13.Burç, 2018 yılının neler getireceğini QBlog'a özel yazdı

13.Burç, 2018 yılının neler getireceğini QBlog'a özel yazdı

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. 2018, sizlere neler getiriyor? 

Koç Burcu
Koç Burcu

Sevgili koç burçları 2017’den beklediklerinizi tam olarak alamadınız. İkili ilişkiler, iş, para, kariyer... Her alanda aksaklıklar yaşadınız ama 2018, özellikle iş hayatınızda yarıda kalan projelerinizi tamamlamak için bir fırsat. Çekindiğiniz, yapmaktan korktuğunuz bütün işleri adınızı duyurarak yapacaksınız. Evli ve bekâr koç burçlarının aşk hayatlarında süre gelen pürüzler, yılın ikinci yarısında sona erecek. O zamana kadar daha ılımlı olmaya çalışın ve her aklınızdan geçeni söylemeyin. Bu yıl sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat edecek, alışkanlıklarınızı değiştirebilmek için çeşitli girişimlerde bulunacaksınız. Özellikle Haziran ve Temmuz aylarını yılın en şanslı ayları olarak bir kenara not edebilirsiniz.

Boğa Burcu
Boğa Burcu

Sevgili boğa burçları yılın son aylarında yolunda gittiğini sandığınız şeylerin aslında yolunda olmadığını kötü tecrübelerle öğrendiniz. Hayatta bazı şeyler sizin kontrolünüz dışında ilerleyebiliyor ve 2018 hayatınızın yönünü değiştirmeye geliyor. Bugüne kadar çaba sarf etmediğiniz her şey için kendinizde olağanüstü bir güç hissedeceksiniz. İş hayatından uzaklaşan boğalar geri dönecekler, işinden istediğini alamayan boğalar ise istedikleri işlerde kendilerini gösterebilecekler. Aşk hayatınızda ise bu yıl kendi içinize kapanacaksınız. Enerjinizi işinize ve kariyerinize harcayacağınız için partnerinizle aranızda uzun sürecek sürtüşmelere hazırlıklı olmalısınız. 2018'de sağlık konusunda istikrarsız bir yıl geçirecek, erkenden önlem almaz ve planlı ilerlemezseniz çeşitli sağlık sorunlarıyla karşılaşacaksınız.

İkizler Burcu
İkizler Burcu

Sevgili ikizler burcu 2017’de çalışıp didindiğiniz kadar hiç çalışmadınız :) Şimdi hasat zamanı. 2018’de özellikle yılın ilk yarısında iş hayatınızda terfi bekliyor iseniz terfi, zam bekliyor iseniz zam, iş arıyorsanız tam da istediğiniz gibi bir iş bulacaksınız. Bu yıl zaman sizin lehinizde akacak. Yalnız bir konuda uyarmak istiyorum sizleri, istediklerinizi almaya başladığınızda çalışmaktan vazgeçer ya da tembelliğe geçiş yaparsanız ciddi düşüşler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınız kısa süreli ilişkiler yerini daha uzun sürecek, sizi nikâh masasına oturtmaya ikna edecek ilişkilere bırakacak. Sevgili ikizler 2018 fazla kilolarla mücadele edeceğiniz bir sene olacak. Yemeyi içmeyi eğlenmeyi oldukça seviyorsunuz bu da zaman zaman aşırıya kaçmanıza ve kilo almanıza sebep oluyor. Bu konuda önlem almayı ihmal etmemelisiniz.

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

Sevgili yengeç burçları bu yıl her zamankinden daha sakin olacaksınız. Bu sakinliğiniz ve olgunluğunuz size hayatınızın her alanında başarıyı getirecek, çevrenizden hiç beklemediğiniz dönüşler alacaksınız. 2018 sizi kişilik anlamında değiştirecek, bu değişime siz bile çok şaşıracaksınız. Yeni yılda hayata farklı açılardan bakmayı öğreneceksiniz ki bu en çok iş hayatınızda işinize yarayacak, içinde bulunmak istediğiniz projelerin kapılarını açacak. Aşk hayatınızda kafanızı karıştıran ilişkileriniz son bulacak. Yılın ilk yarısında, özellikle mart nisan aylarında yeni bir ilişki kapınızı çalabilir. Yeni yılın getireceği büyük değişimler sizi biraz yoracak. Yirmi dört saatin yetmediği günler yaşayacaksınız, yoğun tempo nedeniyle zaman zaman sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu
Aslan Burcu

Sevgili aslan burçları 2017’de birbirine giren iş ve özel hayatınız 2018’de nihayet çözüme kavuşuyor. İş ve özel hayatınızdaki karışıklık sebebiyle iki konuda da başarıya ulaşamamıştınız. 2018’de daha önceki girişimleri yeniden deneyecek ve başarıya ulaşacaksınız. Kendinize olan güveniniz artacak ve daha fazla sorumluluk alacaksınız. Aşk hayatınızda daha önce yaptığınız hatalardan ders çıkartıp yoğurdu üfleye üfleye yiyeceksiniz. İlişkiniz için fedakârlıklarda bulunacak ve sosyal yaşantınızdan biraz uzaklaşacaksınız. Sağlığınız konusunda geçmiş yıllarda hassasiyet göstermediniz bazı şikayetler, özellikle yılın ilk 3 ayında tekrar karşınıza çıkabilir. Unutmayın her şeyin başı sağlık.

Başak Burcu
Başak Burcu

Sevgili başak burçları geride bırakmaya hazırlandığımız 2017’de özellikle aşk hayatınızda düştüğünüz çıkmazdan kurtulacaksınız. Daha sağlam adımlar atacak, daha berrak düşüneceksiniz. 2018, aşk ve iş hayatınıza güzel yenilikler getirecek. İş hayatınızda yeni iş birliklerine hazırlıklı olun, mart ayına kadar hazırlıklarınızı ödemelerinizi ve eğitim planınızı oluşturmalısınız; çünkü mart ayından sonra yıl sonuna kadar hızla büyüyecek, tabir-i caizse nefes almaya zaman bulamayacaksınız. 2018, yolunda gitmeyen ne var ise düzene oturtmaya geliyor. Sağlığınız konusunda yılın ilk iki ayında sevindirici gelişmeler yaşayacaksınız ama kontrolü elden bırakmamalısınız.

Terazi Burcu
Terazi Burcu

Sevgili terazi burçları 2017 sizler için üst üste gelen sorumluluklarla geçti. Ailenize, işinize, kendinize olan sorumluluklarınızın yanında başkalarına ait olan sorumlulukları da üstlendiğiniz için omuzlarınıza binen yük sizi epey zorladı. 2018’de bu yüklerden kurtulacak daha özgür adımlar atabileceksiniz. Sosyal hayatınıza ve ailenize olan yakınlığınız artacak, sanki geçmiş zamanları telafi edercesine yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda ise arkadaşlıkların aşka dönüştüğüne şahit olacaksınız. Bir süredir etrafınızda olan ama aranızda bir şeyin olmadığı arkadaşlarınıza iyi bakın :) Sağlık konusunda görünmez kazalardan dolayı bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Sevgili akrep burçları 2017 sizin için monotonluklarla geçti. Üzerinizde atamadığınız bir yorgunluk vardı amaaa 2018 bomba gibi geliyor. İş hayatınızda son derece yoğun bir döneme gireceksiniz. Yeni iş anlaşmaları, yeni projelerde yer alacaksınız. Bu yıl özellikle sosyal sorumluluk projelerinde sıkça göreceğimiz akrep burçları bazı akımların da öncüsü olacak. Aşk hayatınızda ise geçen yılki istikrarınızı koruyacaksınız. İlişkisi olan akrep burçları mevcut ilişkilerine devam edecek ilişkisi olmayan akrep burçları ise bulamadıkları aşkı aramayı sürdürecekler, kısa süreli birliktelikler evlilikle taçlanmayacak. Her dönem sağlığına titizlikle dikkat eden akrep burçları bu yıl ipin ucunu biraz kaçıracak.

Yay Burcu
Yay Burcu

Sevgili yay burçları 2017 sizler için yüzleşmelerle doluydu. Bu durum çoğu zaman sizi üzüp zor durumda bıraksa da üstesinden gelmeyi başarabildiniz. 2018 açılan yaraları kapatmaya geliyor. Hayatınızda eksik olan ne var ise 2018 açıklarınızı kapatmaya, eksiklerinizi tamamlamaya hazır olarak kapınızı çalacak. Ayrıca 2018’i kişiliğinizi değiştirmek, farklı alanlara yönelmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi gösterebilmek için yılın ilk yarısı çok uğraşacaksınız. Zaman kavramı olmadan çalışacak, emeğinizin karşılığını alamadığınızı bile bile yorulacaksınız, yılın 2. yarısına ise yeniden doğuşunuzu göreceksiniz. Özellikle temmuz ayında bu yazdıklarımı hatırlarsınız :) Aşk hayatınızda iş hayatınıza paralel olarak olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Karşılıksız olan aşklar yerini güzel birlikteliklere bırakacak. Ufak sağlık sorunlarınızı önemsemezseniz daha uzun sürede atlatmak zorunda kalacaksınız.

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

Sevgili oğlak burçları 2017 sizin için genel olarak iyi geçti diyebilirim. 2018 ise size olayları akışına bırakmayı öğretmeye geliyor. Hayatınızın her alanı, kontrolü elinizde tutmaya çalıştıkça daha da karmaşık bir hale geliyor; fakat 2018 size zamana bırakmayı, özgürleşmeyi öğretecek. Yılın ikinci yarısında bu tutuma alışacak ve hayatınızda köklü değişiklikler yapacaksınız. İş hayatınızda hırslı olan yapınızdan biraz daha arınacaksınız ve bu size yükselişi getirecek. Aşk hayatınızda ise evli olan oğlak burçları için aileye yeni bir üye daha katılacak. Bekâr oğlak burçları ise evlilik için ilk adımı atma yoluna girecekler. Sağlığınızda bu yıl sık sık baş ve boyun bölgesinde oluşabilecek şiddetli ağrılar sebebiyle doktora başvuracaksınız.

Kova Burcu
Kova Burcu

Sevgili kova burçları 2017 sizin için başarılara imza attığınız bir yıl oldu, bu başarılı yolculuk 2018'de de sürecek. 2018’in ilk saatlerinden itibaren üzerinizde oluşan enerjiyi hissedebileceksiniz. Bu yılın en enerjik, en aktif burçlarından birisiniz. Yılın ilk ayından itibaren sizi çok şaşırtacak sürprizlere hazırlıklı olun. Bu sürprizler iş hayatınızı kapsayacak fakat iş hayatınızda olan gelişmeler aşk hayatınıza da yansıyacağı için hem iş hem aşk hayatını ilgilendiriyor demek mümkün. Karşılaşacağınız sürprizlerle birlikte mülayim tavırlardan uzaklaşacak ve daha hırslı bir yapıya bürüneceksiniz dikkatli olun, Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olabilirsiniz. Genel olarak sağlıklı bir yıl geçirecek olsanız da kontrollerinizi yaptırmayı unutmamalısınız.

Balık Burcu
Balık Burcu

Sevgili balık burçları sizler bu yılı son derece huzurlu ve sakin geçirdiniz, içiniz rahat olsun çünkü 2018'de benzer şekilde geçecek. 2017 size bakış açınızı değiştirmeyi, parçayı bütünden ayırt edebilmeyi öğretmişti. Öğrendiğiniz her şeyi 2018 de çok rahat uygulayabilecek ve meyvelerini toplayabileceksiniz. Yılın ikinci yarısında kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız eğer bu fırsatları değerlendirebilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz. Aşk hayatınız tamamen sizin adımlarınızla şekillenecek. Yeni bir aşk istiyorsanız yeni bir aşk, yuva kurmak istiyorsanız yuva verecek size 2018. Fiziki olarak sağlığınızda hiçbir problem görünmüyor ama ruhsal olarak zaman zaman bunalabilirsiniz. Meditasyon ve spor kurtarıcınız olacak.