13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (5 Şubat-12 Şubat)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (5 Şubat-12 Şubat)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Bu hafta ailenizle ilgili gelişmeler yaşamanız olası. Akrabalarınızla aileniz arasında gerginlikler yaşanabilir. Bu gerginlikler sizi tedirgin etmemeli çünkü anlık stresinizi artırsa da, uzun süreli olarak aile bireylerinin bağlarını güçlendirecektir. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiden duygularınızı gizlememelisiniz. Kendinizi kötü ve güçsüz hissettiğiniz anlarda ona mahcup olacağınızı düşünerek açık davranmıyor, içinize kapanıyorsunuz. Bu düşünceden kurtulup, partnerinize açık olduğunuzda alacağınız destek size iyi gelecektir. Önyargılarınızdan kurtulmak için de uygun bir hafta. Giymem dediğiniz bir kıyafeti satın alarak ya da asla yemem dediğiniz bir yemeği deneyerek işe başlayabilirsiniz.

Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınız, kardeşleriniz ya da arkadaşlarınızla bir araya gelip keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hafta içi sürpriz bir organizasyon daveti alabilir, önemli bir iş görüşmesi yapabilir veya eğitiminiz için bir programa başlayabilirsiniz. Genel olarak acele kararlar alarak, çok düşünmeden hareket edeceğiniz bir hafta olacak. Evli boğalar için sıkıntılı günler yaşanabilir. Evinizden taşınabilirsiniz veya ailenizden biri evden ayrılabilir. Tüm bunlara hazırlıklı olmalı, çok önemli konularda karar vermeyi ertelemelisiniz.

Bir süreliğine kalbinizin sesini kıstınız ve sadece mantığınızla hareket etmek istiyorsunuz. Parasal olarak sıkışık olabilirsiniz ama bu durumun enerjinizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Yakınlarınızdan maddi destek isteyebilirsiniz, bu konuda çekingen davranmayın. Kimse zor durumda olduğunuzu bildiği halde sizi geri çevirmeyecektir. İş yerinde/okulda yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. İş arayan ikizler, sonunda arzu ettikleri işin sahibi olabilecekler. Kendinizi gereğinden fazla duygusal hissedebilirsiniz. Bu hafta gökyüzünde önemli bir tutulma yaşandığını ve bunun enerjisinin bizlere yansıdığını unutmamalısınız.

Bu hafta uzun zamandır istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Genellikle evde ve sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bu hafta yalnız kalmak sizi depresif bir hale sokacağından tercih etmemelisiniz. Çevrenizden alacağınız maddi destekle, ihtiyaçlarınızı kolayca gidereceksiniz. Birkaç konuda seçim yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ama ne yapmak istediğiniz konusunda kafanız bir hayli karışık. Dostlarınızdan akıl almak iyi bir fikir olabilir. Bir miras paylaşımı veya davası gündeme gelebilir. Hakkınız olana sahip çıkmalısınız.

Sadece sakinliği arzu edeceğiniz, kendinizi yorgun hissedeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Tatil günlerinizi kendinize ayırıp dinlenmeniz, enerji kazanmanıza yardımcı olacaktır. Yakınlarınız tarafından arkadaş buluşmalarına davet edilebilirsiniz, bu durumda onları kırmadan reddedebilmeniz önemli. Aşk hayatınızda her şey yolunda, ilişkinizde huzurlusunuz. Özel yaşamınızla ilgili çeşitli kararlar vermeniz gerekebilir, hafta boyunca da bu kararınızın sonucu olarak sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Önceden planladığınız bir etkinliği bu hafta gerçekleştirebileceksiniz. Geleceğinizi garanti altına almak sizin için her şeyden önce geliyor. Bunun için bir yatırım hesabı oluşturabilir ya da kendi işinizi kurma çalışmalarına başlayabilirsiniz. Şanslı bir hafta geçireceksiniz hem de her konuda. İşte ya da okulda dikkat çekici biri olmanız size başarının kapılarını daha da açacak. Önemsemediğiniz sağlık sorunlarınız hafta itibariyle iyice canınızı sıkmaya başlayabilir. Bunun için haftanın birkaç gününü sağlık kontrollerine ayırmanız çok önemli. Beklenmedik, tedirgin edici olaylarla karşılaşırsanız fazla dahil olmamaya ve sakin kalmaya çalışın.

Bu hafta iş hayatınızda kaldırabileceğinizden fazla yükle karşılaşabilirsiniz ve bu durum sizi bütünüyle strese sokabilir. Tüm sorumluluklarınızın size tecrübe kazandırdığını unutmamalı, çalışmalarınızı hevesle sürdürmelisiniz. Özel hayatınızda anlaşmazlıklar yaşanabilir, sakin ve yapıcı davranmak size fayda sağlayacaktır. Sosyal çevrenizde değişim yaşanabilir, yeniliklere açık olmalısınız. Ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmakta yarar var.

Bu hafta yeni ortamlara girip, farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Onlara karşı özellikle ilk dönemlerde mesafeli yaklaşmak ve samimiyeti zamana bırakmak daha doğru olacaktır. Bu hafta özellikle akşam saatlerinde kendinizi gergin ve sabırsız hissedebilir, odaklanma sorunları yaşayabilirsiniz. İşlerinizi yoluna koyup günü daha erken noktalamak veya erken uyumaya çalışmak faydalı olacaktır. Ailenize karşı normalden daha sevgi dolu hissedebilir, uzaktaysanız özlem duyabilirsiniz. Kariyerinizde yükselmenize sebep olacak olaylar yaşamanız da muhtemel. Harcamalarınıza dikkat etmeli, daha tutumlu davranmalısınız.

Hafta başından itibaren kendi içinize dönecek, sorunlarınızı çözmeye gayret edeceksiniz. Parasal olarak daha fazla kazanç sağlamak istiyorsunuz, bunun için yeni yollar arayışında olacaksınız. Manevi açıdan iyi hissedeceğiniz etkinliklere dahil olabilirsiniz. Ev ortamında arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya eski dostlarınızla buluşacağınız bir geziye dahil olabilirsiniz. Tavırlarınız çevrenizdekilerin dikkatini çekecek, hoş iltifatlar alacaksınız. Bu durum kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıp güveninizi tazeleyecektir.

İlişkisi olan oğlaklar bu hafta partnerleriyle duygusal ve eğlenceli anlar yaşayacaklar. Birikimlerinizi kârlı bir alışverişe çevirebilir, ufak da olsa bir mal sahibi olabilirsiniz. Bu hafta iş yerinizde problem yaşayabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız ufak bir detay, büyük bir hataya dönüşebilir. Çalışırken daha özenli olmalı ve kesinlikle kontrolü elden bırakmamalısınız. Evli oğlaklar güzel sürprizlerle karşılaşabilir. Özel hayatınızda bencil davranmanız yakınlarınızı kırabilir. Sonrasında gönül almak zor olacağından ilişkilerinizde dikkatli davranmalısınız.

Bu hafta beklenmedik teknik arızalarla boğuşabilirsiniz veya ödenmemiş borçlar ortaya çıkabilir. Maddi anlamda kayıp yaşayacaksınız. Kendinize yatırım yapmak niyetindesiniz, bunun için spora ya da dil kursuna başlamak gibi kişisel gelişim alanlarına yönelebilirsiniz. İlişkinizde; partnerinizden kaynaklı bir değişim yaşanabilir, bu bütünüyle sizin hayatınıza da yansıyacak. Çevrenizle iletişiminiz kuvvetlenecek, arkadaşlarınızla uzunca sohbetlere dahil olabilirsiniz. Hafta sonu içinse yeni planlarınız olacak, yakınlarınızla ortak aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Aşk ve sosyal hayatınız nihayet hareketlenmeye başlıyor. Uzun süredir çok çalışıp çok yoruluyorsunuz. Kafanızı dağıtmak için yeni planlar yapacak ve uzun bir süre evde oturmayacaksınız. Bedenden ziyade zihin yorgunluğu yaşadığınız için evde yatıp dinlenmek yerine sanata ve eğlenceye yönelmeniz daha faydalı olacaktır. Yeni bir iş fırsatı yakalayabilir veya aniden mevcut işinizden ayrılabilirsiniz. Sırlarınızı paylaşırken daha dikkatli olmanız, ileride sorun yaşamanıza engel olacaktır.