Kadrajımda Sigorta konseptiyle fark yaratacak

Kadrajımda Sigorta konseptiyle fark yaratacak

Günümüz tüketim kavramlarının değişmesinin en büyük etkisi sosyal alanlarımızı, zevklerimizi ve alışkanlıklarımızı etkilemişti. Bunu yakından gözlemleme fırsatı yakalamak adına fotoğrafçılık alanıyla sigortacılık sektörünü buluşturan Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV), “Kadrajımda Sigorta” yarışmasıyla insanların akıllarında farklı bir yer edinmeyi hedefliyor. Fotoğrafçılık alanında kadrajına güvenen her bireyin mutlaka ilgisini çekecek bir konsept yaratmak isteyen TSEV, Kadrajımda Sigorta yarışması ile sigortayı anlatan en güzel üç kareyi ödüllendirmeyi hedefliyor. 

Yarışmaya aday olacak fotoğrafçılar, bu gibi değerler dışında var olan farklı anahtar kavramlar ile de kadrajlarından çıkacak eserleri jüri üyelerinin beğenisine sunabilecek.
Yarışmaya aday olacak fotoğrafçılar, bu gibi değerler dışında var olan farklı anahtar kavramlar ile de kadrajlarından çıkacak eserleri jüri üyelerinin beğenisine sunabilecek.

Sigortayı içselleştiren fotoğraflar seçilecek

Yarışma ismiyle uyumlu bir şekilde ilerleyecek ve fotoğraflar arasında en güzel üç ‘Sigorta’ temasını işleyen fotoğraf yarışma sonunda ödüllendirilecektir. İnsan hayatlarındaki senaryoları sabitleştiren fotoğraflar, bu sayede sigorta kavramını anlatacak ve insanların sigorta alanıyla bir bağ kurmasını sağlayacaktır. Fotoğrafa gönül vermiş bireylerin bakış açılarıyla değer kattıkları fotoğraflar, sigorta alanında 4 önemli konuyu da cevaplayacak. Öncelikle; sigorta nedir sorusunu soran insanların bilinç kazanacağı fotoğraflar alana dair konu, varlık nedeni ve fonksiyonu gibi diğer kavramlara da cevap olacak nitelikte olmasına özen gösterilecektir. Yarışmaya aday olacak fotoğrafçılar, bu gibi değerler dışında var olan farklı anahtar kavramlar ile de kadrajlarından çıkacak eserleri jüri üyelerinin beğenisine sunabilecek. 

Son katılım tarihi 13 Mayıs 2018
Son katılım tarihi 13 Mayıs 2018

El birliği ile sigorta bilinci sağlanacak

Oluşabilecek zararların önüne geçmek belki de tamamen yok etmek adına hayatımızda oldukça hassas bir yere sahip olan sigortanın “Kadrajımda Sigorta” yarışması ile gerçek değerini kazanması hedefleniyor. Yarışma ile insanların değer verdikleri şeylerin hak ettikleri değerleri hatırlatılacak ve olası zararlardan korumaları için ihtiyaçları olan sigorta kavramını hayatlarında tamamen yerleşmesini sağlayacaktır. Son katılım tarihi 13 Mayıs 2018 olan yarışmanın jüri kadrosunu TSEV Müdürü Mehmet Kalkavan, Sigortacı/ Fotoğrafçı Hulki Muradi, Akademisyen Prof. Dr. Ozan Bilgiseren, Fotoğrafçı Murat Gür, Mustafa Yılmaz oluşturmaktadır. 28 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen ödül töreni ile ödüllerini alacak olan fotoğrafçılar için; Birincilik Ödülü 5.000 TL, İkincilik Ödülü 3.000 TL ve son olarak Üçüncülük Ödülü 2.000 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca tören sonunda derece alan ve sergi için seçilen tüm fotoğraflar sahiplerine “Ferdi Kaza Sigortası” hediye edilecektir.