Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu'nun temeli atıldı

Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu'nun temeli atıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yer alan Mahmutlar mahallesinin yeni okulu Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu’nun temel atma töreni 6 aralık 2019’da gerçekleşti. 

Törende birçok saygıdeğer isim yer alırken başta Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu olmak üzere Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel geleceğe yönelik oldukça umutlu konuştu.

Antalya'da yapılan her iki okuldan birini hayırseverler yaptırıyor

Törene katılan çok sayıdaki misafirlere ve yeni okullarını bekleyen minik öğrencilere seslenen İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, okulun en kısa sürede faaliyete geçmesi temennisinde bulundu. Arslan, eğitime yapılan katkının sadece yerel değil, uzun vadede de uluslararası gurur ve başarının tohumları olacağını dile getirdi.

“İnşallah bu eserler zincirinin son halkası olmayacak”

Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Quick Sigorta'nın çeşitli şehirlerde aile fertleri adına yaptırmış olduğu ilkokul, üniversite, öğrenci yurtları, camiler ve taziye evlerinin yanına eklediği Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu'nda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Erdemoğlu sözlerine "Kalıcı eserler bırakmayı felsefe edinmiş bir şirketiz ve inşallah bu eserler zincirin son halkası olmayacak" şeklinde nokta koydu.

Törende, Maher Holding CEO'su Levent Uluçeçen ve Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar'da şirketin gelecek planlarına, kısa sürede yakalanan büyük başarılara ve Türkiye'ye olan sorumluluklarına dikkat çekti.

Alanya Belediyesi'nden eğitime tam destek

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı konuşmada "Sınırlarımızın sonuna kadar eğitime destek olmaya çalışıyoruz ve çalışacağız" mesajını vurgularken konuşmasını "Alanya Belediyesi çağın gerektirdiği vizyon ve değişimle sosyal belediyecilik örneklerinden oldu" diyerek sonlandırdı.

“Aydınlık Türkiye'nin yarınlarının da temelini atıyoruz”

Törendeki son konuşmacı Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin umut dolu cümlelerle minik öğrencilere güvenini dile getirdi. Sezgin, Türkiye'deki kalabalık öğrenci nüfusun gücünden ve ülkeye sağlayacakları katkılardan bahsetti.

Antalya Vali Yardımcısı Sezgin, sözlerini "Aslında sadece bir okul temeli atmıyoruz, aydınlık Türkiye'nin yarınlarının da temelini atıyoruz. Quick Sigorta, geleceğin sigortası olan eğitime yatırım yapıyor" diyerek sonlandırdı.

Mahmutlar'a kazandırılacak olan okulun temeli atılmadan önce Antalya müftüsü dua etti ve açılış gerçekleşti.

Tören çocuklar için illüzyon gösterisi ile devam ederken, Quick Sigorta çalışanlarının, 2000 acentesinin ve katılımcıların isimlerinin yer aldığı zaman kapsülü, zaman yolculuğuna bırakılmak üzere Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu'nun temeline gömüldü.

Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu hakkında

Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu 32 derslikten oluşacak. Bunun yanı sıra kantin, çok amaçlı salon, spor salonu, kütüphane, basketbol ve voleybol oynanabilen saha ve iç bahçesiyle birlikte modern eğitim sisteminin ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapıya sahip olacak.