Quick Routes Maceraları Televizyon İzleyicisi ile Buluşuyor

Quick Routes Maceraları Televizyon İzleyicisi ile Buluşuyor

Binlerce kilometreye bıraktığımız teker izimiz Quick Routes serüvenimiz, artık televizyon ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.  Quick Sigorta'nın desteği ile Türkiye'nin ilk ve tek outdoor yaşam kanalı Yaban Tv'de izleyicileri ile buluşan program, gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevenlerin vazgeçilmezleri arasına girecek. 

Motosikletimiz ile biriktirdiğimiz binlerce hatıra, keşif, macera ve daha bir çok güzelliği içeren Quick Routes serüvenimizi, tüm sosyal mecralardan sonra şimdide televizyon ekranından sizlerle buluşturmanın mutluluğu içindeyiz.

Her Hafta Yeni Bölümleri ile Yaban Tv'de
Her Hafta Yeni Bölümleri ile Yaban Tv'de

Her Hafta Yeni Bölümleri ile Yaban Tv'de !

Günler süren uzun motosiklet yolculuklarımızda biriktirdiğimiz anıları, insan hikayelerini, büyülendiğimiz tarihi ve doğal güzellikleri, öğrenmekten büyük keyif aldığımız farklı kültür ve yaşam şekillerini, alışılmış gezi programlarından çok farklı bir konsept ile televizyon ekranlarına taşıdık.   

İstanbul'dan başlayan, Türkiye'nin en doğusundan en batısına uzanan ve dünyanın bir çok ülkesine sıçrayacak bu özel serüvenden en özel görüntüler, Türkiye'nin ilk ve tek outdoor yaşam kanalı Yaban Tv'den sizlerle buluşuyor. İlk bölümü 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 21:00'de yayınlanan programımız her hafta yeni bölümleri ile karşınızda olacak.     

Ne Zaman Yayınlanacak ?

2Teker 2Yürek adı ile yayınlanacak programımız her hafta bir yeni bölüm ve kaçıranlar için iki tekrar ile Yaban Tv ekranında olacak.

Yaban Tv'yi Digitürk 189.kanaldan ve YabanTv Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek izleyebilirsiniz. Yüklemek için TIKLA

Her Perşembe Saat 21:00 Yeni Bölüm

Her Pazar Saat 10:00 Tekrar Bölüm

Her Salı Saat 21:00 Tekrar Bölüm

Quick Routes serüvenimizi sosyal medya sayfalarımızdan da takip etmeyi unutmayın !

instagram.com/quick_routes

facebook.com/quickroutes

twitter.com/RoutesQuick

Quick Motosiklet Trafik Sigortası

Motosikletinle seyahatlerin için 7/24 Quick Yardım Asistans hizmetlerini kapsayan zorunlu trafik sigortan ekonomik fiyatlarla ve anında hazır.

quicksigorta.com/motosiklet-sigortasi