Her derde deva YouTube kanalları

Her derde deva YouTube kanalları

YouTube, uzun zamandır hayatımızın bir parçası. Youtube'da eğitmenlerden ustalara kadar her alandaki uzmanının eğitici videolarını bulmak mümkün.


İnternet bilgiye erişimi kökten değiştirdi. Artık pek çok işin uzmanına, ustasına çevrimiçi yöntemlerle ulaşıp bu sayede pek çok işimizi de kendimiz halledebiliyoruz. Bu anlamda YouTube; montajdan tesisata, dil öğrenmeden dekorasyona kadar pek çok konuda eğitici videolarla kullanıcılarının imdadına yetişiyor. Bireysel girişimlerle başlayan bu eğitici videolar, artık dev markalar aracılıyla da kullanıcılara erişiyor.

Koçtaş ile kendi montajınızı kendiniz yapın

Koçtaş’ın ustaları, YouTube
Koçtaş’ın ustaları, YouTube

Ev geliştirme ve yapı market perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, montaj hizmeti almak istemeyen müşterilerine YouTube üzerinden paylaştığı detaylı montaj videolarıyla destek oluyor. Bu doğrultuda aldığınız her ürünün modelini Koçtaş’ın YouTube kanalında bulabiliyor ve Koçtaş’ın ustalarından ürünü nasıl kuracağınızı uygulamalı şekilde öğrenebiliyorsunuz. Kanalda, montaj desteğinin yanı sıra dekorasyon ve evde tasarruf gibi önerilerden de faydalanabilirsiniz.

Evinizin yeni tesisatçısı da tamircisi de siz olun

Gecenin bir vakti arızalanan kombi veya damlatan musluklarla çoğumuz karşılaşmışızdır. Tesisat Akademi adlı YouTube kanalında kombinizin tüm parçalarını tanıyabilir, arızasını tespit edebilir, kendi tesisat sorunlarınızı videolardaki ustaların desteğiyle çözebilirsiniz.

Yine Beyaz Eşya Bilgi Paylaşımı adlı kanal ile beyaz eşyalarınız hakkında bilgi edinebilir, pek çok tamirat işini de kanaldaki ustalar videoları ile gerçekleştirebilirsiniz.

  Tesisat Akademi, Youtube
Tesisat Akademi, Youtube

Dil kursunuz her an yanınızda

Dil öğrenmek için hem bir bütçeyi hem de belli bir vaktinizi gözden çıkarmanız gerekiyor. Öte yandan kursların ders vakitleri programınızla uyuşmayabiliyor. Youtube üzerinde ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz pek çok dil kursu ve eğitimci mevcut. Bu anlamda Özkan Çelen’in Miniversite adını taşıyan YouTube kanalı oldukça dikkat çekiyor. Çelen’in kanalını pek çok dil eğitimi kanalından ayıran özellik metodu, derslerin detaylı ve kolay öğrenilebilir olması. Başlangıç seviyesinden mesleki İngilizceye kadar her seviyeden kullanıcıya yönelik olan videolar İngilizce öğrenmek isteyenlere de İngilizcesini geliştirmek isteyenlere de merhem gibi geliyor. Pek çok kullanıcının da bu dersler sayesinde dil öğrendiğini de belirtmekte fayda var.

Miniversite, Youtube
Miniversite, Youtube

Sigorta hakkında merak ettiğiniz her şey elinizin altında

Sigorta yaptırmak istiyor fakat yaptıracağınız sigorta ve sigortacılık hakkında rehberliğe mi ihtiyaç duyuyorsunuz? Pandemi sebebiyle ya da bir türlü vakit ayıramadığınız için acenteye gidemiyor olabilirsiniz. Tam bu noktada imdadınıza Quick Sigorta yetişiyor. Faturalar, bankacılık işleri, başvurular derken her işimizi online olarak halletmeye çok alıştık. Quick Sigorta ile tüm işlemlerinizi online olarak yapmanın yanı sıra Quick Sigorta’nın YouTube kanalı ile sigorta ve sigortacılık hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Quick Sigorta, Youtube
Quick Sigorta, Youtube

Photoshop ve yazılım öğrenin

Tasarım yapmak, photoshop öğrenmek pek çok iş kolunda sizi ayıran niteliklerin başında geliyor. Öte yandan bu beceriler kolay edinilemiyor. Bu anlamda pek çok ücretli kurs bulunuyor fakat YouTube üzerinden de gerek sıfırdan bunları öğrenebilir gerekse de var olan yeteneğinizi ya da bilginizi geliştirebilirsiniz. Yakın Kampüs’ün YouTube kanalındaki tasarım ve yazılım üzerine ücretsiz eğitim videolarıyla yeni bir kariyere ilk adımlarınızı atabilir ya da devam eden eğitim sürecinizi hızlandırabilirsiniz. 

Yakın Kampüs, YouTube
Yakın Kampüs, YouTube

QKimlik Koruma Sigortası

QKimlik ürünümüzle hem dijital hem de fiziksel dünyadaki risklere karşı güvende hissedebilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin:

www.quicksigorta.com/kimlik-koruma-sigortasi