13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (30 Ekim - 6 Kasım)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (30 Ekim - 6 Kasım)

Yeni haftaya daha ılımlı uyumlu başlayacaksınız. Uzun zamandır beklettiğiniz işlerinize, yarım kalan ve bitirilmeyi bekleyen projelerinize ağırlık verebilirsiniz. Bu arada gaza gelip her şeye saldırmamakta fayda var, mesela yatırım işleriyle ilgili adımları atmak için acele etmemenizi, biraz daha beklemenizi tavsiye edebilirim. Sağlığınıza gereken özeni göstermemeye devam ederseniz hastalığı atlatmak biraz zor olacak. Bu hafta iş ilişkilerinizi, özellikle ortaklıklarınızı gözden geçirmeniz gereken bir hafta olacak. Aşk hayatınızda her zamankinden daha keyifli bir döneme giriyorsunuz iyi değerlendirin :)

Uzun zamandır odaklanma problemi yaşadığınız işlere konsantre olabileceğiniz, verimli şekilde çalışabileceğiniz bir hafta olacak. Aynı zamanda çalıştığınız ortamı da etkileyecek bu durum size yeni kapılar açabilir. Hafif şekilde atlatacağınız bir sağlık problemi yaşayabilirsiniz, bitki çaylarını yanınızdan eksik etmeyin :) Bu hafta yeni ortamlara girebilir, aklınızı başınızdan alacak biriyle karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi iyi kullanırsanız yeni bir aşk kapıda :) Ha bir de unutmadan yemek yeme düzeninizi değiştirmelisiniz! Fastfood'dan uzak durmaya çalışın.

Nihayet uzun zamandır dağınık olan kafanızı toplamayı başarıyorsunuz. Sorunlar üst üste geldikçe canınız sıkılıyor, konsantrasyonunuz bozuluyordu ama artık hepsi bitti. Yeni hafta yeni planlar ve yeni fırsatlarla gelecek size. Bu hafta eklem ağrıları hayat kalitenizi biraz düşürebilir ama yine de sizin günlük temponuzu etkilemeyecek. Aşk hayatınızda geçmişte kalması gereken fakat bir türlü kalamayan ilişkilerinizle başınız dertte. Herkese mavi boncuk dağıtmak sizinle özdeşleşti sanırım :) Kapatın o defterleri canlarım kapatın. Çünkü siz o defteri açık bıraktıkça aklınız karışacak, eliniz ayağınıza dolanacak. Diyet ve spor bu haftanızın mottosu olacak, yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönemdesiniz.

Aşk hayatınız bu hafta dolu dolu geçecek hazırlıklı olun. İlişkisi olmayan yengeç burçları da gözlerini dört açsın kısmet geliyor :) Yeni yeni hobiler edinmek istiyor olabilirsiniz, bu dönemde size iyi gelecek ne varsa ertelemeden yapın. Emin olun en kısa sürede bu çabalarınızın karşılığını alacaksınız. İş hayatınız rutin şekilde devam ederken kafanızı karıştıran, “acaba mı” diyeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Parayı hayatınızın hep gerisinde tutuyorsunuz ama bu devirde ne onunla ne de onsuz olmuyor, ileride sıkıntı çekmemek için bu sözümü unutmayın :)

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz ev hayatınıza bu hafta gereken ilgiyi ve özeni göstereceksiniz. Bu hafta kendi içinize dönüp evde yapılabilecek aktivitelere ağırlık verebilirsiniz. Maddi durumunuzu kontrol altına alabilmek için gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız yoksa bir süre toparlayamayacaksınız. Kariyer adımlarınızı sağlam ama yavaş atıyorsunuz, iş yerinizde gözler bir süredir üzerinizde. Hata yapmanızı bekleyen akbabalardan olabildiğince uzak durmalısınız. Aşk hayatınızda her şeyi karşı taraftan beklemeyin ilgi gösteren adım atan siz olun o zaman ilişkiniz daha farklı bir boyut kazanacak. Siz ona bir adım atın, o size Usain Bolt gibi koşacak :)

Bu haftayı oldukça yoğun duygularla karşılayacaksınız. Her zamankinden fazla duygusal ve duyarlı olacağınız bu dönemde aşk hayatınız biraz daha hızlı ilerleyecek, söz nişan gibi bir kutlama ile yeni bir hayata başlangıç yapabilirsiniz. Bedeninize gereken özeni göstermediğiniz sürece dışarıdan yaptığınız takviyeler hep yarım kalacak. Sağlığınıza özen gösterin ve bol bol spor yapın sevgili başak burçları. Erken yaşlanmak istemiyorsanız ürünlere değil bedeninize yatırım yapın :)

Hep dengeli tavırlarıyla bildiğimiz sevgili terazi burçlarını bu hafta savaşçı yönleriyle sahnelerde göreceğiz gibi :) İstediklerini elde etmekten çekinmeyecekler fakat alışılmışın dışında bir şey yaptıkları için etraf sizi biraz yadırgayabilir hazır olun. Aşk hayatınız durağan bir döneme giriyor. İlişkisi olanlar sakin bir hafta geçirecek, olmayanlar ise bir süre daha yalnızlığın tadını çıkaracak. Sağlığınız güzel görünüyor fakat bu hafta kısa süreli baş ağrıları yaşayabilirsiniz.

Bu hafta enerjiniz ruhunuza sığmayıp taşacak ve siz bile şaşırtacak! Evrenden öyle güzel mesajlar alacaksınız ki, yaşam tarzınızı değiştirmeyi bile düşünebilirsiniz. Tabi ki bu enerjinizden karşı cins de nasibini alacak. İlişkisi olan akrep burçlarını gereksiz kıskançlıklar bekliyor. İstemeden de olsa partnerinizi biraz bunaltacağınızı söyleyebilirim. Allah sevgililerinize sabır versin :) İlişkisi olmayan sevgili akrepleri de bu hafta etkileyici sürprizler bekliyor, hazırlıklı olmakta fayda var. Parasal konularda zora düşebileceğiniz bir hafta olabilir. Alışveriş yapma arzusuyla dolup taşacak, hatta tarz değişikliğine bile gideceksiniz ama lütfen dikkat edin ve kredi kartının ayarını kaçırmayın.

Kontrollü yaşamak sizin vazgeçemediğiniz bir durum, bu fazla kontrolcülük sizi zaman zaman zor duruma soksa da yapacak bir şey yok, bu sizin karakteriniz :) Maddi konularda hep garantici adımlar atıyorsunuz ama bu hafta ilk defa risk almak isteyebilirsiniz. Kontrolsüz risklere girmemekte fayda var, her zaman B planınız hazır olsun. Aşk hayatınızda iletişim problemleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, çok konuşmaktansa dinlemeyi tercih etmelisiniz. Kararlarınızı bir kaç adım ilerisini planlayarak alırsanız sonrasında pişman olmazsınız. Sağlığınızın maşallahı var :) 

Olumsuzlukları paratoner gibi üzerinize çektiniz, üst üste gelen talihsizlikler nedeniyle biraz bunaldınız fakat sabredin, az kaldı.Kara göründü :) Bu hafta tamir konularından, özellikle de elektronik cihazlardan uzak durun. Uzun zamandır fırsat bulamadığınız, özlediğiniz şeyleri yapmak için harika bir hafta. Özellikle sinema, tiyatro gibi faaliyetlere zaman ayırmak size iyi gelecek. Yeni arkadaşlıklar ve aşklar için kapıların sonuna kadar açık olduğu bir haftaya giriyorsunuz, bu fırsatı değerlendirin. Görünmez kazalar nedeniyle burkulma, incinme gibi sağlık problemleri yaşayabilirsiniz aman dikkat edin.

Bu nasıl bir konsantrasyon tebrik ediyorum sizi! Olmak istediğiniz yeri ince ince işlediniz titizlikle planladınız ve şu anda tam gaz ilerliyorsunuz. Hiçbir şey dikkatinizi dağıtmıyor.Bu hafta iletişime açık bir hafta yaşayacaksınız, o yüzden sosyal mecralardan/çevreden gelebilecek mesajları iyi değerlendirin. Yoğun geçen hayatınız sebebiyle direnciniz düşebilir, takviye vitaminler ve bitki çayları iyi gelecektir. Aşktan bu kadar kaçmanızı anlayamıyorum. Geçmiş deneyimleriniz istediğiniz gibi olmayabilir ama yeniden kalbinizin kapılarını açmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

Aaa biz sizi hep duygusal bilirdik n’oldu canım size :) Kalbinizin yerini aklınız almış gibi görünüyor. Sizin için yurt dışına yerleşmek gibi radikal kararlar alabileceğiniz bir dönem başlıyor. Radikal kararlar hayatınızın tümüne yansıyacak, bu nedenle dış görünüşünüzden çevrenize kadar büyük bir değişimlerle karşı karşıyasınız. Aşk hayatınızda spontane gelişen bazı olaylar karşısında çok şaşıracak hatta bazı şeyleri daha önce nasıl fark etmediğinizi sorgulayacaksınız. Bu kadar değişim ve hareketlilik içerisinde kalp sağlığınızı sakın ihmal etmeyin.