219 Öğrencinin Fırça Darbeleri ile Quick Routes

219 Öğrencinin Fırça Darbeleri ile Quick Routes

Balıkesir İnebey Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 219 görsel sanatlar öğrencisinin fırça darbeleri ile oluşan resim sergisi 19 Mayıs'ta sanatseverler ile buluştu. Serginin açılışını Quick Sigorta Genel Müdürü Sayın Eyüp Özsoy yaptı. 

"Bütünü Farklılıklarla Oluşturmak" temalı sergide, dev yağlı boya tablolarını birlikte çalışarak bir araya getiren öğrencilerin bize de bir sürprizi vardı.   

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladığımız bu özel günde Balıkesir Avlu Kongre Merkezi'nde görücüye çıkan resim sergisi için, Balıkesir İnebey Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 219 Görsel Sanatlar öğrencisinin birlikte oluşturdukları dev yağlı boya tablolar büyük ilgi gördü 

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmenleri Akif Yeşiltepe, İdil Kezban Çakmak Topçu ve Eren Karakoç'un takım çalışmasının önemini ve bütünü farklılıklarla oluşturmak amaçlı projelerine dahil olan öğrenciler, 150cm x 840cm üç özel tablo ve 140cm x150 cm boyutlarında Quick Routes yağlı boya tablosuna imza attı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Akif Yeşiltepe; 

"Amacımız bütünü farklılıklardan oluşturmak, aynı zamanda öğrencilerimizin büyük bir takım çalışması içerisinde ahengi yakalamalarına yardımcı olmaktı. Bizlerin farklılığı gibi her tuval, her kare, her fırça dokunuşu farklıydı. Farklılıklar yan yana uyumlu olur mu ? oldu hem de çok güzel oldu. Ayrı ayrı da güzel olabilecek parçalar bir bütün için birleşti yarışmadan. Öğrencilerimiz egolarından sıyrılarak, paylaşarak, yardımlaşarak sonuca ulaşma yolunda el birliği ile çalıştılar. Farklılıklarımız yan yana güzel durdu" dedi.  

Aldığımız En Güzel Hediye

Türkiye turumuzda Sivas dolaylarında dönüyordu tekerimiz. Gün öyle güzel batıyordu ki eşlik etmek için durduk ve bu fotoğrafı çektirmiştik. Şimdi onu dev bir tablo olarak görmek, hem de böyle güzel bir proje içerisinde sergilenmesi bizim için gerçekten büyük onur. Aldığımız en güzel hediye diyebiliriz. Başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere, sergiye emek veren tüm öğrencilerimizi gönülden kucaklıyoruz.    

Quick Tower'da Sergilenecek

Quick Sigorta Genel Müdürü Sayın Eyüp Özsoy; öğrencilerimizin emeklerini takdir etmemek mümkün değil. Değerli öğretmenleri ile birlikte oluşturdukları bu anlamlı projenin içerisinde Quick Routes ekibimiz Dilek ve Özgür'ün tablosunu görmek bizim için büyük keyif oldu. Bildiğiniz gibi Quick Sigorta kurulduğu günden bu güne başta öğrencilerimizin ve sanatın her zaman yanında oldu. Böyle güzel karşılık bulması bizleri çok sevindiriyor ve gururlandırıyor. Tabloyu Quick Tower'da görmeyi çok isteriz dedi. 

Motosiklet Tutkunları Yalnız Bırakmadı

Şehrin ve Türkiye'nin güzide motosiklet kulübü 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü üyeleri, motosikletleri ile Balıkesir Avlu Kongre Merkezine gelerek sergiyi gezdi. Quick Routes ekibimizin dev tablosu önünde birlikte anı fotoğrafı çektirdiler.