Sigorta Suistimalleri - 1

Sigorta Suistimalleri - 1

Sigorta şirketlerinin maliyetlerini etkileyen değişik faktörler vardır. Bunların içinde özellikle bir tanesi ise fiyatların yükselmesi konusunda ciddi bir etkiye sahiptir; "Sigorta Süistimali"

Quick Sigorta olarak bu türde suistimal örneklerini sizinle paylaşacağız. Sigorta bilinci olmayan, sigorta şirketlerini sahte belge ve dokümanlar ile dolandırmaya çalışan ve nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen bu kişileri aynı zamanda hukuki zeminde de takip edeceğiz.

Sizce arka arkaya giden iki araç nasıl burun buruna çarpışabilir? Zor gibi görünse de görüntüdeki araçlar bu kazayı gerçekleştirmeyi başarıyor…

Hasar bölümümüze ulaşan kaza fotoğrafı
Hasar bölümümüze ulaşan kaza fotoğrafı
İlk örneğimizde, başka bir yerde ve başka bir şekilde kaza yapmış iki araç anlaşarak bir kavşağa geliyor. Arka arkaya kavşağa gelen araçlar önce kenara park edip planlarını detaylandırıyor, daha sonra ise kaza mizanseni yaratıp, iki aracı burun buruna getiriyor ve araçların fotoğrafını çekiyor.Bu fotoğrafları da etrafa bıraktıkları cam parçalarıyla süslüyor. Ancak Quick Sigorta Hasar Ekibi, konuyu dikkatli bir şekilde takip ederek bu görüntülere ulaştı. İlgili taraflar söz konusu görüntüler sonrasında Quick Sigorta’ya hasarla ilgili feragatname verdi.