13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (27 Kasım - 4 Aralık)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (27 Kasım - 4 Aralık)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Koç Burcu
Koç Burcu

Ayın son haftasında, uzun sürecek bir yorgunluğunuz olacak. Bu yorgunluğun nedeni aslında uzun zamandır devam eden stresinizin son noktaya ulaşması. Özellikle hafta sonu yoğun programlar yapmaktan kaçının ve huzur bulabileceğiniz hobilerinize yönelmeye gayret edin. İkili ilişkilerinizde yönlendirilen taraf olmaktan pek hoşlanmasanız da, ara ara ipler karşı taraftaymış gibi hissettirmekte fayda var :)

Boğa Burcu
Boğa Burcu

Bu hafta işe geç kalmak, şemsiyenizi otobüste unutmak gibi ufak tefek talihsizlikler sizleri bekliyor. Yaşayacağınız ufak sıkıntılar modunuzu biraz aşağıya çekebilir ama dert etmeyin. Sosyal çevrenizden hiç beklemediğiniz gelişmeler görmek sizi oldukça şaşırtacak. İkili ilişkilerde gizli kalması gereken bazı konular açığa çıkacağı için krizlere hazırlıklı olun. Cesaretinizi kaybetmeyin.

İkizler Burcu
İkizler Burcu

Kariyerinizde dikkat çekici bir hafta olacak. Yöneticilerinizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kararlı ve net oluşunuzun pozitif geri dönüşlerini alacaksınız ve bu tavrınız, yapmak istemediğiniz işlere engel olacak. Finansal konularda çevrenizden destek görebilirsiniz fakat planlarınızı kendiniz yapmalısınız. Beklenmedik problemler ve can sıkıcı durumlardan kaçınmak için hayatınıza müdahil olan insanlardan uzak durun. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

Bu hafta sizler için seyahat planlaması yapmakla geçecek diyebiliriz. Hem yurt içi hem yurt dışı planlamalarınızı yapmak için oldukça iyi bir haftadasınız. Sevdikleriniz için özel olan günlerde, onlara verdiğiniz destekle göz dolduracaksınız. İkili ilişkilerde haftanın son günlerine dikkat etmelisiniz. Bir yanlış anlama silsilesiyle karşılaşabilir ve küçük problemleri bir anda içinden çıkılmaz hale getirebilirsiniz.

Aslan Burcu
Aslan Burcu

Mücadeleci tarafınızın ortaya çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Eğitim ya da iş hayatınızdaki engeller, stresli olan ruh halinizi bir parça daha gerebilir. Finansal konulardaki adımlarınızı bir süre bekletmenizi önereceğim. Borç, kredi, kefil, yatırım vs. gibi adımları bir süre bekletmenizde yarar var. Beslenme tarzınızla ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler varsa uygulamaya geçebilirsiniz.

Başak Burcu
Başak Burcu

Bu hafta uzun zamandır göz ardı ettiğiniz bir kenarda beklettiğiniz aşk ve arkadaşlık ilişkilerini yoluna koyma çabasına gireceksiniz. Flört aşamasında olan başaklar, bir level atlayıp aileyle tanışma aşamasına geçebilirler. Toplayamadığınız alacaklarınız can sıkıcı olabilir fakat başaklar garantici olduklarından mutlaka bu durumları düşünüp önceden önlem almışlardır.

Terazi Burcu
Terazi Burcu

Dağınıklıkları toparlamaya çalışmakla geçecek bir hafta sizleri bekliyor. İkili ilişkilerde yaşadığınız anlaşmazlıklar ayyuka çıkacak ve bu durum sizi oldukça rahatsız edecek. Kendinize bile itiraf etmekte zorlandığınız konuları partnerinizin de öğrenmesi yeni krizlere davetiye çıkarabilir. Finansal olarak alacak verecek konuları gündemde olacak. Özellikle alacaklarınız hakkında önemli haberler alabilirsiniz.

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Bu haftayla beraber maddi konularda yaşadığınız zorlukları geride bırakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni gelişmelerin ışığında kendinizi, yatırım fırsatları peşinde koşarken bulabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa yeni tanışacağınız insanlara iyi bakın :) Sağlığınızı ilgilendiren konulara ekstra dikkat etmelisiniz aksi takdirde bu durum sizi, uzun süre uğraştıracak.

Yay Burcu
Yay Burcu

İkili ilişkilerinizde durulmayan sular, daha sonraki zamanlarda kopacak fırtınanın habercisi olabilecek artçılar sayılabilir. Durumu şimdiden toparlamanız ilerde oluşabilecek depremleri önlemeniz anlamına geliyor. Finansal konularda yakın çevrenizle birtakım anlaşmazlıklara girseniz de bir uzlaşma sağlayacaksınız. Herkes için bir orta yol bulunacak. İş hayatınızda sessiz kalmanız gereken bir hafta. Çok göze batmayın :)

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

Sevgili oğlaklar, kazançlarla dolu bir hafta sizi bekliyor. Bu haftanın en şanslı burcu sizsiniz. Neye elinizi atsanız başarıya, kazanca, berekete dönüşüyor. Maşallah diyelim :) Kısa süreli seyahat planları yapabilirsiniz. Bu hafta gittiğiniz yerlerde tanışacağınız insanlarla yeni bir projeye başlayabilir, iyi arkadaşlıkların yanında maddi kazançlarla da dönebilirsiniz. Yatırım yapmak için harika bir hafta. İkili ilişkilerinizde, bu hafta biraz geri planda durmayı yeğleyebilirsiniz.

Kova Burcu
Kova Burcu

Sevgili kovalar, zamana bırakmayı öğrenmeniz gereken bir hafta sizleri bekliyor. Hırslı tavırlarınızı bu hafta biraz geri planda tutarsanız bazı şeylerin kendiliğinden çözüme kavuştuğunu görmüş olacaksınız. Eğitim ya da iş hayatınızda düğümlenmiş konular netlik kazanacak, sonunda rahat bir nefes alabileceksiniz. Partnerinizle, ailenizle huzur içinde geçireceğiniz günlerin tadını çıkarın :)

Balık Burcu
Balık Burcu

Yeni başlangıçlardan kaçınmanız gereken bir hafta olacak sevgili balıklar. Çevrenizdeki insanların, özellikle iş ortamındakilerin yoğun baskısını hissedebilirsiniz. İşlerinizi zamanında teslim etmeye özen göstermelisiniz. Partnerinizle anlaşamadığınız bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Hissettiklerinizin arkasında durursanız ikna etmeniz daha kolay olacaktır.