Quick Sigorta Motobike 2020’ye hazır

Quick Sigorta Motobike 2020’ye hazır

Quick Sigorta olarak bu yıl 12.’si düzenlenecek Motobike 2020’nin sponsorluğunu yaparak fuara sürpriz etkinliklerle hazırlanıyoruz.

Motobike 2020 Fuarı, 20-23 Şubat tarihlerinde motosiklet ve bisiklet tutkunlarına kapılarını açacak. Bu yıl 12.’si düzenlenecek olan ve merakla beklenen organizasyonda yeni motosiklet modelleri ilk kez görücüye çıkacak. Geçen yıl Motobike Fuarı’na 255 firma ve 99.231 ziyaretçi katılmıştı. Bu yıl bu sayının üzerine çıkılması bekleniyor.

Motobike Istanbul'un biletleri Biletix internet sitesi üzerinden ve tüm Biletix satış noktalarından satın alınabiliyor. Ayrıca biletler öğrenci ve kadınlara özel olarak perşembe ve cuma günleri yüzde 50 indirimli olarak satılacak.

Quick Sigorta standı sürprizlerle dolu

Motobike 2019’da olduğu gibi 2020’de de Quick sigorta standıyla göz kamaştıracak.
Motobike 2019’da olduğu gibi 2020’de de Quick sigorta standıyla göz kamaştıracak.

Fuarın değişmeyen sponsorlarından Quick Sigorta, çok önemsediği Motobike 2020’ye çarpıcı ve sürprizli bir stant ile katılıyor. Stantta ziyaretçilere, Quick Routes Dergisi, Qmag Dergisi, özel motosiklet fotoğraflarının yer aldığı bir takvim, albüm, kitapçık, gibi birbirinden özel hediyeler sunulacak. Ayrıca stant ziyaretçilerine, Quick Sigorta’nın avantajlı Motosiklet Sigortası ile ilgili bilgiler verilecek ve ziyaretçilerin merak ettikleri sorular yanıtlanacak.

Quick Zorunlu Trafik Sigortası kapsamındaki ürünlerinden biri olan Motosiklet Trafik Sigortası dahilinde, trafikte kusurlu olarak zarar gören üçüncü şahısların maddi ve bedeni tazminatlarını, teminat limitleri dahilinde Quick Sigorta ödüyor. Quick Sigorta’nın trafik ve motosiklet trafik sigortaları ve avantajları şöyle:

● Motosiklet seyahatleri için 7/24 Quick Yardım Asistans hizmetlerini kapsayan zorunlu trafik sigortası ekonomik fiyatlarla sunuluyor.

● Süper Trafik: 40 TL'ye teminatını ikiye katlama fırsatına ek olarak, Ferdi Kaza ve Hukuksal Koruma Teminatları da yanında veriliyor.

● Asistans: 7/24 Asistans hizmeti oldukça yararlı ve pratik. Mobil uygulamayı indirdiğinizde, tek tuşla ambulans ve çekici (karşı taraf için de çekici hizmeti geçerli) konumunuzu otomatik algılıyor ve hemen yanınıza geliyor.

● Tıbbi Danışmanlık: Sağlığınızla ilgili bir konuda bilgi sahibi olmak isterseniz tıbbi danışmanınıza 7/24 ulaşabiliyorsunuz.

Quick Motosiklet Trafik Sigortası Teminatları 

Motosiklet sigortasında güvenilir adres: Quick Sigorta.
Motosiklet sigortasında güvenilir adres: Quick Sigorta.

Quick Zorunlu Trafik Sigortası kapsamında yer alan, ekonomik ve ihtiyacına göre düzenlenmiş Quick Motosiklet Trafik Sigortası ile olası bir kaza anında üçüncü şahıslara verebileceğiniz maddi ve bedeni hasarları teminat altına alabiliyorsunuz.

Hazine Müsteşarlığı’nın 2020 yılı için belirlediği teminat limitleri şöyle:

MOTOR TUTKUNU MACERACI ÇİFT DE FUARDA OLACAK

Türkiye’nin zorlu parkurlarının maceraperestleri: Özgür ve Dilek Candar.
Türkiye’nin zorlu parkurlarının maceraperestleri: Özgür ve Dilek Candar.

Quick Sigorta’nın motorseverlere bu yıl özel bir sürprizi var. Türkiye’nin zorlu motor parkurlarını dolaşan iki gezgin ve motor aşığı çift Özgür ve Dilek Candar, motosiklet sürücüleriyle bir araya gelip onlara deneyimlerini aktaracak ve sohbetler edecek. Deneyimli motosikletçi Özgür Candar, motosiklet sevgisini ve Quick Sigorta ile birlikte çalıştıkları projeyi anlattı.

Kendinizden kısaca bahseder misiniz?

Ben Özgür Candar. Asıl mesleğim grafikerlik ama kalite yönetim sistemleri üzerine uzmanlık yaptım. Uzun süren iş hayatımda çeşitli kuruluşlarda yöneticilikler yaptım. Eşim Dilek Candar aslında Beden Eğitimi Öğretmeni. Ancak ikimiz de hayatımızdan mutlu değildik ve keskin bir karar verip birlikte bir reklam ajansı kurduk. Uzun zamandır da birlikte çalışıyoruz. 15 yaşında bir oğlumuz var ve Balıkesir'de yaşıyoruz.

Motosiklet tutkusu sizde nasıl başladı?

Özgür Candar 15 yaşından beri bir motosiklet tutkunu.
Özgür Candar 15 yaşından beri bir motosiklet tutkunu.

Motosiklet benim çocukluğumun aşkı aslında. Ben aslen Bursalıyım. Mahallemizde motosiklet kullanan abilerimizi ve o dönem ki motosikletlerini keyifle izlerdim. Babam çok sıcak bakmazdı. 15 yaşlarımda artık bu tutku artık karşı koyamayacağım bir hal aldı. O zamanlar mahallemizde boş bir alanda ücretli motosiklet turu verirlerdi. Onlara bir motosiklet parası vermişimdir. Sonra kiralamaya başladım. Kiralayan abi de dayanamadı halime ve bana harçlıklarımdan ödeyebileceğim sadece giden bir motor sattı. O günlerden bu yana bir dönem işlerimden dolayı çok ilgilenemesem de hep motosiklet üzerindeyim. Dilek benimle evlendikten sonra tanıştı aslında motosiklet ile ama onun da ruhuna hitap etti. Dilek'in fotoğraf tutkusu motosiklet ile birleşince biz birlikte motosiklet üzerinden olmaktan büyük keyif almaya başladık. Ve yaklaşık 18 senedir de neredeyse her yere birlikte sürdük.

2 teker 2 yürek nasıl bir proje? Projeniz niteliğinden ve amacından bahseder misiniz?

Türkiye’yi keşfetmek mottosuyla yollara çıkan çift, 2 teker 2 yürek projesini gerçekleştirdi.
Türkiye’yi keşfetmek mottosuyla yollara çıkan çift, 2 teker 2 yürek projesini gerçekleştirdi.

Biz yıllardır nerdeyse dört mevsim motosiklet üzerindeyiz. Birlikte çok güzel geziler yaptık, çok güzel yerler keşfettik. Biz en başından beri kendimize bir motto edinmiştik "Önce Türkiye'yi Keşfet." Dedik ki Türkiye'de gezmediğimiz şehir kalmadan, motosiklet ile yurt dışına çıkmayacağız. Bu bizim tercihimiz tabii ki. Bu motto üzerinden de bir çok gezi yaptık. Birlikte uzun yollar yapıyor olmamızdan dolayı çok sorular alıyorduk. “Eşini nasıl kandırıyorsun?”, “Yolda sorun olmuyor mu?” gibi. Sonra neden bu tecrübelerimizi insanlarla paylaşmayalım dedik. Güzel ülkemizde gezdiğimiz yerleri insanlarla farklı bir bakış açısından paylaşmayalım. Ve böylelikle 2 Teker 2 Yürek doğdu.

Quick Sigorta’yla olan çalışmanız nasıl başladı?

Quick Sigorta ile ışığımız tuttu. İlk olarak Afrin harekatı sırasında, birkaç motosiklet tutkunu dostumuz ile Mehmetçiğimize destek amacı ile sürdüğümüz Reyhanlı'da Sayın Ahmet Yaşar ile tesadüfen tanıştık. O da aynı amaç için oradaydı ve ayak üstü harika bir sohbet gerçekleştirmiştik. Daha sonra başkanlığını yürüttüğüm 10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği Balıkesir Motofest etkinliğinde birlikte çalışma fırsatımız oldu. Birlikte birçok projede çalışma fırsatımız oldu. Harika bir ekibe sahipler gerçekten. Söylediğiniz bir projeyi hemen bir üst seviyeye taşıyan ve geliştirebilen vizyonda, sıcak, çalışkan ama samimiyeti hiç kaybetmeyen nefis insanlar var. Bu da bizim daha rahat projeler üretmemizi sağladı.

Bu birliktelik nasıl projelerle devam ediyor?

Son olarak Quick Routes projemizde çok güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Quick Routes serüveni motosiklet kullanıcılarına hızlı motosiklet rotaları üreten, onlara rota üzerindeki kamp alanlarından tutun da yaşam şekline kadar fikirler veren bir proje oldu. 80 günde, içerisinde dünyanın en tehlikeli yollarının da olduğu sekiz farklı etap tamamladık ve toplamda motosikletle 16 bin 500 km yol kat ettik. Bizim içinde müthiş bir serüven oldu. Harika geri dönüşler aldık. Sadece motosiklet kullanıcıları değil gezmeyi, keşfetmeyi seven herkes tarafından çok sevildi. Gittiğimiz her şehirde Quick Sigorta acenteleri ve motosiklet tutkunları seferber oldular. Onları da ziyaret ettik ve birlikte zaman geçirdik. Şimdi bu serüvende çektiğimiz görüntülerden, anılarımızdan ve önerilerimizden oluşan her etabın Quick Routes adı ile bir dergisi çıkıyor. İlerleyen günlerde mükemmel videoları da gelecek. Bizde bu proje ile birlikte, en başından beri hedefimiz olan Türkiye'de gezmediğimiz şehir kalmadı ve her şehre lastik izimizi bıraktık. Quick Sigorta bu hayalimizi gerçekleştirmemize de vesile oldu böylelikle. Ne kadar teşekkür etsek az gerçekten. Quick Sigorta ile birlikteliğimiz daha uzun süre devam edecek inşallah. Biz birlikte olmaktan keyif alıyoruz. Harika projeler de geliyor. Quick Routes serüveni de bizi nereye sürükler göreceğiz. Ama şunu söyleyebiliriz ki nefes almadan takip edecekleri serüven devam edecek.

Bu yıl Motobike’ın Quick Sigorta standındasınız. Fuarda ne tür etkinlikler yapacaksınız?

Özgür ve Dilek Candar çifti, Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ile birlikte.
Özgür ve Dilek Candar çifti, Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ile birlikte.

Motobike Motosiklet Fuarı camianın sezon öncesi ilk buluşma etkinliği gibi oldu. Hem dostlar birbirini görüyor hem de gelişmeleri, yeni modelleri takip edebiliyor. Bu yıl biz de motosikletimiz ile Quick Sigorta standında olacağız. Takipçilerimiz ve dostlarla buluşma fırsatı yakalayacağız. Merak ettiklerini, tecrübelerimizi aktarmaya çalışacağız. Bunun için çok mutluyuz.

Hayatını motosikletle ve motosiklet projeleriyle geçirmek isteyenlere önerileriniz neler?

Motosiklet kullanmak başlı başına bir heyecan. Öncelikle bu güzelliği kaçırmamalarını istiyoruz. Motosiklet ile yolda olmanın keyfini unutmasınlar. Bu keyfi de uzun süre devam ettirebilmek için güvenlikten ödün vermemeleri gerekmekte. Mutlaka ileri ve güvenli sürüş eğitimlerini alsınlar ki, bu tutkuyu daha uzun yıllara yayabilsinler. Evliyiseniz eşinizi bu tutkuya ortak edin. İnanın birlikte özgürce yolda olmak her anlamda size büyük enerji verecek.