Quick Routes Üniversite Öğrencileri ile Buluştu

Quick Routes Üniversite Öğrencileri ile Buluştu

Balıkesir Üniversitesinde öğrencilerle buluşan Quick Routes ekibimizi, bayrakları ile süslenmiş motosikletleri ile yüzlerce motosiklet tutkunu karşıladı. Rektörlük önünden başlayan etkinlikte bir araya gelen motosiklet tutkunları, söyleşinin yapılacağı salona kadar bayrak korteji düzenledi.  

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte Quick Routes ekibimiz Dilek ve Özgür, öğrencilerle Önce Türkiye'yi Keşfet temalı söyleşi yaptı. Güvenli motosiklet kullanımı, trafikteki paydaşlara olan saygı ve motosiklet eğitimi konularına da değinilen söyleşi sonrası ekibimize, Teşekkür Belgesi takdim edildi. 

Günler öncesinden Balıkesir Üniversitesinde afişlerle ve sosyal medya üzerinden duyurulan etkinliğe motosiklet tutkunlarının katılımı çok yüksek oldu. Rektörlük önünden başlayan ve yerleşke boyunca devam eden bayrak sürüşüne çok sayıda motosikletli Türk Bayraklarıyla birlikte katıldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Genel Sekreter Yardımcısı Enes Bilgon ile birlikte etkinliğin başlangıcını gerçekleştirdi.

Rektörlük önünden başlayan korteje katılan motosiklet tutkunlarına yerleşke içerisindeki öğrencilerden büyük ilgi vardı. Bayraklarla süslenmiş motosikletler takdir topladı. Yüzlerce motosiklet Balıkesir Üniversitesini kornaları ile inletti. Korteje Jandarma Trafik personelini de katıldı.

Birlikte yerleşke içerisindeki Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonuna geçen motosiklet tutkunlarına ekibimiz Önce Türkiye'yi Keşfet temalı Quick Routes sunumunu yaptı. Motosiklet ile yol hikayelerini öğrencilerle paylaşan Dilek ve Özgür, motosiklet ile keşfetmek üzerine interaktif bir sohbet gerçekleştirdi ve öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşinin sunuculuğunu da Balıkesir Üniversitesi öğrencisi kadın motosiklet tutkunu Selina Yağmur gerçekleştirdi. Kortej ve söyleşiye 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü üyeleri de büyük destek verdi.

Sunumlarında trafikteki paydaşlara saygı, hoşgörü ve güvenli sürüşe de dikkat çeken ekibimize söyleşi sonunda Teşekkür Belgesi takdim edildi. 

Quick Routes ekibimizi anlık olarak instagram/QuickRoutes sayfalarından da takip edebilirsiniz.