Size özel bir 14 Şubat

Size özel bir 14 Şubat

Sevgililer Günü’nde kırmızı kalplerle süslü hediye paketleri, hiçbir işlevi olmayan süs eşyaları, anlamını yitirmiş çiçekler görmekten sıkıldınız mı? Tüm çiftlere adanmış bu sıradan günü, sadece size özel ve sıra dışı kılmak için her bütçeye uygun, yaratıcı, orijinal birçok seçenek var. Kalıplaşmış hediyeleri bir kenara bırakın ve 14 Şubat’ı sizi siz yapan özelliklerinizi besleyerek anlamlı bir güne dönüştürün. 

14 Şubat yaklaşırken çiftlerin yaşadığı en büyük sorun, hediye seçmek. Sevgililere adanmış bu özel gün, sırf bu sebeple can sıkabiliyor. Oysa zevkinize uygun etkinlik ve aktivitelerle bu günü eşsiz bir deneyime dönüştürebilirsiniz.

Ortak bir hobiye başlayın

Dilediğiniz hobi atölyesine başlayabilirsiniz.
Dilediğiniz hobi atölyesine başlayabilirsiniz.

Uzun süredir birlikte hayalini kurduğunuz bir hobiye başlamak için o gün neden 14 Şubat olmasın? Heykel, resim, seramik kurslarına katılıp yaratıcılığınızı açığa çıkararak sanat eserlerine imza atabilirsiniz. Pastadan sushi yapımına birçok seçeneğin bulunduğu mutfak atölyeleri, birlikte yemek yapma keyfini evin mutfağına taşımak için güzel bir seçim olacaktır. Hep dile getirip fırsat bulamadığınız yoga, dans kursları veya sürekli ertelediğiniz spor aktivitelerine başlamak için daha uygun bir zaman olamaz. Bu kadar sayısız atölye ve kursun arasından yapmanız gereken tek şey, keyif aldığınız etkinliği bulmak. Sadece bir günle sınırlı kalmayıp yıllarca devam ettireceğiniz bir tutkuya dönüşebilir.

Birlikte yeni yerler keşfedin

Daha önce gitmediğiniz yerleri birlikte keşfetmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
Daha önce gitmediğiniz yerleri birlikte keşfetmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bütün izin günlerinizde, boş vakitlerinizde seyahat etmeden duramayan bir çift misiniz? Ya da tam tersi sürekli seyahat planları yapıp bir türlü harekete geçemeyenlerden mi? Bu seçeneklerden hangisi olursanız olun, 14 Şubat bu sene size müjdeyle geliyor. Cuma gününe denk gelmesiyle adeta sizi hayalinizdeki yolculuğa çıkmaya davet ediyor. Romantik ve eğlenceli bir balon turu için Kapadokya’da butik bir otelde konaklayabilir ya da kış imkânından faydalanıp Kartepe’de macera dolu bir kayak tatili için hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz. Sınırların dışına çıkmak, farklı kültürlerle tanışmak istiyorsanız kuzey ışıklarını görebilmek için en ideal zaman aralığını değerlendirip rotanızı İzlanda’ya çevirmek harika bir fikir olmaz mı? Zamanda yolculuk yapmak için Prag’ın Orta Çağ ruhunu yansıtan sokaklarında özgürce kaybolabilirsiniz. Kendine has mimari yapıları ve doğal güzellikleriyle Kazablanka, size Humphrey Bogart ve Ingrid Bergman’lı film setine tanıklık etmeniz için fırsat sunabilir. Vize gerektirmeyen ülkeler, bütçeyi yormaması ve ulaşım kolaylığı ile cazip bir tercih olacaktır. Birkaç günlük Balkan turu ile medeniyetlerin ve kültürlerin başkentlerini birlikte keşfetme heyecanı yaşayabilirsiniz.

Bilet arşivinize yenisini ekleyin

Sevgililer Günü’ne özel konser etkinliklerini takip edebilirsiniz.
Sevgililer Günü’ne özel konser etkinliklerini takip edebilirsiniz.

Kültür sanat etkinliklerinden hoşlanan çiftler, neden 14 Şubat’ı da öyle geçirmesin? Ruhunuza gereken gıdayı vermek için sevdiğiniz sanatçının veya grubun konserine gidip kâh romantik kâh eğlenceli anlar yakalayabilirsiniz. 14 Şubat’a özel hazırlanmış birbirinden farklı tarzda konser programlarını takip edip zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Vizyona girmesini sabırsızlıkla beklediğiniz o filmi izlemek için en güzel hediye sinema bileti olmaz mı? Tiyatroyu yakından takip eden çiftler, hemen tiyatro sahnelerinin oyun takvimlerine göz atıp uygun olan oyuna bilet bakabilir.

Masaj ve SPA keyfi

Huzurlu ve sakin bir gün geçirmek isteyenler için SPA deneyimi cazip bir seçenek.
Huzurlu ve sakin bir gün geçirmek isteyenler için SPA deneyimi cazip bir seçenek.

Bu soğuk kış günlerinde hamam, sauna ve masaj içerikli bir teklife kim hayır diyebilir? Günümüzde birçok otel ve SPA merkezleri; masaj, hamam, sauna, kapalı havuz gibi imkânlar sunuyor. Çiftlere özel paketleriyle yorgunluğunuzu atmak, ruhunuzu dinlendirmek ve kendinizi şımartmak için 14 Şubat’ın en huzur veren hediyesi bu diyebiliriz.

Macera tutkunlarına öneriler

Trekking ile gününüzü unutulmaz bir anıya dönüştürebilirsiniz.
Trekking ile gününüzü unutulmaz bir anıya dönüştürebilirsiniz.

Macera ve adrenalinden vazgeçemeyen bir çift misiniz? O zaman lise yıllarınıza geri dönün ve birlikte paten kaymanın keyfini yaşayın. Trekking ile hem bol oksijen ve hareket sayesinde zinde kalın hem de birlikte yıllarca hatırlayacağınız bir deneyimin tadını çıkarın. Neredeyse tüm romantik filmlerin başrollerinden bisiklet, sizin gününüzü de film gibi geçirmeniz için fırsat sunabilir.

“Evim, güzel evim” diyenlere

Birlikte film, dizi izleyerek huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.
Birlikte film, dizi izleyerek huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.
Kendinizi en rahat hissettiğiniz yer evinizse, ayaklarınızı uzatıp tek battaniyeyi paylaşmalı bir seçenek gayet romantik ve eğlenceli olabilir. Yeni bir diziye başlayıp birlikte sezon bitirmek veya izleyip unutamadığınız o filmi, uzun zaman sonra tekrar seyretmek huzuru iliklerinize kadar hissettirecektir.