keyifli haftalar.

Akrep burcu selam. An itibariyle aşkta şanslı bir haftaya adım atmış durumdasın. Kalbinden geçenlere kulak verebilirsin, seni yanıltmayacaktır. Hislerinin yoğunluğu seni rahatsız edecek boyutlara ulaşabilir. En ufak bir dokunaklı sözde veya olayla kendini ağlamamak için kontrol etmen gerekirse hiç şaşırma. Karar vermen gereken konuları biraz ötelersen iyi edersin çünkü bu hafta mantığınla hareket etmen pek mümkün değil gibi görünüyor. Öte yandan iş yerinde veya öğrenciysen okulda işler biraz karışacak gibi. Arkadaşlarınla, seni çıkmaza iteleyecek kavgalar içine girebilirsin. Kendini kontrol etmeye çalışmalı, kimselere de sataşmamalısın. Meydan okumayı sevdiğini biliyorum 🙂 ama şimdi uygun zaman değil. Huzurlu ve sakin bir hafta geçirmeni diliyorum.

Merhaba yay burcu. Yeniay sana da dokunmadan edememiş 🙂 Bu hafta bulunduğun yerden ayrılmak, başka bir yerde her şeye yeniden başlamak arzusuyla yanıp tutuşur duruma gelebilirsin. Sıkılgan bir yapın olduğunu düşünüyorum, en azından gezegen haritan böyle diyor. Bunun etkisiyle içinde bulunduğun konum seni artık tatmin etmez hale gelebilir. Yeni heyecanlar aramaya başlayacağın bir haftadasın. Çevrende ilgini çeken kişiler varsa onları etkileyecek bazı adımlar planlayabilirsin. E bir zahmet bu konuda sana akıl vermeyeyim yani, sen zaten çapkınlığın kitabını yazmışsın… 🙂 Sonuçlanması için beklemen gereken konular da gündeme gelebilir. Biraz daha dişini sıkarsan işlerin istediğin gibi sonuçlanacaktır. Sen hele bir gerekli sabrı göster, sonrası iyilik güzellik 🙂

Selam oğlak, çevrende değişim rüzgarları esiyor, bilmem farkında mısın? İşte veya arkadaş çevrende memnun olmadığın kişilerle zoraki de olsa iletişim içinde olabilirsin. Bu kişilerle, sevmediğin halde iyi ilişkiler yürütmen zor olacaktır. Bu ortamdan uzaklaşmak hatta onlarla arana mesafe koymak arzusu içindeysen harekete geçmenin zamanıdır diyorum. Bu hafta geçici olarak girdiğin bir ortamda daimi arkadaşlar edinme şansı da yakalayabilirsin. Yeni insanlar, enerjiler ve paylaşımlar moral depolamanı sağlayacaktır. Ne güzel bir yeniay etkisidir ki işlerin de açılabilir. Kazancının artması ihtimalinden bahsetmeme hiç gerek yok herhalde 🙂 Ancak unutma, tüm bu olumlu etkiler sen doğru adımları atarsan seni destekleyecektir. Çünkü sen istemediğin sürece hiçbir rüzgar seni arzu ettiğin yerlere götürmez. Şans dolu haftalar.

Güzel kalpli kovalara selam göndererek başlıyorum. Çoğu kova mart ayına biraz buruk başlamış olabilir fakat bu hafta işler renk değiştirecektir! Yüzleşmekten kaçtığın konular varsa karşı karşıya kalıp köşeye sıkışacağın anlar yaşanabilir. Yeterince cesur ve kararlı olursan kendini affetmen senin için çok daha kolay olabilir. Hafta boyunca geçmiş olaylar gündeme gelebilir, hatıralar canını bir hayli sıkabilir. Aşk konusunda gerekli kararlılığı gösteremiyor oluşun partnerini de delirtmek üzere, garibim 🙂 Endişelerin ve içsel olarak halledemediğin sorunların günlük hayatını etkilemeye başlarsa yandın demektir ki bu olasılık yüksek :/ İçine sinmeyen her şeyden kurtulman mutluluğunun tek anahtarı diyebilirim. Hafta içi, şiddetli baş ağrılarına karşı cebinde kuvvetli bir ağrı kesici taşısan iyi edersin. 

Sevgili balıklar, yeniay size uzanan sevgi dolu bir el gibi olacak bu hafta. Hayatınızın serseri akışını durdurarak kontrolü bütünüyle elinize almanızı sağlayacak. Endişeleriniz ve karın ağrılarınız bu hafta yerini sağlıklı düşüncelere, umutlara belki de uçuk hayallere bırakabilir. İyi enerjiyi, doğru şekilde hayatınıza yönlendirmeye dikkat etmelisiniz yoksa verim almanız mümkün olmayacaktır. Hedeflerinizi dikkate alarak, kendinizi yetiştirmek istediğiniz alanda atılım yaparsanız eğer, beklemediğiniz kadar çok takdir görüp, başarıya ulaşma şansı elde edebilirsiniz. Özellikle eğitim konusunda parlak bir hafta, adım atmayı düşürseniz sağ serbest 🙂 Grupça bir çalışmaya veya organizasyona dahil olup, sürpriz olaylar yaşamanız ise size başlı başına eğlence çıkarabilir. Farklı teklifleri geri çevirmeyin, denemeden size neyin iyi geleceğini bulmanız imkansızdır. Yeteneklerinizin birileri tarafından keşfedilme olasılığı da yüksek, e hadi inşallah 🙂 Göz önünde olmaya çalışmalısınız. Keyifli haftalar.