İstanbul’un en popüler sanal ofisleri

İstanbul’un en popüler sanal ofisleri

Bağımsız ve evden çalışanların gözdesi olmasının yanında ofis giderleri ve ekipman masrafları olmaması nedeniyle şirketler tarafından da tercih edilen sanal ofisler, gün geçtikçe daha çok yaygınlaşıyor. İstanbul’un farklı bölgelerindeki sanal ofisleri inceledik. 

Kolektif House

Sanal ofis sisteminin ilklerinden biri olan Kolektif House, mesainin bittiğine değil başladığına sevinen çalışanlar yaratmak için hizmet veriyor. Ofisi; duvarların, masaların, bilgisayarların bir araya geldiği yerden çok daha fazlası olarak tanımlayan Kolektif House, hibrit ve ofis çözümleri sunuyor. Hibrit çözümler içinde istenilen konumda ortak alan kullanımı sunan üyelik; yasal şirket adresi ve kargo hizmeti sağlayan, çalıştığın kadar ödeme yapılabilen üyelik modelleri bulunuyor. Ofis çözümlerinde ise bir kişilik sabit masa, kişi sayısına göre değişen esnek üyelik, 15 kişiden kalabalık ekipler için özel olanaklar sunan hazır ofis seçenekleri mevcut. Kolektif House’un Maslak’ta, Levent’te, Bebek’te, Şişhane’de, Çağlayan’da, Maçka’da ve Ataşehir’de sanal ofisleri bulunuyor.

Work Office

Beykoz Kavacık’ta bulunan Work Office, sanal ofis dışında hazır ofis ve toplantı odası hizmetleri de veriyor. Work Office’in sanal ofis hizmeti kapsamında Avantage, Platinum, Prestige, Business paketleri bulunuyor. Work Office; yasal adres gösterme, posta, kargo ve kurye takibi, kişisel telefon numarası, sekreter hizmeti, çağrı bildirimi, özel karşılama anonsu, sesli mesaj kutusu, çağrı yönlendirme, paylaşımlı ofis kullanımı, su ve sıcak içecek ikramı, yüksek hızda internet kullanımı, toplantı odası, hazır ofis odası, faks, yazıcı ve fotokopi kullanımı gibi hizmetleri sunuyor.

Workinton

Bakırköy, Levent, Galata, Ulus, Nişantaşı, Güneşli, Maçka, Maslak, Kadıköy, Kozyatağı, Ümraniye’de olmak üzere geniş bir sanal ofis ağına sahip olan Workinton; toplantı odası ve özel ofis hizmeti de veriyor. Workinton’in sanal ofis paketlerinde çay, kahve, atıştırmalık ikramı, telefon çağrı ve posta, sekreter, yüksek hızda internet, dinlenme alanı ve toplantı odası imkanları bulunuyor. Saatlik ve günlük kullanımlar da veren Workinton, üyelerine farklı indirimler ve avantajlar sağlıyor.

Ofis+

Ofis+; sanal ofis hizmeti alan çalışanlara yasal adres, ikramlar, operasyonel destek, misafir karşılama, posta ve kargo hizmeti veriyor. Yeni şirket kurmak isteyen girişimcilere, şirketini sanal ofise taşıyarak masraflarını minimuma indirmek isteyen şirketlere özel çözümler de sunan Ofis+; ihtiyaç halinde toplantı ve çalışma odası imkanı sağlıyor. Maltepe, Ataşehir, Ümraniye, Ataköy, Şişli, Beylikdüzü, Beşiktaş, Merter, Bakırköy’de sanal ofisleri bulunan Ofis+; tek bir lokasyona bağlı kalmadan özgür kullanım şansı sunuyor. 

eOfis

Kaliteli ve modern çözümlerle, prestijli iş merkezlerinde profesyonel ofis hizmetleri sunan eOfis; sanal ofis dışında ortak ofis, hazır ofis ve toplantı odası desteği de veriyor. eOfis’in; Levent, Kağıthane, Şişli, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Maslak, Ataköy, Nişantaşı, Balat, Florya, Bahçeşehir, Bayrampaşa, Kartal, Kozyatağı, Bağdat Caddesi, Ataşehir, Pendik başta olmak üzere 40’a yakın lokasyonda sanal ofisi bulunuyor. Saatlik, günlük, haftalık veya aylık kiralanabilen toplantı odası hizmeti dahilinde; ikram, misafir karşılama, hızlı internet, beyaz tahta, projeksiyon, LCD ekran, ses sistem, mikrofon, IT destek ekibi, video konferans erişimi bulunuyor.

Regus

Dünyanın farklı yerlerinde ofisleri bulunan, işletmelerin ve çalışanların mükemmel çalışma alanlarına sahip olmasını amaçlayan Regus; sanal ofis, hazır ofis ve toplantı odası hizmetleri veriyor. Kişisel telefon numarası, posta yönlendirme, çağrı yanıtlama, 7/24 destek, misafir karşılama, havalimanı lounge ortaklıkları, etkinlikler ve kurumsal hizmet indirimleri sunan Regus’un; Beşiktaş, Şişli, Maslak, Fulya, Mecidiyeköy, Levent, Kağıthane, Cevizlibağ, Kısıklı, Göztepe, Ataşehir, Maltepe ve Kurtköy’de ofisleri bulunuyor.