13.Burç'tan QBlog'a Özel Burç Yorumları!

13.Burç'tan QBlog'a Özel Burç Yorumları!

Merakla beklediğiniz astroloji tahminleri, Twitter fenomeni 13.Burç ile geliyor. Yeni hafta sizlere neler getiriyor? 

Selam koçum! gibi bir giriş yapmak isterdim ama soğutmayayım dedim ortamı :) Bu hafta sizler için her zamankinden daha karışık ve dağınık geçecek. Yeni planlar yapıp da ortada kalmaktansa plan yapmayıp yerinizde kalsanız daha iyi olur. “Geç bu işleri aşktan ne haber?” derseniz amaaannn hep aynısınız. İlişkisi olanlar sakin bir hafta geçirecek, olmayanlar ise elleri böğründe beklemeye devam edecek. Bu hafta havalara kanıp, yalancı bahara aldanıp aşk falan beklemeyin. Sağlığınız için diyecek sözüm yok. Maşallahınız var taş gibisiniz.

Sen sorunlarla boğuşmayı iyice görev haline getirdin. Lütfen artık sakinleş çünkü dünyanın bütün sorunlarıyla sen savaşamazsın. Hayatta her şeyi ciddiye alırsan bi süre sonra hayat seni ciddiye almaz. Yeni haftada yapman gereken tek şey çevrendeki sorunlardan kendini uzaklaştırmak ve hayatına odaklanmak. Sen sorunları ve çevrendekileri kafana takmamayı öğrendiğin sürece yeni hafta büyük sürprizlerle gelecek. Bu arada az ye az davul gibi oldun :)

Sen hiç akıllanmayacaksın! En büyük kazıkları en yakınlarından yiye yiye ağaç çıkacak içinden :) Bi dur be kardeşim. Hafızan sıfır senin, her şeyi unutup eskisi gibi davranıyorsun. Bu işleri bırak artık çünkü istediğin hayat bu değil. İkizler vurdumduymaz olur, çapkın olur, yediği önünde olur yemediğinin bi ehemmiyeti yok :) ama sende enerji falan kalmadı. Resmen içine başka bi burç kaçtı. Bu hafta koy takkeni önüne, kendinle, çevrenle, hayallerinle hesaplaş bakalım.

Kıskançlığın hat safhada. Tamam huyun bu, seni çok iyi anlıyorum ama insanları bunaltma artık. Elinden gelse kıskaçlarının arasında boğacaksın sevgilini. Ya benimsin ya kara toprağın modu geçti artık, yeni trend “dönerse benimdir.” Senin bu tarzın insanlarda da gerginlik yaratıyor ve potansiyel sürprizleri engelliyor. Fiziki görünüşüne dikkat etmelisin, alışveriş merkezleri ve güzellik salonları seni bekliyor :)

Kolay olmadı senin için buralara gelmek. Millet tırnaklarıyla kazıyarak gelir, sen kükreye kükreye geldin :) İyi de ettin, dosta düşmana gösterdin yükselişini. Planlarında ufak tefek bozulmalar olabilir ama hedeften çok da saptırmayacak seni. Sendeki bu cesaret başkalarında da olsa keşke. Aşk hayatında güzel gelişmeler var. Bu hafta sağlık konusuna çok dikkat etmen gerekiyor.

Çok gözüme batıyorsun bu aralar. Bu ego, bu tafralar... Resmen burnun Kaf Dağı'nı aştı. Çevrendeki herkesi mutsuz ediyorsun ve aman ben görmedim duymadım ayağına yatıyorsun. Sen de bal gibi farkındasın aslında ama işine gelmiyor. Kusura bakma dost acı söyler böyle gidersen yalnız yaşlanacaksın. Sevdiklerini, değer verdiklerini mutlu etmek için harekete geçmen lazım. Bu hareket hem sana moral verecek, hem büyük gerginlikleri önleyecek ,hem de aşk hayatına dizdiğin bariyerleri yıkacak. İnsanlar sana yaklaşmaya, adım atmaya korkuyor. Sen onlara bir adım at, onlar sana koşacak... Sağlığın gayet iyi durumda, önümüzdeki hafta grip olma ihtimalin çok yüksek ama onu da büyütmemek lazım :)

Bi havalar bi havalar süpersin bu aralar :) Kafana ne koyduysan yapıyorsun. Diyet için doğru bir dönemdesin, fazla kilolar gidecek ve 2018 bomba gibi gelecek. Aşk hayatında hızlı değişimler görünüyor. Evliliğin ucundan dönebilir, “aradığım aşkı bulduuum” deyip gezebilir, ya da aniden nikah cüzdanıyla insanların karşısına çıkacak kadar uçuşa geçebilirsin. Bu hafta keskin geçişler seni bekliyor. Pişman olacağın bir adım atmamak için sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışmakta fayda var. 2018 sanki senin için geliyor.

Küçük sorunları kafanda büyütüp dert edindiğin sürece fotoğrafın büyüğünü kaçırıyorsun. Kafana takacak daha önemli şeyler var aslında. Bak uzun zamandır aşk arayışın var, buldun mu? Yok. İşinden memnun değilsin, başladın mı işle ilgili bi adım atmaya? Yok. Maaşın yetmiyor, konuştun mu patronla? Yok. Eh be güzel kardeşim neyi bekliyorsun hala daha niye küçük sorunlarla boğuşuyorsun? Harekete geçmen ve güzel sonuçlar alman için büyük bir fırsatla karşı karşıyasın. Artık kendi kendine engeller ve bahaneler üretmeyi bırak ve daha sonradan pişman olmamak için bu haftayı değerlendir.

Zamanında yaptığın hatalar yüzünden şimdi çırpındıkça çırpınıyorsun. Geçmişin geçmişte kaldığını kabul etmezsen hatalarına yenilerini ekleyeceksin. Bir süredir kendini çok ihmal ediyorsun, dış görünüşünde ufak değişikliklere gitmenin, kendini yenilemenin zamanı geldi de geçiyor bile. Bu hafta sana güzel bir haberim var. Eros, sana doğru çevirmiş aşk oklarını, sen de aç kollarını :)

Burnunun dikine gitme konusunda dünya markası oldun. Kimsenin söylediğini sallamıyorsun “hep ben, hep ben!” Tabii ki hayatının merkezi sensin ama etrafına da kulak versen iyi olur. Sevdiklerin bu konuda üzülüyor, haberin olsun. Bir tek şey için kutluyorum seni, birikim yapma konusunda parmakla gösterilecek kadar iyisin. Böyle giderse sayılı zenginlerden olacaksın :)

Doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor. Düşünmekten kafayı yemek üzeresin. Kendini boş yere hırpalıyorsun. Gerçi sen bunun farkındasın ama acı çekmek seni besliyor. Böyle de psikopatsın işte :) En güzel şarkılar, şiirler hep böyle zamanlarında çıkıyor. Maddi olarak zor bi dönemde olsan da yıl sonuna doğru toparlayıp yeni heyecanlara yelken açacaksın, artık bi şarkıda bana yazarsın :)

Ah benim duygusal böcüğüm :) Herkesten ilgi beklemekten kimseye ilgi gösteremiyorsun. Bu aralar kendini biraz melankolik hissedebilirsin, “dertler derya olmuş ben de bir sandal...” diye isyan edebilirsin ama merak etme çünkü bu sıkıntılar geçecek. Yeni ayda şans senden yana. Bu şansı iyi kullanırsan ilgi beklediklerin kapında yatacak :) O zaman ne yapıyoruz? Pozitif oluyoruz, gülümsüyoruz.