Demo day kazananları belli oldu!

Demo day kazananları belli oldu!

InsurTech ev sahipliğinde, Yıldız Teknopark’ın desteğiyle yapılan ilk etkinlik Online InsurTech Demo Day oldu. Quick Sigorta sponsorluğunda 10 Eylül’de gerçekleşen yarışma için yaklaşık 100 başvuru alındı. Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve Quick Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Pınar Güzey; Şirket Ortağım Partneri Adem Duman, APY Ventures’ten Mustafa Keçeli; AcerPro Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Acer ve Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci’nin yarışma jürisinde yer aldığı bu etkinlikte ön elemeyi geçen 10 insurtech girişimcisi 5 dakika içerisinde ürünlerini tanıttı. Aynı puanı alan Veri Analizi ve Yapay Zeka Startup’ı “Lumnion” ile risk dağıtım çözümü olan “CoSure”un birinci olduğu InsurTech Demo Day’de; Fiyat Analizi Yapay Zeka Çözümü B2Metric.AI ikinci, Video Asistans hizmeti veren 11Sight ise üçüncü oldu. 

Kazananlar, Dijital Insurtech Zirvesi’nde dünyanın her yerinden gelen insurtechler ile birlikte yarışacaklar ve kendilerini tüm dünyaya tanıtabilecekler.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar;“Quick Sigorta olarak ilk gunden beri hem gençlere hem de teknolojiye yatırım yapıyoruz. Sektörün geleceğini de teknolojide ve gençlerde görüyoruz. Insurtechler buna en güzel örnek. Gecen sene sponsor olduğumuz Global Insurtech zirvesine bu sene de sponsoruz. Insurtech Zirvesi öncesinde yapılacak Demoday’de ise ülkemizden katılan tüm insurtechleri dinleyip, jurimizle birlikte kazananları belirledik.”dedi.

Türkiye'nin ilk online insurtech zirvesi

Dünyanın en büyük insurtech etkinliklerini düzenleyen ITC ve DIA, yerel sigorta alanındaki yeni gelişmeleri ve insurtech inovasyonundaki en son gelişmeleri vurgulayarak dünya çapında 30'dan fazla bölgesel, sanal durak düzenleyecek. 16 Eylül'de Türkiye durağına InsurTech Hub ev sahipliği yapacak.

Quick Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Pınar Güzey; Türkiye’nin ilk online Insurtech ve sigortacılık zirvesi olma özelliğini taşıyan InsurTech Summit’in, katılımcılara en yeni teknolojilerden haberdar olma, startuplar ile tanışma ve profesyonel yöneticilerle networking imkanları sağlayacağını belirtti.

InsurTech Hub’ın Platin sponsoru olan Katılım Emeklilik’in Genel Müdür Yardımcı İsmail Aydemir’; Amerika’dan Rob Galbraith, Almanya’dan Karl Heinz Passler ve birçok Insurtech lideri konuşmacı olarak yer alacak.

Dünya'nın en büyük insurtech zirvesi

Eylül ayında bu alandaki son etkinlik ise Las Vegas’ta düzenlenen dünyanın en büyük insurtech zirvesi ITC Global olacak. 21-23 Eylül’de online olarak gerçekleşecek bu etkinlikte en son insurtech gelişmeleri ve sigortacılıkta inovasyonlar anlatılacak. 200’den fazla konuşmacının katılacağı ITC Global, günde 24 saat yayın akışı, birebir networking imkanı, eğlenceli gösteriler ile katılımcıları bekliyor. InsurTech Hub, üye şirketlerine ücretsiz bilet imkanı sunarken üye olmayanlar için de Türkiye sigorta sektörü için geçerli indirimler sağlanacak.

Sınırlı sayıda katılımın olacağı etkinliklerde yerinizi şimdiden ayırtmak ve etkinlikler hakkında bilgi almak için www.insurtech.org adresini ziyaret edebilirsiniz.