30 Ağustos Zafer Bayramı tatilinde ne yapalım?

30 Ağustos Zafer Bayramı tatilinde ne yapalım?

Her yıl coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tam bir bayram havasında geçirmek isteyenler için konser, festival, müze ve stand up önerileri…

Kalamış Yaz Festivali

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Atatürk Parkı’nda düzenlediği festival kapsamında, 30 Ağustos Pazartesi günü 20.30’da Kalben, 22.00’de ise Göksel konseri var. Yaz başından beri devam eden Kalamış Yaz Festivali aynı gün sona eriyor.

Galata Kulesi Müzesi

Görsel Kaynak: muze.gov.tr

İstanbul’un tüm dönemlerini yansıtan eserler sergilenen Galata Kulesi Müzesi, yaz aylarında 08.30-00.00 saatleri arasında açık ve giriş ücreti 100 TL. Gitmişken, İstanbul'un en güzel manzaralarından birine sahip olan Galata Kulesi’nin en üst katına da mutlaka çıkmalısınız.

Bodrum Antik Tiyatro

Görsel Kaynak: instagram.com/mabelmatiz

Mabel Matiz, yaz boyunca konserlerin devam ettiği Bodrum Antik Tiyatro’da dinleyicileriyle buluşuyor. Konserin bilet fiyatları 150-250 TL arasında değişiyor.

Hilton İstanbul Bosphorus

Hilton İstanbul Bosphorus Günbahçesi’nde düzenlenen Picnic and Gathering, sokak lezzetlerini ve lokal müzik sanatçılarının performanslarını bir araya getiriyor. Bu müzik ve yemek dolu keyifli günün bilet ücreti 150 TL.

Urla Sahne

Görsel Kaynak: instagram.com/mesut_sure

Yenikapı'da 30 Ağustos coşkusu

Türk Rock Müziğinin sevilen grubu Mor ve Ötesi, Madrigal ve Hey Douglas ile 30 Ağustos Pazartesi günü İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda ücretsiz bir konser verecek.


Görsel Kaynak: ibb.istanbul


Quick Yurt İçi Seyahat Sigortası

Yurt İçi Seyahat Sigortası, Türkiye içinde ister tatil ister iş amaçlı tüm seyahatlerinizde beklenmedik durumlara karşı yanınızdadır.

Yurt içi seyahatlerinde beklenmeyen olaylar canını sıkmasın.

Detaylı bilgi için:

quicksigorta.com/seyahat-sigortasi-yurtici