Quick Sigorta’ya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan plaket!

Quick Sigorta’ya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan plaket!

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği ve Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un teşrifleriyle gerçekleşen “Antalya Hayırseverler Buluşması” programına katıldı. Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, Quick Sigorta’ya eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Antalya’da okul yaptırıp, okul yapımı için arsa bağışında buluşan hayırseverlerle bir araya geldi. Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar da toplantıya katıldı.

Milli Eğitim Bakan Ziya Selçuk, kent merkezindeki bir otelde Antalya Valiliği tarafından düzenlenen “Antalya Hayırseverler Buluşmasına” katıldı. Quick Sigorta eğitime verdiği önemi güçlü bir katılımla gösterdi. Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar da toplantıya katıldı. Quick Sigorta’nın Alanya Mahmutlar'da yaptırdığı 32 derslikli okulun inşaat ilerleyişi hakkında Bakan Selçuk’a bilgi veren Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve Maher Holding ve Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu’na eğitime katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi verildi.