13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (22 Ocak - 29 Ocak)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (22 Ocak - 29 Ocak)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Koç Burcu
Koç Burcu

Pek sevgili Koç burçları; bu hafta yine özgürlüklerine düşkün olacak ve başına buyruk hareket edecekler. Toplumun hassas olduğu konularda fazla tepkili olacaklar. Duyarlı halleri, kendilerini dizginleyemedikleri sürece biraz başlarını ağrıtabilir. Sosyal açıdan hareketli bir hafta içerisinde olunacağından arkadaşlarla yeni mekân keşifleri, keyifli yemek organizasyonları yapılabilir. Teknoloji açısından problemlerle dolu bir sürece girileceği için elektronik aletlerde arıza yaşanması zor durumları beraberinde getirebilir. Önemli dosyaların yedeklenmesi fayda sağlayacaktır. Aşkta mücadeleci bir durum söz konusu ve zorlayıcı duygular peşinizi bırakmayabilir. Yine; yalnız olan koçlar kendilerine benzer kişilere ilgi duyarak fırtınalı bir ilişkiye başlayabilirler. Parasal alanda ise rahat bir hafta kapıda.

Boğa Burcu
Boğa Burcu

Bu haftanın kilit kelimesi “sabır” olabilir. Beklenen, çözümlenmesi gereken konularda aceleci davranmamak hata ihtimalini düşürecektir. Gücünüz ve azminiz, çevrenizi imrendirecek şekilde yoğun olacak. İyi niyetinizi suistimal etmek isteyenlere karşı dikkatli olmalı, arkanızdan çevrilebilecek işler konusunda uyanık davranmalısınız. İş, okul ve sosyal yaşantıda başarı gündeme gelecektir. Aşk konusunda istikrarlı bir dönemdesiniz, ilişkilerde beklenmedik sorunlar yok; ancak yalnız boğalar için ani ilişki başlangıçları olma ihtimali yüksek. Maddi anlamda genel olarak bereketli bir hafta olacak fakat risk abartıldığında ufak tefek kayıplar yaşanabilir.

İkizler Burcu
İkizler Burcu

Çekişmeli bir hafta yaşanabilir. Yanlış anlamalar, tartışmalar yaşamak mümkün. İstemeyerek de olsa birini kırabilir, kırılabilirsiniz. Ortalık karışabilir ve bir kaos yaşanabilir. Yine de düşündüğünüz kadar zarara uğramayacaksınız. Geçici bir hafta olduğunu unutmayıp motivasyonu kaybetmemek gerekiyor. İkili ilişkilerde zayıf karakteri temsil edebiliriz. Kırılgan olduğumuz bir hafta yaşanacağından yalnız olan ikizler için yeni bir ilişkiye başlamak doğru bir karar olmayacaktır. Finansal alanda yine kara bulutlar görünüyor. Finansal açıdan inatçı ve istikrarlı olmak kayıpların önüne geçebilir.

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

Sosyal ortamlarda kendinizi korumak ve kırılganlığı önlemek adına sergilediğiniz sert ve soğuk tavırlar, çevredekilerce yanlış yorumlanıp tepkiye neden olabilir. Kendi içimize dönmek ve hislerimizi değerlendirmek için oldukça uygun bir hafta. Bir meditasyon egzersizi yapmak ya da spora başlamak çok doğru bir karar olabilir. İkili ilişkilerde alıngan tarafı temsil ettiğiniz bir hafta olduğundan partnerinizden beklenmeyen eleştiriler alabilirsiniz. Yine de aşk konusunda sıkıntısız bir hafta söz konusu. Parasal açıdan oldukça kazançlı ve risksiz bir hafta yaşanacak. Bu konuda memnun edici gelişmeler olabilir.

Aslan Burcu
Aslan Burcu

Aslanlar için burçlarına uygun olarak ihtişamlı bir hafta yaşanacak. Eğlenceli partilere ya da şık ev davetlerine katılma ihtimalleri yüksek. Aniden gelişen bir takım olaylar karşısında kendinizi yetersiz hissetmeniz olası. Ancak bilgisiz olmadığınızı ve bunun sadece deneyim kaynaklı olduğunu unutmamanız doğru olacaktır. Saygınlığınız bu hafta da göz ardı edilemezken başkalarını etkilemek için türlü entrikalar içerisine girebilirsiniz. Mücadeleci tavrınızın konuşacağı bir hafta sizleri bekliyor. Öte yandan aşk konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. İlişkisi olan aslanlar için evlilik, çocuk gibi ciddi boyut taşıyan konularda karar alıp girişimde bulunmamak doğru olacaktır. Maddi konularda ise rekabetten kesinlikle kaçınılmalı aksi takdirde zararlı çıkmak olasıdır.

Başak Burcu
Başak Burcu

Kararlı ve güçlü hissedeceğiniz bir hafta olacak. Yeni girişimlerde bulunmaktan kaçmadığınız birçok iş için, nasıl kazançlı çıktığınızı anımsayın, yine aynı şey neden olmasın? Duygular ve mantık arasında kalınan anlar olacaktır ama mantığın size kazandırdıklarını unutmadan hareket etmenizi öneririm. Duygular çoğu zaman değişkendir ve yanıltıcı olabilirler. Eskiden yaşadığınız kötü olayların etkisini bu hafta ve sonraki haftalarda zaman zaman hissedebilirsiniz ve bu durum sizi ürkütebilir. Bu dönemin geçici bir süreç olduğu ve aynı zamanda yeni hatalar yapmamak adına deneyim kazandırdığını kendinize telkin etmeniz faydalı olacaktır. Geçmiş ilişkilere özlem duymak söz konusu olabilir hatta eski partnerlere olan duygularda yeni alevlenmeler yaşamak mümkün. Yaşanmışlıklar yeniden ortaya dökülebilir ve hissettiğiniz özlemi bastırmakta zaman zaman zorluk yaşayabilirsiniz. Aslında yeni ve güçlü bir ilişki arayışında olduğunuzu unutmamalısınız. Yine de bu hafta aşk açısından pek parlak geçmeyecektir. 

Terazi Burcu
Terazi Burcu

Dengesiz davranışların süreceği bir hafta olsa da sevimli yönünüz bu sorunu nötrlediğinden tepki almayacaksınız. Adli ve hukuki konularda bir takım işlerin takipçisi olmak durumunda kalabilirsiniz. Kısa sürede sonuçlanacak işlemler neticesinde adaletin sizden yana olduğunu görmüş olacaksınız. Toplumsal konulardaki hassasiyetleriniz sizi bir sosyal hizmet girişiminde bulunmaya yönlendirebilir. Bu tarz projelere katılım sağlamak vicdani olarak bir rahatlamayı da beraberinde getirecektir. Sakin bir hafta yaşanacak. İş yerinde motivasyon yüksek ve yaratıcı yönünüz oldukça güçlü. İkili ilişkilerde avantajlı taraf olacaksınız. Maddi olarak risk almamak yerinde olacak, kayıplar söz konusu olabilir.

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Birçok anlamda bereketli bir hafta yaşanacak. Hafta içerisinde çevrenizdeki kişiler hakkında, sır gibi gizlenen bir takım bilgilere büyük tesadüfler sonucu ulaşabilirsiniz. Bu durum üzerinizde yük oluşturabilir, keşke öğrenmeseydim diye düşünebilirsiniz. Kafa karışıklığınızı yatıştırmak için zihninizi bilim, siyaset, felsefe gibi konulardaki araştırmalara yönlendirebilirsiniz. Bu alanlara zaten ilgi duyuyor oluşunuz size iyi gelecektir. Öğrendiğiniz gerçeklerden sonra mevcut durumu değiştirecek adımlar atmamanız yararınıza olacaktır. Konunun dışında kalmak size avantaj sağlar. Farklı bir tarzda alışveriş, saç kestirmek, gözlük kullanmaya başlamak gibi fiziksel bir değişim girişiminde bulunabilirsiniz. Bu değişimleri korkusuzca tamamlayabilirseniz sonraki haftalarda da size motivasyon sağladığını göreceksiniz. Aşkta beklediğinizden daha kaba kişilerle flört yaşama durumları olabilir. Dışarıdan eleştiri alsanız da heyecanlanmaktan kaçamayacaksınız; ancak uzun vadede güçlü, yeniliğe açık ve kibar kişiler sizler için çok daha uygundur. Maddi açıdan oldukça kârlı bir hafta beklentimiz var.

Yay Burcu
Yay Burcu

Sosyalliğin artacağı, neşeli ve hoşgörülü tavrınızın, bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekip takdir toplayacağı bir hafta olacak. Geçmişte yaşanan acı deneyimler sonrasında yaşadığınız travmalar gün yüzüne çıkıp sizi sarsabilir. Bunlar elbette bir takım olayların tetiklemeleri sonucunda ortaya çıkacaklardır. Saplantılı düşüncelerden kurtulup, içinize dönmek için kendinize dinlencesi çok olan bir hafta sonu tatili yaratma imkânınız olursa mutlaka kullanmalısınız. Kendinizle yüzleşin ve düşüncelerinizden korkmayın. Ailevi yaşantıya ayak uydurmakta karakteriniz gereği zorluk çekiyorsunuz ancak kural dışı yaşamaktan da çekiyor gibisiniz. Yeterince sabır gösterirseniz işiniz kolaylaşacak. Takipçisi olmanız gereken hukuksal durumlar ortaya çıkabilir. Birliktelikleri olan kişiler ilişkilerinde sezgilerine dayalı güven problemleri yaşayabilirler. Bu haftayı kırıcı suçlamalar yapmadan geçirmek yararınıza olacaktır. Aile içerisinde kazanç sağlayacak bir miras konusu gündeme gelebilir. Eğer doğru değerlendirebilirseniz fırsatlarla dolu bir hafta geçireceksiniz.

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

Sert kuralların etkisinde geçecek, disiplinli bir hafta sizi bekliyor. İş yerinde ve aile içerisinde iletişiminiz kuvvetli olacak. Bu durum ikili ilişkiler için de geçerlidir. Çekişmeler sizi aşırı yorduğundan rekabet içerisine girmekten çekiniyorsunuz. Orta yolu bulan, arabulucu konumunda olmaktan yanasınız. Gelenekçi yönünüz bazen önünüzdeki yeniliklere fırsat vermemenize sebep oluyor, bu hafta da böyle bir durum yaşamanız olasıdır. Çevrenize karşı ciddi bir tavır takınabilirsiniz. Sorun çözücü konumunda olduğunuz durumlarda adaletli ve dürüst davranacaksınız. Hayatın doğal akışına karşı koyacak bir tutum içerisinde olmadığınızdan sorunsuz bir hafta yaşayacaksınız. İlişkisi olanlar hafta içinde sorunlar yaşayabilirler. Bu sorunlar iş yaşamını ilişkiden önde tutmaktan kaynaklanabilir. Partnerinize karşı anlayışlı davranmalı, belki de gönlünü almaya çalışmalısınız. Yalnız oğlaklar hafta içerisinde kendileri için doğru olmayan kişilerin etkisine kapılabilirler ancak en yakın zamanda bu hovardalıktan kurtulup mantığa dönmek yararlı olacaktır. Maddi açıdan zorlanacağınız bir hafta geçireceksiniz.

Kova Burcu
Kova Burcu

Bu hafta yenilik arayışı içindesiniz, yeni şeyler keşfetmek, yeni alanlarda çalışmak, farklı şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Oğlak kadınları hemcinsleriyle, oğlak erkekleri ise karşı cinsleriyle iletişimde sıkıntılar yaşayabilirler. Karşınıza iyi niyetinizi kötüye kullanmak isteyen, uyanık insanlar çıkabilir ve onlara karşı savunmasız kalabilirsiniz. Özgürlüğünüzü korumakta zorluk çektiğinizi hissediyorsunuz. Bunalmış hissedip nefes almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun için dostlarınızla küçük kaçamaklar yapmak size iyi gelecektir. Hafta içerisinde dikkat çekmek istediğiniz için fiziksel anlamda iddialı bir tutum sergileyebilirsiniz. Yalnız kovalar kendilerine benzer, aynı görüşlerde partnerler edinip, oldukça keyifli bir ilişkiye adım atabilirler. Uzun süreli ilişkilerde ise sürpriz ayrılıklar yaşanabilir. Düşünmeden asla adım atmamalısınız. Maddi olarak tehlikeli tarihler içerisinde olduğunuzdan yeni ticari ilişkiler içine girmemenizi öneriyorum.

Balık Burcu
Balık Burcu

Kendinizi manevi olarak güçlü, doygun hissedeceksiniz. Bu hafta duygular normalde olduğundan çok daha coşkulu yaşanabilir. Ufak bir hata karşısında aşırı sinirlenebilir ya da büyük bir olumsuzluğu hiç dikkate almayabilirsiniz. Sanatsal yönünüzü beslemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Tiyatro, sinema, kişisel gelişim atölyeleri gibi etkinliklere katılmak iyi gelebilir. İlginizi maharete dönüştürecek alanlar arayışındasınız. Önyargılı tutumunuz yüzünden çevrenizdekilerden tepki görebilirsiniz. Eski aşklarınıza özlem duyabilirsiniz, yarım kalmış ilişkiler gündeme gelebilir. Kafanızdaki hesaplaşmaları bir an önce çözümlemelisiniz aksi takdirde bu sizi bitkin düşürecek ve haftanıza olumsuz bir enerji yükleyecektir. Süregelen sağlıklı bir ilişkiniz varsa, bu hafta içinde yapacağınız sürprizler ilişkinize olumlu yansıyacak ve aranızdaki bağı güçlendirecektir. Sezgilerinize güvenmelisiniz. Şansınızın açık olduğu bir haftadasınız. İş konularında da verimli anlaşmalar ya da güvenilir ortalıklar kurmak için uygun tarihler içinde bulunuyorsunuz.