13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (20 Kasım - 27 Kasım)

13.Burç'tan QBlog'a Özel Haftalık Burç Yorumları (20 Kasım - 27 Kasım)

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Koç Burcu
Koç Burcu

Koç burçlarını bu hafta yoğun akıcı bir dönem bekliyor. Finansal kaynaklarının artmasıyla birlikte nereye yatırım yapacağını düşünmekten uykuları kaçıyor. Geciktirdiği her şeye karşı kendini affettirmeye çalışıyor. Koçlar cesurdurlar, riskleri göze alırlar genelde de başarısız olmazlar fakat bu hafta risk almaktan kaçınmalısınız. İkili ilişkilerinizde bazı yol ayrımları görünüyor. Kafanızda her şeyi netleştireceksiniz fakat yine de keskin ifadeler kullanmaktan uzak durmalısınız çünkü dilin kemiği yok evet ama sizin için hiç yok :) Kırmamak ve kırılmamak için sert ve keskin ifadelerden olabildiğince uzak durmanızı öneriyorum.

Boğa Burcu
Boğa Burcu

Sevgili boğalar yeni haftayla birlikte hayatınızda ciddi bir temizliğe gireceksiniz. Her zamankinden daha temkinli olmanızı öneririm. Dost gibi görünen düşmanları ayırt etmek zor olacaktır ve sizin hayatınızda bu kategoriye girenlerden ne yazık ki çok var. Var olan problemlerin üzerini kapatmak yerine çözmek için harika bir hafta var önünüzde. Sağlığınız konusunda kafanızda birtakım endişeler olabilir şüphelendiğiniz problemleri kafanızda büyütmek yerine acilen bir hekime başvurmalısınız.

İkizler Burcu
İkizler Burcu

Sevgili ikizler yeniliklerin ve yeni başlangıçların uzun soluklu olabileceği ideal bir hafta bekliyor sizleri. Önünüze yeni iş fırsatları çıkabilir ya da pozisyonunuz değiştirilebilir. İş arkadaşlarınızın sizden gizledikleri bazı planlarını öğrenebilirsiniz, bu durumda sakin kalmalı ve stratejik adımlar atmalısınız. Rutin sağlık kontrollerinizi uzun bir süredir erteliyorsunuz bu hafta gerekli kontrolleri yaptırmak için harika bir hafta. Diz ve eklem ağrılarından şikayet eden ikizler günlük planlarına mutlaka sporu eklemeliler ve yeme/içme düzenlerini tamamen değiştirmeliler

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

İkili ilişkilerde aşırı kıskanç tutumunuz ilişkinize zarar veriyor, önlem almazsanız elinizdekinden de olacaksınız. Yeni bir uğraş arayanlar için en uygun hafta. Uzun zamandır rutinden kurtulmak için bir arayış içindesiniz, bu rutini yeni edineceğiniz bir hobiyle bozacak ve sosyal çevrenizi oldukça genişleteceksiniz. İş yaşantınızda üstlerinizin beklentilerini karşılayamadığınız izlenimine kapılıyorsunuz, bu da performansınızı alaşağı ediyor. Kendinize daha fazla güvenmeli ve sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız. Unutmayın denemeden yapıp yapamayacağınızı bilemezsiniz.

Aslan Burcu
Aslan Burcu

Finansal konulardaki atılımlarınız başarılı olacak ve ek gelir çalışmalarınız sizi epey rahatlatacak. Birikimlerinizi doğru kullanmanız konusunda bir yardım almalısınız. Evinizi dekore ederken daha ferah bir alan oluşturmaya özen göstereceksiniz. Aile içinde bugüne kadar sizden saklanan fakat yeni öğreneceğiniz bir haber canınızı sıkabilir. Bu durumu krize çevirmeden konuşarak çözebilirsiniz. İş yaşantınızda bazı lokasyon değişiklikleri olabilir, bu değişikliğin uzun vadede işinize yaradığını göreceksiniz.

Başak Burcu
Başak Burcu

Uzun zamandır dur durak bilmeyen, hayatını koştura koştura yaşayan başak burçları, bu hafta hızlı tempodan biraz uzaklaşıp zihinsel bir temizliğe girebilir. Haftanın sonuna doğru günübirlik turlar ya da açık hava yürüyüşleri yorgunluğunuza iyi gelecek. Akrabalarınızla aranızda, sonu krize dönecek anlaşmazlıklar çıkabilir bu yüzden uzak durmayı seçtiğiniz akrabalarınızla son dakika planları yapmayın. İkili ilişkilerdeki net olmayan tavrınız karşı tarafı epey yoruyor, bazı durumları görmezden geldikçe ilişkinizi çıkmaza sürüklüyorsunuz. Bir an önce ne yapacağınıza karar vermelisiniz.

Terazi Burcu
Terazi Burcu

Haftaya şanslı başlayanlardansınız, dilediğiniz bazı şeylerin aniden olması sizi çok heyecanlandıracak. İş hayatındaki belirsizlik nihayete eriyor ve kazancınız çok olmasa da bir miktar artıyor, hiç yoktan iyidir :) Aşk hayatınızda çok fazla değişiklik yok fakat ilişkisi olmayan terazi burçları birkaç küçük sürprizle karşılaşabilir. Tesadüflere dikkat etmelisiniz çünkü bir anda kendinizi sırılsıklam aşık halde bulabilirsiniz. Sağlığınız konusunda yersiz endişelere kapılıyorsunuz ve bu duruma inanıyorsunuz. Unutmayın kehanetler gerçeği doğurur. Siz neye inanırsanız o olur bu kadar endişe etmek yerine bi doktora gitmeyi düşünmelisiniz.

Akrep Burcu
Akrep Burcu

Yeni haftanın ilk günlerinde modunuz yükselecek, enerjiniz tavan yapacak çünkü artık vazgeçmek üzere olduğunuz bir konuda gelen müjdeyle birlikte planlarınızı yeniden oluşturacaksınız. Şimdiye kadar dış görünüşüne alıştığımız akrepler bu haftalarda bizleri oldukça şaşırtacak. Çevrenizdekilerin bu duruma hemen adapte olmalarını beklemezseniz bu süreci daha kolay atlatırsınız. Aşk hayatınızda çok bonkörsünüz ve ilişkiniz arşa çıkıyor. Aile büyüklerinizden gelen can sıkıcı sözler sebebiyle anlık gerginlikler olabilir ama her ailede olabilecek şeyler bunlar, çok takılmayın.

Yay Burcu
Yay Burcu

Büyük kararlarla dolu bir hafta! İsteseniz de istemeseniz de, sürüncemede kalan ne kadar konu varsa hepsiyle alakalı bir karar vermek zorunda kalacaksınız. Kalbinizi dinlerseniz yanlış kararlar vermeyeceksiniz, sezgilerinize her zamankinden fazla güvenmelisiniz. Anlamlandıramadığınız olaylarla karşılaşabilirsiniz, bir süre tepkisiz kalıp takip etmeniz daha faydalı olacaktır. Aşk hayatınızda kıskançlık ön planda. Sevgilinizi yersiz kıskançlıklarınızla gereksiz yere bunaltacaksınız ama unutmamanız gereken bir şey var; gün gelir devran döner, bu yaptıklarınız da size geri döner :)

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

Ay ayy ayyy ayyy bu ne güzel bir enerji, ne güzel bir huzur. Maşallah mı desem darısı öteki burçlara mı desem bilemedim. Oldukça eğlenceli, huzur dolu bir hafta bekliyor sizleri. Yeni maddi kazançlar elde edebilir, ortaklıklar kurabilir, doğru zamanda risk alabilirsiniz. Aşk hayatınız bomba gibi! Haftanın sonuna doğru sevgiliniz iki farklı sürprizle şaşırtabilir sizi. Sağlığınız genel anlamda iyi fakat baş ve boyun ağrılarını yabana atmayın. Alternatif tıp konusunu biraz araştırmanızda fayda var, aradığınız çözüm orada olabilir ama tabi ki her şeyden önce bir hekime başvurmalısınız.

Kova Burcu
Kova Burcu

Hiçbir şeyi planlamak istemeyeceğiniz, tamamen akışına bırakacağınız bir hafta olacak. Hayatınızdaki büyük değişimlere hazır olmalısınız. Özellikle iş veya iş yeri değişiklikleri sonucunda fazlaca mutlu olabilirsiniz. Aşk hayatınızda da anlam veremediğiniz hızlı değişimler gerçekleşebilir. İlişkisi iyi gitmeyen kovalar karar aşamasındalar aslında fakat karşı taraftan gelecek ilgi ve özen nedeniyle olumsuz bir karar verme ihtimaliniz ortadan kalkacak. Eğitim konusunda kendinizde gördüğünüz eksiklikleri tamamlama yolunda güzel adımlar atacaksınız.

Balık Burcu
Balık Burcu

Bu hafta isteklerinizin ön planda olacağı bir hafta. Tutkuyla bağlanacağınız, ayaklarınızı yerden kesip sizi havalarda uçuracak bir aşk hayali kuruyorsunuz. Merak etmeyin mesajınız evrende yankılanacak ve aradığınız aşk gelip sizi bulacak. Yapmanız gereken işlere odaklanmalısınız, iş yerinizde yarım bıraktığınız, teslim tarihi yaklaşmış işler var. Bu görevleri önceden tamamlamanız lehinize olacak çünkü haftanın sonuna doğru grip nezle gibi rahatsızlıklar geçirebilir, izin almak zorunda kalabilirsiniz.