AFETE DAİR 2.HAFTA PLANLAMALARI BİLGİLENDİRME NOTU

AFETE DAİR 2.HAFTA PLANLAMALARI BİLGİLENDİRME NOTU

Ülke olarak başımıza gelen en büyük felaketlerden birini yaşadık.


Maher Holding Sigorta Grubu şirketleri olarak yaşadığımız deprem afeti sebebiyle başlattığımız nakdi, ayni ve insani yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere kapsamlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

İkinci haftada gerçekleştirdiğimiz yardım çalışmaların sonunda 30 Milyon TL değerinde nakdi yardım ve destek sağladık.

16.02.2023 tarihinde gerçekleşen “Türkiye Tek Yürek” yardım gecesinde yayına telefonla bağlanan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar; ülkemize başsağlığı dilerken, sigortacıların kara gün dostu olduğunu ve bu zor günleri birlikte aşacağımızın mesajını verdi. Konuşmasına ilk günden beri sahada olduklarını ve Türk sigorta sektörünün depremzedeler, sigortalılar ile acentelerin yaralarını sarmak için çaba sarfetmeye devam edeceklerini belirterek devam eden Yaşar, aynı zamanda Maher Holding Sigorta Grubu şirketlerinden Quick Sigorta için 2 milyon TL, Corpus Sigorta için ise 1 milyon TL değerinde yeni bir nakdi bağış miktarı açıkladı.

AFAD başta olmak üzere birçok yardım kuruluşlarına sağladığımız desteklerimiz haftalık olarak devam etmektedir.

Yapılan yardım çalışmalarının dışında şirket yöneticilerimiz ve gönüllü çalışanlarımız, tırlarımıza yüklediğimiz konteyner, çadır ve muhtelif malzemeleri acentelerimizle birlikte sahada ihtiyaç sahiplerine ulaştırmakta ve 4.000’i aşan acentemizle birlikte etkili bir yardım faaliyeti sürdürmektedir. Özellikle gönüllü acentelerimiz ve bölge acentelerimiz kendi acılarını unutup afetzedelere el uzatmaktadır. Acente ve çalışanlarımızın gönüllü yardım ve bağışları ayrıca bu miktarı çok daha büyütmektedir.

İlk günden itibaren bölgedeki acentelerimiz ve çalışanlarını özel transferlerimiz ile bölge dışına alıp,

anlaşmalı otellerimize yerleşimlerini sağlıyor, bölgesel barınma ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Maher ailesi olarak şirketlerimiz, paydaşlarımız ve tüm gönüllülerimizle birlikte yaralarımızı sarmak için var gücümüzle çalışmaya kararlılıkla devam ediyoruz.