Ahmet Yaşar, Quick Sigorta Genel Müdürlüğü’ne atandı

Ahmet Yaşar, Quick Sigorta Genel Müdürlüğü’ne atandı

Quick Sigorta’nın kuruluşundan itibaren, MAHER Holding Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görev alan Ahmet Yaşar Quick Sigorta Genel Müdürü olarak atandı.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar
Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar

Konuyla ilgili açıklama yapan Quick Sigorta CEO’su Levent Uluçeçen, Ahmet Yaşar’ın sektörün yakından tanıdığı çok deneyimli bir isim olduğunu belirterek, “Sayın Ahmet Yaşar uzun yıllar sektörde en alt kademeden Genel Müdürlük pozisyonuna kadar görev yapmış oldukça tecrübeli bir isim. Bugün Quick Sigorta için önemli bir tarih. Tam 1 yıl önce bugün ruhsatımızı alarak faaliyete başlamıştık. Böylesi bir tarihte Ahmet Yaşar’ın Genel Müdürlüğünü açıklamak benim için ayrı bir mutluluk. Geride bıraktığımız yıl içinde önemli başarılara imza attık. Bu başarıların Ahmet Yaşar’ın Genel Müdürlüğü ile birlikte daha da ileriye taşınacağından şüphem yok. Kendisini tebrik ediyorum ve kurumumuza, sektöre hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ahmet Yaşar Özgeçmiş;

1968 Yılında doğdu , Ankara Atatürk Lisesi ve Gazi Üniversitesi Uluslararası İktisat Bölümü mezunu. Öğrencilik yıllarında muhabirlik, gazete temsilciliği ve yerel gazete yayımcılığı ile iş hayatına başladı, eş zamanlı olarak üniversite yıllarında 1989 yılında sigorta acenteliği ile girdiği sigorta sektöründe Adana ve Ankara ‘da Bölge Müdürü , Koordinatör ve 2006 yılından sonra İstanbul’da Genel Müdür Yarımcısı ve Genel Müdür olarak , Hayat dışı tüm branşlar başta olmak üzere , Bölgeler ,teknik , hasar , IT , reasürans , iş ve ürün geliştirme tarafında poliçe wording , mevzuat , hasar yönetimi ve tasfiyesi ile hayat , BES alanlarında 30 yıla yakın Sigortacılık deneyimine ulaştı. Profesyonel iş hayatıyla birlikte, sivil toplum ve mesleki dayanışma faaliyetlerini eş zamanlı sürdürdü, sektörün tüm branş ve alanlarında her türlü pozisyonda sorumluluk aldı.

Üyelikler;

  • Genç Sigortacılar Derneği Ankara Şubesi - Yönetim Kurulu Başkanı
  • Sigorta Tatbikatçıları Derneği - Yönetim Kurulu Üyesi
  • Galatasaray Spor Kulübü - Üye