13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (15 Ocak - 22 Ocak)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (15 Ocak - 22 Ocak)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Koç Burcu
Koç Burcu

Sevgili koç burçları birden fazla işle uğraşmak zorunda kalabilir, farklı sorumluluklar alabilirsiniz. Bu durum sizi fazlasıyla bunaltacak olmasına rağmen şikayet etmeyeceksiniz. Bu hafta iletişime son derece açıksınız, bu dönemi avantaja çevirip halledilmeyi bekleyen konuları gözden geçirmelisiniz. İkili ilişkilerinizde monotonluk söz konusu. Hafta sonuna doğru partnerinizle münakaşa yaşayabilir, bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsiniz.

Boğa Burcu
Boğa Burcu

Sevgili boğa burçları bu hafta gündeminizde geleceğe yönelik planlamalar var. Seyahat planlamaları ve kariyerinizde size fayda sağlayacak eğitim planlamaları bu hafta sizi meşgul edecek konulardan bazıları. İş hayatınızda yaptığınız işleri destekleyen insanlara yenileri eklenebilir, çevrenizi bu alanda genişletebilirsiniz; fakat stratejik olmayı göz ardı etmemelisiniz. Aşk hayatınızda haftasonu yaşanacak gerginliklere karşı sabırlı olmalısınız. Kontrolü elinizde tutarsanız, yaşanacak tartışmaları krize dönmeden etkisiz hale getirebilirsiniz.

İkizler Burcu
İkizler Burcu

Sevgili ikizler burçları bu hafta finansal konulara öncelik vereceksiniz. Aylık ödemelerinizi, gelir gider durumunuzu kontrol edebilirsiniz. Hafta sonu planda olmayan ödemeler çıkabilir bu yüzden temkinli olmakta fayda var. Aşk hayatınızda kıskanç tarafınız gün yüzüne çıkıyor, tabir-i caizse partnerinizin burnundan getirebilirsiniz :) Duygularınızı dizginlemeyi öğrenmelisiniz. Üzerinde durmadığınız sağlık sorunlarınız ilerde başınıza dert olabilir, hekim kontrolü şart.

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

Geçen yıldan yarım kalan işlerinizi tamamlayıp kendinize zaman ayırabilmek için çok uygun bir hafta. Bir süredir zamansızlıktan şikayet ediyorsunuz. Her şeye yetişmek imkansız fakat doğru planlama yaparak kendinize vakit ayırabilirsiniz. Hafta ortasından sonra evliliğinize ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bu alanda kendi kendinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Olabildiğince karşı tarafa hissettirmeden geçirmenizi tavsiye ediyorum çünkü geçici bir duygu değişikliğine gireceksiniz.

Aslan Burcu
Aslan Burcu

Sil baştan başlayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz sevgili aslanlar. İşi, kariyeri, maddiyatı bir tarafa bırakıp sevdiğiniz işleri yapmak için adımlar atabilirsiniz. Her şeyi bırakıp yurt dışına yerleşmek gibi üzerinde uzun zaman düşünülmesi gereken konuları bir anda planlamaya çalışmamalısınız. Bu hafta yaşadığınız kafa karışıklığı aşk hayatınıza da yansıyor ve özellikle Perşembe gününden itibaren kavga dolu günler sizleri bekliyor. Sağlığınız gayet iyi durumda.

Başak Burcu
Başak Burcu

Bu hafta siz neyi isterseniz o olacak sevgili başaklar. Karamsarlığa düşer olumsuzu çağırırsanız olumsuz, enerjinizi iyi tutar hep pozitif olursanız pozitif olacaksınız. Aile içinde yapılan organizasyonlar önceliğinizi oluşturacak. Aşk hayatınızda kıskançlık ön planda olacak, dozajını kaçırırsanız eski defterlere kadar uzanan bir tartışma yaşanabilir. Sağlığınız iyi durumda; ama düzensiz öğünler yüzünden kilolarınız başınıza dert açabilir.

Terazi Burcu
Terazi Burcu

Bu hafta hayatınızın merkezine odaklanacaksınız yani kendinize :) İstediklerinizi, hayallerinizi, sorumluluklarınızı gözden geçirecek ve adımlarınızı buna göre atacaksınız. Aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, yatırım yapacağınız alanlarda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Güvendiğiniz insanlardan fikir almak sizi oldukça rahatlatacak. Ne yazık ki aşk hayatınızda aynı huzur yok. Zaten baskıcı olan karakteriniz, son zamanlarda çok daha fazla arttı bu duruma dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Haftaya biraz keyifsiz başlayabilirsiniz. Hafif soğuk algınlığı yaşayabilirsiniz. Enerjiniz ilk birkaç gün düşük olsa da hafta ortasında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Hafta sonu özellikle Pazar günü mide ağrısı şikayeti ile karşılaşabilirsiniz, sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir haftadasınız. İş hayatınızda inişli çıkışlı bir hafta yaşayacaksınız motivasyonunuzu düşürebilir ama sakin kalmaya çalışın. Aşk hayatınız bu aralar çok yolunda maşallah diyelim, ilişkinizi etrafa anlatmamanızı tavsiye ediyorum.

Yay Burcu
Yay Burcu

Yeni haftaya arkadaşlarınızla yapmayı düşündüğünüz işlere yoğunlaşarak başlıyorsunuz. Oluşacak yoğun durumdan şikayetçi olmasanız da belirsizlik sizi biraz yorabilir. Zamanla her şeyin rayına oturacağını düşünerek kendinizi telkin etmelisiniz. Partnerinizle aranızda görünmeyen bir duvar olduğunu düşünüyorsunuz bu nedenle güven problemi yaşayabilirsiniz, kısa zamanda çözüme kavuşturamazsanız ilişkiniz bitme noktasına gelebilir. Kısa süreli vücut halsizlikleri yaşanabilir, vitamin takviyesini ihmal etmeyin.

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

 Sevgili oğlaklar bu hafta kariyer planlamasındaki gelişmelerle başlayacak. Hafta ortalarına doğru size değişimin kapılarını açacak bazı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bugüne kadar kaçırdığınız kısmetler, fırsatlar etrafta çok dillendirdiğiniz için size yar olmadı ama bu sefer daha dikkatli davranacağınızı düşünüyorum. İş hayatınızdaki liderlik vasfınızı özel hayatınızda da kullanmak istediğinizde çatışma çıkarıyorsunuz. Profesyonel davranmalı, işinizle özel hayatınızı ayırmalısınız.

Kova Burcu
Kova Burcu

Kendinize zaman ayıracağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili kovalar. Kısa süreli seyahatler yapabilir, edineceğiniz yeni arkadaşlıklar sayesinde bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak sizi rahatlatacak. Perşembeden itibaren işlerinize yeniden odaklanacaksınız. Partnerinizle ortak yatırımlar yapmak isteyecek kadar ciddi bir birlikteliğiniz var, ev ya da araba alımı söz konusu olabilir.

Balık Burcu
Balık Burcu

Bu hafta üstlendiğiniz görevlerde çevrenizin desteğinizi hissedeceksiniz. Çevrenizden gördüğünüz bu destek hem iş hayatınızda hem de eğitim hayatınızda size güven verecek. Hafta ortasına kadar huzurlu bir hafta geçirebilirsiniz hafta ortasından sonra kulağınıza gelen dedikodular canınızı sıkabilir. Aşk hayatınızda her zamankinde daha duygusal bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizle romantizmin tadını çıkaracağınız bir hafta olacak.