Bahar ve yaz aylarının en iddialı konserleri

Bahar ve yaz aylarının en iddialı konserleri

İKSV Müzik Festivali, Scorpions, Hayko Cepkin, Imany, Deep Purple, Massive Attack, Mor ve Ötesi Senfonik, Placebo… 2024 bahar ve yaz aylarında şehri yine harika konserler bekliyor!

İKSV İstanbul Müzik Festivali / Farklı mekanlar

İKSV’nin düzenlediği (İstanbul Kültür Vakfı) İstanbul Müzik Festivali, bu yıl 52’ncisi ile 21 Mayıs-12 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. İstanbul Müzik Festivali bu yıl; Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası & Macar Ulusal Korosu, The Roots, Tekfen Philharmonic Orchestrası & Edgar Moreau, Franz Liszt Chamber Orchestrası & István Várdai & Gülsin Onay, A Premiere Night: Borusan Quartet & Synergy Vocals gibi değerli sanatçıları ve toplulukları ağırlayacak. Süreyya Operası, Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Babylon, Four Seasons Bosphorus Atik Paşa Terası, St. Antuan Kilisesi, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İş Sanat İş Kuleleri Salonu, Fransız Sarayı gibi farklı mekanlarda gerçekleşecek festivalin bilet ücretleri, konsere ve kategoriye göre değişiyor.

Scorpions / Küçükçiftlik Park

23 Mayıs biletleri, satışa çıktıktan altı saat sonra tükenen, bunun üzerinde 25 Mayıs’a bir konser daha koyan Alman rock grubu Scorpions, Küçükçiftlik Park’ta dinleyicileriyle buluşacak. En son 2016 yılında Türkiye’de konser veren grup, Love at First Sting albümünün 40’ıncı yılı şerefine gerçekleştirdiği turne kapsamında İstanbul’a gelecek. Efsanevi şarkılarıyla bu baharın en beklenen gruplarından olan Scorpions’in ikinci gün biletleri de tükenmiş durumda.

Hayko Cepkin / Beşiktaş Tüpraş Stadyumu

Sevilen sanatçı Hayko Cepkin, heyecanlı bir stadyum konserinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Biletleri Hayko Cepkin Stadium Show adıyla satışta olan konser, 26 Mayıs Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek. 

Efsanevi rock grubu Deep Purple’ın Türkiye konseri heyecanla bekleniyor.
Efsanevi rock grubu Deep Purple’ın Türkiye konseri heyecanla bekleniyor.

Imany / Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Soul, folk, pop türlerindeki şarkıları ve etkileyici sesiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Imany, Yapı Kredi 80’inci yıl Feelin’ Good Etkinlikleri kapsamında 7 Haziran Cuma günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’na geliyor.

Mor ve Ötesi Senfonik / Maximum Uniq Açıkhava

Her senfoni konseriyle büyük ses getiren grup Mor ve Ötesi, bu sefer de Maximum Uniq Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak. 8 Haziran Cuma günü, Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası eşliğinde gerçekleşecek olan konserin biletleri hızla tükeniyor.

Deep Purple / Küçükçiftlik Park

50 yıldan uzun süredir rock&roll ruhunu yaşatan gruplarından olan Deep Purple, 25 Haziran 2024’te Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak. Smoke On The Water, Knocking At Your Back Door, Perfect Strangers gibi unutulmaz şarkılara imza atan ünlü grup, hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

 İngiliz alternatif rock grubu 4 Ağustos’ta Türkiye’de.
İngiliz alternatif rock grubu 4 Ağustos’ta Türkiye’de.

Massive Attack / Bonus Parkorman

Çok beklenen ve ses getirecek bir konser daha! Unfinished Sympathy, Teardrop, Angel gibi ikonik şarkılarıyla seyircisini mest etmeye hazırlanan İngiliz müzik grubu Massive Attack, 23 Temmuz Salı günü, Bonus Parkorman’a geliyor.

Placebo / Küçükçiftlik Park

Küçükçiftlik Park, bu yaz sahnesinde yine harika bir grubu ağırlıyor. Alternatif rock grubu Placebo, 4 Ağustos Pazar günü İstanbul’da sevenleriyle buluşuyor. Placebo, Battle For The Sun, We Come in Piece, Black Market Music gibi albümleriyle parlayan 1994 doğumlu grubun konserde hangi şarkılarını çalacağı merak ediliyor.