İstanbul’da girişimcilerin yeni mabedi ortak ofisler

İstanbul’da girişimcilerin yeni mabedi ortak ofisler

Bir ofis kurmak ne kadar zor olabilir.

İşin içine girmeden asla bilemezsiniz. Fakat bu zorluğu öğrenmeden de ofisinize kavuşma şansınız var. İstanbul’un en şık hazır ofislerini bir araya getirdik.

Siz işinizi yaparken ofisinizle ilgili her konuyu arka planda sizin için çözen bir ekip olsa nasıl olurdu? Bu durum aslında bir süredir faaliyette olan sistemin en büyük avantajı. Hazır ofisler, profesyonel ekipleri sayesinde ofisiniz için ihtiyacınız olan kolaylığı sağlıyor. Ofisleri kullanma süreleri ya da alabileceğiniz hizmetler de ihtiyaçlarınıza göre şekilleniyor. Peki İstanbul’un en iyi hazır ofisleri hangileri? Gelin birlikte bakalım!

Locus Office Pera

Locus Office Pera
Locus Office Pera

İstanbul’un en işlek merkezlerinden İstiklal Caddesi’nde yer alan Locus Office Pera, tek bir ücretle bütün ihtiyaçların karşılanabileceği bir ofis çözümü sunuyor. Şık tasarımı, ergonomik mobilyaları, sahip olduğu ileri teknoloji sistemleri ve güvenli internet bağlantısıyla Locus Office Pera, Türkiye’de ofis açmayı düşünen yabancıların, yeni iş kurmak isteyen girişimcilerin, daha prestijli bir ofise geçmek isteyenlerin sadece bilgisayarını getirip çalışmaya başlayabileceği bir sisteme sahip. Ayrıca diğer ofislerdeki şirketlerle tanışıp iş ağını geliştirme imkanı da var. Hazır ofislerin kiraları ise 3000 TL’den başlıyor.

www.locusoffice.com

Tel: 0212 252 07 36

Kolektif House

Kolektif House
Kolektif House

Şişhane’deki tarihi Nejat Eczacıbaşı Binası’nda ve Levent’te olmak üzere iki farklı adreste bulunan Kolektif House, yatırımcıları, startup’ları, freelancerları, butik ve kurumsal şirketleri aynı çatı altında bir araya getiriyor. 7/24 ofis kullanımı, tüm gün kahve ve çay servisi, hızlı ve güvenilir internet erişimi, temizlik ve güvenlik gibi operasyonlarla birlikte mali müşavirlik, sekreterlik ve avukatlık gibi ekstra hizmetler de veriyor. Hayalinizdeki ofisi hiçbir masrafa girmeden elde etmek isterseniz 1000’in üzerinde üyesi bulunan Kolektif House’a biraz daha yakından bakabilirsiniz. Çünkü her pazartesi üyelerle yapılan kahvaltılardan çeşitli organizasyonlara kadar her şeyi burada bulabilirsiniz. Birçok ünlü markanın da kullandığı sanat ve spor temalı kiralanabilen toplantı odaları ve Levent ve Şişhane’deki iki ayrı merkezi konumdaki binasıyla Kolektif House, çalışma dünyasının yeni nesil alternatiflerinden. Sabit masa kiralamak isteyenler için fiyatlar 750 TL’den başlıyor, özel ofisler aylık 2000 TL ve sanal ofisler de 190 TL fiyatlarıyla hizmet veriyor.

www.kolektifhouse.co

Tel: 0212 924 24 10

Kamara

Kamara
Kamara

İstanbul’un altı farklı yerine dağılmış hazır ofisleriyle oldukça geniş bir ağa sahip olan Kamara, tek bir şubeye üye olmuş müşterilerine diğer alternatifleri de kullanma şansı veriyor. Günlük ve haftalık olarak temizlenen hazır ofisler; projeksiyon, beyaz tahta ve flipchart içeren toplantı salonları ve profesyonel sekreterlik, kargo alımı, firmaya özel telefon ve resmi şirket adresi sağlama gibi hizmetler alınabilecek sanal ofis çeşitleri Kamara’nın müşterilerine sağladığı ayrıcalıklar arasında. Kamara’nın müşterisi olmak aynı zamanda geniş bir iş ağına dahil olmak demek. Örneğin firma, müşterileri olan mali müşavirlerle ortak çalışıp iki tarafın da faydalanabileceği karlı anlaşmalar yapabiliyor. Kamara’da sanal ofislerden aylık 89 TL’den, hazır ofislerden aylık 950 TL’den, paylaşımlı ofislerden aylık 290 TL’den başlayan fiyatlarla faydalanabilirsiniz. Toplantı salonlarıysa saatlik olarak 30 TL’ye kiralanabiliyor.

kamara.com.tr

Tel: 0212 963 33 23

Servcorp

Servcorp
Servcorp

Kendilerini hazır ve sanal ofis tedarikçiliğine adadıklarını söyleyen Servcop, dünyanın birçok yerindeki alternatifleriyle hizmetlerini uluslararası platforma taşıyor. Çevre Dostu Ofisler Projesi’ni geliştiren firmada, web sitesi üzerinden satılan her sanal ofis için bir ağaç dikiliyor. Bu uygulamayla 20 binden fazla ağaç diktiklerini de belirtelim. Bunun yanında şirket alanında olduğu kadar çeşitli dernek ve kuruluşlara verdiği destekle de toplumsal sorumluluk anlamında öne çıkıyor. Servcorp İstanbul’da Nişantaşı ve Tekfen Tower olmak üzere iki bölgede hizmet veriyor. Ortak çalışma alanlarında ilk saat 86 TL, tam günse 150 TL. Günlük ofis kullanımlarıysa ilk saat 196 TL, sonraki her saat 96 TL ve tam gün kullanım 500 TL olarak belirleniyor. Sanal ofisler 30 gün ücretsiz denemenin ardından ayda 320 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

www.servcorp.com.tr

Tel: 0212 371 85 00

Plaza-Cubes

Plaza-Cubes
Plaza-Cubes

Plaza-Cubes ofisleri, Ankara ve İstanbul olmak üzere altı farklı merkezi lokasyonda hizmet veriyor. Şirket ayrıca hazır ofis sektöründe dünyanın en büyük ağı ABCN üyeliği sayesinde, 34 ülkede 800 farklı lokasyonda da ofis kullanım hizmetlerinden ücretsiz faydalanma şansı veriyor. Genel giderleri tek faturaya dahil ettiği paketler, müşterilerin tüm gizli masraflardan kurtulmasına da imkan veriyor. Şişhane’den Kağıthane ve İstanbul’da iş dünyasının merkezi olan Maslak’a kadar Avrupa yakasında geniş bir ağa sahip. Ayrıca Ataşehir ve Ümraniye gibi Anadolu yakasının önemli noktalarında da ofis hizmeti veriyor. Müşterilerinin iş konseptine göre, ofislerini tasarlamalarına da izin vermesiyle öne çıkıyor.

www.plazacubes.com

Tel: 0212 329 79 00

Workinton

Workinton
Workinton

İstanbul’da dokuz, İzmir ve Ankara dahil olmak üzere Türkiye’de 12 şubesi bulunan Workinton, çalışmayı keyifli hale getiren hizmetleriyle profesyonel hayatını canlı tutmak isteyen herkese açık! Coworking, sanal ofis, hazır ofis ve toplantı odalarıyla farklı arayışlara cevap verdiği gibi üyeleriyle birçok etkinlik gerçekleştirerek hareketli bir sosyal hayat vadediyor. Çalışma alanı ve altyapı desteğinden hukuki ve finansal danışmanlığa, girişimcilere yatırım ağı sağlamaktan ürün ve iş geliştirme desteğine kadar birçok açıdan müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Sanal ofislerde ücretler 210 TL’den, hazır ofislerde ayda 1500 TL’den başlıyor.

www.workinton.com

Tel: 0212 258 53 20