13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (12 Şubat-17 Şubat)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (12 Şubat-17 Şubat)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Gözünüzün yükseklerde olduğu hemen her konuda bu hafta itibariyle doyuma ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan güveninizi perçinleyecektir fakat en iyiye ulaşmak için her şeyi yıkıp geçmek yerine, elinizde olanların kıymetini bilmeyi tercih etmelisiniz. Bu hafta maddiyatı bir kenara bırakıp huzur, aile, aşk gibi manevi hazzı yüksek alanlara yöneleceksiniz ve dinginleştiğinizi hissedeceksiniz. Tüm bunlar dışında gökyüzü de olumlu enerjilerin etkisinde olacağınızı müjdeliyor.

Başarıya ulaşmayı çok istediğiniz ve takdir edilmeyi arzuladığınız bu hafta, amaçlarınıza ulaşmak için yeni girişimler içinde olacaksınız. Son zamanlarda iş hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar sebebiyle kendinizi ispatlamaya çalışacaksınız ama kendinizi bu kadar hırpalamanıza hiç gerek yok çünkü bu uğraşınız sizi strese sokuyor ve hata yapmaya sürüklüyor. Kendinizi biraz rahatlamaya ikna etseniz her şey çok daha güzel olacak. İkili ilişkilerde özellikle Perşembe gününe dikkat etmelisiniz, partnerinizle aranızda geleceğe yönelik konularda anlaşmazlık çıkabilir. Biraz daha sabırlı ve sakin olmalısınız.

Bu hafta, uzun zamandır hayallerinizi süsleyen bazı projelerle alakalı büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beklediğiniz güzel haberleri alabilir ya da riskli bir girişimden kâr elde edebilirsiniz. Bu durum enerjinizi yükseltecek. Enerjiniz çevrenizi de etkileyeceği için iyi ilişkiler gelişebilir. Şansınız, kıskanç gözlerin üstünüzde olmasına sebep olabilir bu duruma dikkat etmelisiniz. Ailenizle geçireceğiniz zamanlarda; deneyimli, yaşça büyük kişilerden nasihatler alabilirsiniz, onların deneyimlerinden kendinize dersler çıkarmak işinize yarayacak.

Bu hafta sezgileriniz ön planda olacak. Gezegen hareketlerinin enerjinizi etkilemesinden dolayı tedirgin ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Bunun dışında bir çok şeyi önceden tahmin edebildiğinizi, olayların düşündüğünüz şekilde gerçekleştiğini fark edebilirsiniz. Sezgilerinizin gücü sizi korkutmamalı. Aksine bu durumu duygusal konularda kararlar almak için kullanabilir, çok da faydasını görebilirsiniz. İlişkiler konusunda ise romantik zamanlar geçirmeniz mümkün. Parasal olarak kayıptaysanız yeni bir iş kapısı aramaya başlayabilirsiniz, özellikle hafta sonuna doğru bu konuda yüksek bir şansa sahip olacaksınız. Boğaz enfeksiyonu gibi üst solunum yolu hastalıklarına dikkat etmelisiniz, takviye almanız yararınıza olacaktır.

Kendinizi hassas , duygusal hissedeceğiniz bir hafta olacak. Geleceğinizle ilgili tüm planları yeniden gözden geçirmeniz mümkün. Mevcut ilişkiniz sizi mutlu ediyor mu yoksa üzerinize yük mü oluyor? Doğru kişi ile mi birliktesiniz, ilişkinizi bitirmek sizi ne derece etkiler? Bu sorular üzerine düşüneceğiniz ve gidişatınızı değiştireceğiniz bir hafta olabilir. Karar vermeden önce ilişkinizdeki eksileri düşündüğünüz kadar artıları da düşünmelisiniz. Koşulsuz yanınızda olmasını beklediğiniz kişilerden destek görememek sizi bir hayli yıpratacaktır ancak yara almadan atlatacağınız tüm sancılı dönemler size sağlam bir duruş katacak. Maddi konularda daha realist davranmalı; planlarınızı olası durumlara göre değil şu anki durumunuza göre yapmalısınız.

Bu hafta iyileşmek için bir motivasyon kampına katılmışsınız gibi düşünmeli ve yenilenmeye hazır olmalısınız. Sıkıntılı ilişkiler düzelecek, sorunlar hallolacak. Hem bedensel hem de ruhsal olarak güç toplayacaksınız. Görünüşünüzde değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz eski bir dostla yollarınız yeniden kesişebilir. Sağlık, beslenme gibi konular öne çıkabilir ve hayatınızı bu yönde düzenlemeye karar verebilirsiniz. Yaptığınız her şeyin size faydalı olduğunu düşünmek kendinizi iyi hissettirecektir.

Bu hafta yaşama olan bağlılığınızın arttığını hissediyorsunuz. Manevi duygularınız hayata olan bakış açınızı değiştirmeye başlayabilir. Ailevi ilişkilerde güçlenme söz konusu. Aynı şekilde ilişkilerde bağlar güçleniyor. Etrafta konuşulanların kararlarınızı etkilemesine izin vermemeniz gerekiyor. Yolunuzda ilerlerken bir çok şey duyacaksınız ve iç sesinizi dinlediğiniz sürece başarıya ulaşacaksınız. Disiplinli ve soğukkanlı olmaya devam edin çünkü terazileri özellikle kariyer açısından kazançlı bir hafta bekliyor.

Güneş tutulması sizler için bir çok radikal değişimin işaretçisi. Taşınma, seyahat, iş değişikliği, evlilik gibi konular beklemediğiniz bir zamanda gündeme gelebilir. Bu hızlı değişim sizi korkutabilir. Ancak güneşin üzerinizdeki etkisi destekleyici yönde. Bu da alacağınız kararların çoğunun sizin için doğru olacağı anlamına geliyor. Yeni iş girişimlerinde bulunmak için aradığınız cesarete nihayet kavuşacaksınız. Yalnız akrepler baş döndürücü bir ilişkinin eşiğinde bekliyor. Birlikteliği olan akrepler ise partnerleriyle ne kadar mutlu ve huzurlu bir birliktelikleri olduğunun farkına varacaklar. İyi ve sağlıklı bir birliktelik sayesinde sosyal hayatınız da olumlu yönde etkilenecek.

Eğitim veya iş hayatınızdaki karışıklıklar sonunda çözüme kavuşacak. Finansal olarak durgun oluşunuza bir yakınınızdan iyi niyetli bir destek gelebilir. Bu sizi çok rahatlatacaktır. Zor zamanlarda yanınızda olacak dostlar biriktirmiş olmanız sizi ruhsal olarak rahatlatıyor. Zamanında destek olduğunuz herkes bugün sıkıntılarınızda yanınıza koşmaya hazırlar. Sizdeki şeytan tüyü uzunca bir süre daha hayatınızı kolaylaştırmaya devam edecek. İsteklerinizi elde etmek için büyük bir hırsla çalışmayı sürdüreceksiniz. Size başaramayacağınızı söyleyen herkese inat büyük kazanımlara doğru yol alıyorsunuz. Evrende bu konuda size destekçi, şans ise bu hafta yanınızda olma konusunda oldukça cömert!

Sevdiklerinizle bir araya gelip keyifli vakitler geçireceksiniz. Uzun süredir göremediğiniz, uzaktaki yakınlarınız bir sürprizle gelebilirler. Onları yeniden görmek size manevi bir güç kazandıracak ve yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz. İş dışındaki özel sebeplerden dolayı kısa süreli yolculuklar yapmanız gerekebilir, gittiğiniz yerlere neşe götürecek ve pozitif anılar biriktireceksiniz. Moraliniz hafta boyu yüksek olacaktır. İş yerinizde veya eğitim hayatınızda sıkıntılar yaşansa da üstesinden gelecek güce sahip olduğunuz için yıkılmanız söz konusu değil. Sağlınıza çok dikkat etmeniz gereken bir hafta. Yolunuzun hastaneye düşmemesi için kendinize normalden fazla özen göstermeniz gerekecek.

Yaz aylarında yaşayacağınız heyecan dolu gelişmeler bu hafta burcunuzdaki güneş tutulması ile belirleniyor. Kariyer planı yaptığı halde aradığı işi hala bulamamış kovalar çok yakında iş hayatına adım atacaklar. Yoğun şekilde başlayan iş yaşamı sizi yoracak ama çalışmak uzun süredir durgun olan ruh halinize iyi gelecek. Hareket etmek, bir şeyler üretmek ve özellikle para kazanmak enerjinizi arttıracak. Kazancınızı dikkatli şekilde yönetip, geleceğe yönelik planlarınızda yatırım için kullanmalısınız. İlişkilerde ufak tefek sorunlar yaşansa da uzun süreli birlikteliği olan kovalar bunu yüksek olasılıkla evlilikle taçlandıracaklardır. Yalnız kovalar ise ilişki konusunu, kariyer hayatlarındaki hareketlilik yüzünden erteleyecekler ve bir süre daha yalnız kalacaklar.

Ummadığınız yerlerden açılacak kapılar sonucunda şaşkına döneceksiniz. “Bu iş bitti” dediğiniz bir çok konuda yeniden diriliş yaşayacaksınız. Gözden kaçırdığınız detaylar size resmin göremediğiniz bütününü gösterecek. Zamanında çok üzüldüğünüz ve kendinizi suçladığınız olaylardaki asıl suçlular ortaya çıkabilir. Kıymeti bilinmeyen ve sadece kendinizi yorduğunuzla kaldığınızı düşündüğünüz çabalarınız, nihayet size kazanç sağlayacak. Küllerinizden doğacağınız bir hafta içerisindesiniz. Çevrenize karşı fazla hassas olmanız ve gereğinden fazla fedakarlık göstermeniz iyi niyetinizin kullanılmasına sebep olabilir. Bir süre yakınlarınıza karşı gözlerinizi kapatın ve kendinize odaklanarak kazanımlarınızın tadını çıkartın.