Motobike 2018’de dijital sigortacılık deneyimi

Motobike 2018’de dijital sigortacılık deneyimi

10. Motobike İstanbul fuarı pazar günü sona erdi. Quick Sigorta olarak sigorta sponsoru olduğumuz fuarda standımız yoğun ilgi gördü. Dijital sigortacılık deneyimi yaşattığımız ziyaretçilerimize turnuva şeklinde ilginç bir oyun oynattık ve sürpriz hediyeler dağıttık. 

Motosiklet ve bisiklet sektörünün Türkiye’deki en prestijli organizasyonlarından Motobike İstanbul’un bu yıl 10.’su düzenlendi. Quick Sigorta olarak sigorta sponsoru olduğumuz fuarda, motosiklet tutkunu ziyaretçilere standımızda ilginç deneyimler yaşattık ve keyifli vakit geçirmelerini sağladık. Böylece fuarda en çok ilgi çeken stantlardan biri olduk.

Dört gün boyunca sürekli kalabalık olan standımızda, ziyaretçilere dijital sigortacılık deneyimi yaşattık. Standımızda bulunan akıllı ekranlar sayesinde ziyaretçiler, 30 saniyede sigorta fiyatı teklifi alıp, poliçe hazırlatabildi. Böylece sigorta arayışında olan motosiklet sahiplerinin ihtiyacına “hızır” gibi yetiştik. 

Standımızda ziyaretçilere özel hediyeler dağıttık.
Standımızda ziyaretçilere özel hediyeler dağıttık.

Quick Sigorta standında eğlenceyi de pas geçmedik. Beyindeki EEG dalgalarının ölçülmesiyle oynanan “Güç Kimde” oyununu, iki gün turnuva şeklinde oynattık. Ziyaretçilerden büyük ilgi gören oyunda, beyinde oluşan enerjiyle ortadaki objeyi kendine çeken oyunu kazanmış oldu. İki gün boyunca yapılan turnuva sonunda kazananlara Nolan marka kask hediye ettik. İlk günün ödülünü, fuarı ziyarete Urfa’dan gelen Mehmet Durak Tüysüz kazandı. İkinci günkü turnuvayı ise sosyal medyadan davetiye çekilişimize katılan Mustafa Sezegen kazandı.

Standımıza gelen ziyaretçiler, 30 saniyede fiyat teklifi aldı!
Standımıza gelen ziyaretçiler, 30 saniyede fiyat teklifi aldı!

Ayrıca, Quick Sigorta’nın mobil uygulamalarını indiren ziyaretçiler, özel fırsatlardan yararlanıp çeşitli hediyeler kazandı. Bu hediyeler arasında, fotoğrafçı Murat Bakmaz’ın etkileyici karelerinin olduğu özel ajanda ve çantalar vardı. Motobike 2018’in son gününde ise standımızın ziyaretçisi, ünlü sosyal medya fenomeni Nesli Avcı oldu.

Dört günde 100 binin üzerinde ziyaretçi

Messe Frankfurt İstanbul tarafından organize edilen ve Aytemiz Petrol’ün ana sponsoru olduğu 10. Motobike İstanbul, Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde dört gün boyunca renkli görüntülere sahne oldu. 260 markanın yer aldığı fuarı, aralarında Cem Yılmaz, Tamer Karadağlı gibi ünlü isimlerin de bulunduğu, 100 binin üzerinde ziyaretçi gezdi.  

260 markanın katıldığı fuarı dört günde 100 binin üzerinde ziyaretçi gezdi.
260 markanın katıldığı fuarı dört günde 100 binin üzerinde ziyaretçi gezdi.

Ziyaretçiler; Honda’dan Suzuki’ye, Harley Davidson’dan Ducati’ye, BMW’den Yamaha’ya kadar en ünlü motosiklet markalarının, fuarda görücüye çıkardığı en yeni modellerini tanıma şansı buldu. Fuarda ayrıca elektrikli motosiklet modelleriyle şehir bisikletleri de yoğun ilgi gördü.