BASİAD ve QUICK Sigorta'dan ATO üyelerine tam destek!

BASİAD ve QUICK Sigorta'dan ATO üyelerine tam destek!

Ankara Ticaret Odası, BASİAD (Ankara Sigorta Acenteleri Derneği) ve QUICK Sigorta tarafından düzenlenen, Yeni Sigortacılık ve Ticarette Yeni Kavramlar konulu panel 23 Ocak 2019 tarihinde ATO Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

ANKARA - TÜSAF ve QUICK Sigorta tarafından tüm Türkiye'de düzenlenecek olan, son aylarda piyasaya sunulan ve iş dünyası tarafından büyük ilgi gören, Teminat Mektubu Yerine Kefalet Sigortası, Devlet Destekli Alacak Sigortası ve Findeks Veri Tanımlama ürün ve hizmetlerini tanıtacak olan seri toplantılar ATO, BASİAD ve Quick Sigorta'nın düzenlediği panel ile Ankara’da başladı.

"Yeni Sigortacılık ve Ticarette Yeni Kavramlar" adı altında düzenlenen panel 23 Ocak 2019 çarşamba günü saat 13.30'da ATO Meclis Salonu'nda düzenlendi. BASİAD Başkanı Ali Yücel sigorta kavramının önemi konusunda sürekli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "İş dünyasının büyük ilgisini çeken bu kavramları uzmanlarından dinlemek, daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Söz konusu ürünleri geçtiğimiz aylarda piyasaya sunan Quick Sigorta CEO'su Levent Uluçeçen ve Genel Müdürü Ahmet Yaşar panele katılarak  bizlerle ayrıntıları paylaştılar. Oldukça yoğun bir katılım oldu. Konuya ilgi gösteren tüm ATO üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar
Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ise ilki gerçekleştirilen panelle ilgili yaptığı açıklamada, özellikle Banka Teminat Mektubu yerine piyasaya sundukları Kefalet Sigortası ürününe karşı yoğun bir ilgi olduğunu, bunun ardından piyasaya verdikleri Devlet Destekli Alacak Sigortasının'da aynı ilgiyi gördüğünü belirterek, "Bu ürünler iş dünyası için çok işlevsel ürünler. Çalışanın üretenin yanında olan ürünler. Biz sigorta şirketlerinin aynı zamanda üreten ve çalışan kurumlara, insanlara destek ve güvence vermek gibi bir görevi var ve bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu etkinliği düzenleyen ATO ve BASİAD'a teşekkür ederim, toplantılar serisi TÜSAF ile birlikte diğer bölgelerimizde de hızla devam edecek“ dedi.