13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (19 Şubat-26 Şubat)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (19 Şubat-26 Şubat)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Geleceğe yönelik kararlar almanız gerekiyorsa bu hafta sezgilerinizi kullanabilirsiniz, sizin için yanıltıcı olmayacaktır. 20 Şubat tarihinde ilişkiniz hareketlilik gösterebilir. Partnerinizle yakaladığınız uyum her ikinizi de mutlu edecektir. İşyerinde ise yarım bırakılan işleri bir an önce tamamlamalısınız. Yöneticilerinize ufak jestlerle yaklaşmanız olası gerginlikleri yatıştırmakta faydalı olabilir. 22 Şubat tarihinde sezgileriniz normalden çok daha güçlü olacak. Bu yüzden bu tarihte özellikle pozitif düşünmeye dikkat etmelisiniz. Evren adeta sizinle bir anlaşma içinde olacak ve enerjiniz yaşamınızdaki olaylara ilk elden yön verecek. 23 Şubat tarihinde de arkadaşlar veya aile ile olan iletişimde sıkıntılar yaşanabilir. Yalnızlaşma isteğinize engel olamayabilirsiniz. Eğitiminize devam ediyorsanız, bu hafta içerisinde alanınızla ilgili önemli adımlar atmamalı, bunun için sonraki haftayı beklemelisiniz. 

BOĞA’ın canı bu aralar epey yanıyor. Çok dertli çok. Düşünmekten, sevmekten, mutsuzluktan, kıskanmaktan, anlatamamaktan, anlaşılmamaktan, üzülmekten. Onun derdini kimseye anlatmaz, anlatamaz da. BOĞA’nın anlayanı yok ama o herkesi anlamaya çalışır. Dert dinler çare bulur, çok özel burçtur. Ama değerini bir türlü anlamazlar. Para konusunda ise bu aralar çok da şanslı değil ama yakın zamanda güzel şeyler olacak. Fakat o ana kadar, yemeklerde arkadaşlara hesap kitlemeye devam. Sağlık konusunda ise; yediklerine dikkat etmeli. Sonra cırcır durumu hiç hoş olmaz. Şaka şaka... Salgın var. İyi giyinir, her bulduğunu mideye indirmezse, durumlar iyi olacak. Bu hafta aile ile vakit geçirmek için çok uygun. Sıkıntılı günler olur ama elbet güneş aydınlığı doğurur.

İKİZLER’in durumu biraz karışık. Dost diyebileceği insan sayısı 2-3 arası zaten. Etrafı kalabalık olabilir ama çoğu merhabalık. Sanal alem de çok bozdu diye düşünüyor. İkizler bakışlarıyla anlatır içinde yaşadıklarını. Hele bir de kaşını kaldırıp, düşünceli bir şekilde bakıyorsa, oradan hafif hafif uzaklaşma zamanı gelmiş demektir. Bazen de bakışları anlamsızlaşır. İşte o anda sarılın ona. Sevginizi gösterin. Demek ki size ihtiyacı var. Aile yaşantısında ise bu aralar hafif bir sevimsizlik olabilir. Ne de olsa havalar kapalı ve Merkür sağdan sağdan geliyor. Aniden sinirlenebilir ve size yıldızları tersten gösterebilir. Fakat öfkesi size değil, güneşi gizleyen bulutlara. Bir konuya odaklandıysa, hedefe ulaşana kadar durmayacaktır. Düşün yakasından. Özgür bırakın. Az bir nefes alsın. Yani işin özünde, şeker gibidir İKİZLER. Hangi ortama girse tat katar. 

Az biraz huzur verin YENGEÇ’e… Bırakın uyusun. Çünkü uykusuz bir YENGEÇ çok tehlikelidir. YENGEÇ istediği saatte uyanmak ister. Erken uyanmayı sevmez, sevemiyor. YENGEÇ erken yatmayı da sevmez zaten, ne zaman isterse o zaman uyumak ister. YENGEÇ’nın en mutsuz olduğu an: uykusunu alamadığı andır. Bırakın güzelce uyusun ve sonrasında melek gibi uyansın. Gerçi en sinirli olduğu an aç olduğu andır. Yani karnı tok, uykusu da yoksa gerisi kolay. Ayrıca bu Venüs’ten Uranüs’e ve oradan da AY’a uzanan bir enerji dolaşımından dolayı, kariyer konusunda avantajlı günler YENGEÇ’i bekliyor. Çok şaşıracak çok. Ayrıca hiç beklemediği kişiler mutlu olmasını sağlayacak. Bir hediye mi desem, yoksa eşantiyon ürünler mi desem, pahalı bir restoranda bedavaya yemek mi desem… 

ASLAN, şu sıralar neye acı çekse de, üzülse de, ne kadar yorulsa da belli etmez. Çünkü bu hafta her şeyi içine atıyor ve belli etmeyi de sevmez zaten. Aslan tatlı bir burçtur. Nerede nasıl davranacağını bilir. Ama bu aralar, çevreye ve davranışlara dikkat etmeli. Kötü niyetli çakallar, onu sinirlendirmek isteyecek gibi duruyor. ASLAN’ın gülüşü güzel, huyu güzel, bakışı güzel, sevdiği insanı kıskanışı bile güzel. Ama bu hafta güzelliğini ön planda tutmasın, çünkü kem gözler yüzünden nazar tehlikesi hakim. İş konusunda bu haftanın en şanslı burcu. Tam da patrona gidip zam isteme haftası. Şaka şaka… Böyle şeyler yapıp kovulmaya gerek yok. Onu önümüzdeki hafta “iş gidecek” diye yazdığımda yaparız. Sağlık konusu ise parçalı bulutlu, az biraz gripli görünüyor. İlaçlarını düzenli almayı unutma. 

BAŞAK farklıdır. Herkesin beğenmediğini beğenmez, çoğu insanla muhatap olmaz, severse de vazgeçmez. BAŞAK’ın üzülmesine neden olan klasik sebepler vardır. Mesela: Mum kadar ışığı olmayanları güneş yerine koymak, herkesi kendisi gibi sanmak. Ama unutmayın ki, BAŞAK silerse tam siler. Ayağınızı denk alın. Ayrıca BAŞAK, ayrıntıları görür ve onların hepsini kaydeder. Sonrasında ise hepsini önüne serer. Özellikle arkasından gizli saklı iş çeviriyorsanız yakalanmanız an meselesidir. Haftaya genel olarak baktığımızda, BAŞAK Burcu’nun aşk konusunda sıkıntılı olduğu kesin. Ama iş konusunda yine yıldızı parlayacak. Eğer her işi mükemmel olsun en ince ayrıntısına kadar düşünmezse, başarılı olacak. Ama düzen takıntısına takılırsa, vah haline…

Bu hafta TERAZİ’yi sevindirin. Hediye alın, yemek ısmarlayın, işlerine yardım edin. Çünkü onlar bu haftanın en şanssız burcu. Kariyerinde, aşkında, malında, mülkünde hiçbir şey yok. Sıfır. Hiç. Çırpınsa da nafile... Ama huzurlu olacaklar. Ki zaten en önemlisi huzur. Ne demişler; dünya kadar malın olacağına, huzurun olsun. Gerisi teferruat. TERAZİ için aile ortamı ise bu hafta en keyifli yer. Bu hafta olabildiğince büyük kararlar almaktan kaçınmaları lazım. Hatta bol bol hayır işlemek, haftaya katkı sağlayabilir. Haftanın önerilen spor aktivitesi: Bol bol derin nefes al-ver.

Bomba gibi bir hafta… Başarı dolu günler. Akrep’in mutlu olması için fazla bir şey gerekmez. Sevdiği insanın bir gülümseyişi, bakışı, bir ev, bir araba, bol maaşlı bir iş, uzunca bir tatil; mümkünse 11 ay... Yani AKREP mutluluğu küçük şeylerde arayan insanlardır. :P Şöyle bir şey var ki, AKREP hayal kurarken sınır koymaz ve hep hayal kurarak ilerler. Hayalleri gerçekleştikçe motive olur ve bambaşka hayallere koşar. İş yoğunluğu ise bu hafta biraz artacak ama her şey yavaşça düzene oturacak. Aşk konusunda ise en şanslı burç bu hafta AKREP. Nereye baksa aşk… Her konuşması şiir olacak mübareğin. Bakışları ile yakacak… Para konusunda ise ayın sonuna kadar yeter gibi görünüyor. Ama her an canı bir şey çekebilir ve acımadan kredi kartına dayanabilir. Sıkı tutun, harcamasın. Haftaya paraya daha çok ihtiyaç var. 

YAY, sonuçlandırması gereken tüm işleri bu hafta halletmeli. Bekletip biriktirdiği işler yüzünden stres tavan yapıyor. Ama her şeye rağmen şans ve olumlu enerji YAY’dan yana olacak. Eğitim ve kişisel gelişim konusunda verecekleri kararlar onları beklemedikleri kadar yükseklere çıkarabilir. Aynı şekilde kariyerlerinde de büyük kazançlar elde edebilirler. Para önemli değil, mühim olan insanlık demek kolay; bir de bunu açken söyleyebilmek gerek. Bazen verdikleri fiyatı haketmeyen ürünler satın alıyor sonrasında aldıkları üründen fayda göremiyorlar; doğal olarak durum kayıpla sonuçlanıyor. Özellikle bu hafta bu tarz konular canları sıkacak görünüyor. Alışverişten uzak durmak iyi olacaktır. Bir de söylemeden edemeyeceğim: Haftanın son günü acil müdahale etmeniz gereken durumlar yaşanabilir, soğukkanlılığınızı korumaya özen gösterin.

OĞLAK paralarını yönetmekte sıkıntı yaşıyor gibi. Az biraz düzen ve ihtiyaç listesi işe yarayacaktır. Bu hafta itibariyle buna çözüm yolları aramaya başlamalılar. OĞLAK, eskiden olsa bazı şeylere fazla tepki gösterirdi ama artık sakin olmayı deniyor. Çünkü ne zaman birinin iyiliği için elinden geleni yaptıysa, onu hep hayal kırıklığına uğrattılar. OĞLAK’ı anlamıyorlar. Onun gibisini bulamazsın. OĞLAK gökyüzü gibi burçtur. Hayat doludur ama bir de şu kötü insanlar olmasa. OĞLAK bu hafta biraz stres yaşayacak ama gelip geçici. İş konusunda da bu hafta şanslı görünüyor. Risk almaktan korkmamak gerek.  

Sessizlik bir kovanın en gürültülü tepkisidir aslında. Ayrıca KOVA, 21 şubat tarihine dikkat etsin. Onlar için şans dolu bir güne işaret ediyor. Eski arkadaşlarıyla, uzun zaman sonra bir araya gelebilirler. Ailelerinden de kazançlı ya da sevindirici bir haber almaları mümkün. Bir ilişki varsa güzel. Var olan ilişkilerinizin de sorunsuz sürdüğünü göreceksiniz. Ama ne yazık ki yeni kısmet yok :/ KOVA’nın bu hafta keyfine diyecek yok. Dilediğince para harcamak isteyebilir. Ama imkanlar kısıtlı. İş konusunda kafanızın karışık olduğu belli ama önümüzdeki haftaya kadar net kararlar vermemek avantajlı olacak gibi görünüyor. Sağlık konusunda ise çoook tatlı bir hafta olacak. Ama spor yapmayı ihmal etme. Yoksa bu dönemde topladığın yağlar, yazın kıyafetlerini zorlar. 

Kusura bakmaya bakmaya geldiğin hale bak. Sana kızıyorum çünkü seni kim üzdüyse ona iyilik yapmaktan vazgeçmiyorsun. Boş yere canın yanmıyor senin buralardan kaçıp gitmek için bir çok sebebin var. Ama yavaş yavaş öğreniyorsun. Şimdi bir düşün bakalım, bugüne kadar iyilik yaptığın insanlar senin için ne yaptı? Ayrıca kafanı çalıştırma vakti geldi. Kariyerine yeni bir çizgi çizmelisin. Duygusal davranmaktan vazgeç ve profesyonel ol. Sevdiklerine sarıl. Söyle seni de üzmesinler. Bir de git ve kendin için küçük de olsa birkaç bir şey al. Yeni şeyler keyfini yerine getirecektir. Ayrıca araban varsa, kamyonlara dikkat et. Kör noktalar çok olur bu hafta… Aman diyeyim. İyi olacak her şey iyi! :)