2022 yazının en keyifli konserleri

2022 yazının en keyifli konserleri

Eğlenceli yaz konserleri başladı bile… Bu yaz, İstanbul’daki önemli etkinlik mekanlarında ve Ege sahillerinde müzik hiç susmayacak. 

Harbiye Cemil Topuzlu

Her yaz eğlenceli konserlerin adresi olan Harbiye Cemil Topuzlu’nun takvimi yine dopdolu. Türk müziğinin önemli isimlerini dinleyebileceğiniz Harbiye’de, 5 Temmuz Salı Jazz sanatçısı Dianne Reeves ve Ercüment Orkut, Trio sahnede olacak. 26 Temmuz günü ise Avrupa Turnesi kapsamında Pink Martini’nin de sahne alacağı Harbiye’de; 18 Temmuz Pazartesi Nilüfer, 19 Temmuz Salı Teoman, 20 Temmuz Çarşamba Yıldız Tilbe, 22 Temmuz Cuma Funda Arar, 27 Temmuz Çarşamba Sertab Erener, 10-11-12 Ağustos tarihlerinde de Sıla’yı izleyebilirsiniz. Tüm konserler hakkında bilgi almak için biletix.com ve passo.com.tr sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Zorlu PSM 

Placebo konser biletleri passo.com.tr’de.
Placebo konser biletleri passo.com.tr’de.

Bu yazın en beklenen konserleri Zorlu PSM’de gerçekleşecek. PSM Loves Summer kapsamında; 18 Temmuz günü alternatif rock grubu Placebo, 9 ve 10 Ağustos’ta ise indie rock’ın yıldızı Arctic Monkeys sahnede olacak. 25 Ağustos’ta progresif black metal grubu Borknagar, 6 Eylül’de alternatif folk-rock grubu Midlake, 17 Eylül’de Alexandra Savior Zorlu PSM sahnesinde olacak. Tüm konserler hakkında bilgi almak için passo.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kuruçeşme Açıkhava

İstanbul Boğazı’nın en güzel yerinde bulunan Kuruçeşme Açıkhava, 1 Temmuz-17 Eylül arasında onlarca konsere ev sahipliği yapıyor. Kuruçeşme Açıkhava’da; 17 Temmuz’da Yeşim Salkım & Eda ve Metin Özülkü & Ferda Anıl Yarkın, 18 Temmuz’da Fatih Erkoç & Kerem Görsev, 20 Temmuz’da Ajda Pekkan, 24 Temmuz’da Nükhet Duru, 27 Temmuz’da Nazan Öncel’i dinleyebilirsiniz. Tüm konserler hakkında bilgi almak için biletix.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Uniq Açıkhava

Uniq Açıkhava konserlerinin biletleri biletix.com’da.
Uniq Açıkhava konserlerinin biletleri biletix.com’da.

İstanbul’un önemli etkinlik mekanlarından olan UNIQ İstanbul Açıkhava sahnesinde;

2 Temmuz’da Mahmut Orhan Live in Concert, 20 Temmuz’da Müslüm Gürses Şarkıları – Senfonik, 23 Temmuz’da Sagopa Kajmer, 29 Temmuz’da Yalın, 6 Ağustos’ta Gazapizm Senfoni, 17 Ağustos’ta Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio, 21 Ağustos’ta da Selda Bağcan olacak. Uniq konserlerinin biletleri biletix.com sayfasında satışta.

Moda Kayıkhane

Moda sahilindeki keyifli etkinlik mekanı Kayıkhane’de, bu yaz da eğlenceli konserler var.

Kayıkhane sahnesinde; 15 Temmuz’da Kaan Öztürk & Onur Mete, 23 Temmuz’da Ümit Besen & Pamela, 27 Temmuz’da Ayta Sözeri, 29 Temmuz’da Yeni Türkü, 20 Ağustos’da Ayhan Sicimoğlu’nu dinleyebilirsiniz. Tüm konserler hakkında bilgi almak için passo.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

KüçükÇiftlik Park 

Sofi Tukker konserlerinin biletleri biletix.com’da.
Sofi Tukker konserlerinin biletleri biletix.com’da.

Bu yaz yine konserlere, festivallere ve tiyatrolara ev sahipliği yapacak olan KüçükÇiftlik Park sahnesinde; 9 Temmuz’da İsveçli şarkıcı Tove Lo, 23 Temmuz’da İtalyan rock grubu Maneskin, 17 Eylül’de tekno müziğin önemli ismi Boris Brejcha, 30 Eylül’de ise jungle pop Sofi Tukker olacak. Konser biletleri için biletix.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ege’de hangi konserler var?

Yaz aylarında konserler İstanbul ile sınırlı kalmıyor. Altınoluk Antandros Amfi Tiyatro’da 6 Temmuz tarihinde Duman; İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda 27 Temmuz’da Hayko Cepkin ve 1 Ağustos’da ise Bülent Ortaçgil sahnede olacak.

Bodrum Antik Tiyatro:

7 Temmuz Perşembe – Yüzyüzeyken Konuşuruz

8 Temmuz Cuma – Mabel Matiz

11 Temmuz Pazartesi – Kenan Doğulu

17 Temmuz Pazar – Murda

27 Temmuz Çarşamba – Kalben

29 Temmuz Cuma – Sibel Can

1 Ağustos Pazartesi - Manga

Çeşme Açıkhava Tiyatrosu:

6 Temmuz Çarşamba - Kalben

9 Temmuz Perşembe - Sertab Erener

13 Temmuz Çarşamba – Melike Şahin

14 Temmuz Perşembe – Duman

22 Temmuz Cuma - Candan Erçetin

24 Temmuz Pazar – Erol Evgin

26 Temmuz Salı – Pinhani

5 Ağustos Cuma – Dolu Kadehi Ters Tut

28 Ağustos Pazar – Gaye Su Akyol

Quick Yurt İçi Seyahat Sigortası

Yurt İçi Seyahat Sigortası, Türkiye içinde ister tatil ister iş amaçlı tüm seyahatlerinizde beklenmedik durumlara karşı yanınızdadır.

Yurt içi seyahatlerinde beklenmeyen olaylar canını sıkmasın.

Detaylı bilgi için:

quicksigorta.com/seyahat-sigortasi-yurtici