İstanbul’un en iyi açık hava sinemaları

İstanbul’un en iyi açık hava sinemaları

Yaz aylarında hem biraz nostalji yaparak hem de güzel havanın tadını çıkararak film izlemek isteyenler için İstanbul’daki en iyi açık hava sinemalarını ve ağustos ayı programlarını inceledik.  



Enka Açıkhava Tiyatrosu

Enka Açıkhava Tiyatrosu
Enka Açıkhava Tiyatrosu

Enka Sanat, 4-25 Ağustos tarihleri arasında Başka Sinema iş birliğiyle film severlere başarılı bir seçki sunuyor. 21.15’te başlayan filmlerin biletleri biletix.com sayfasında satılırken, iki bilet alana bir film bileti hediye ediliyor. Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda izlenebilecek filmler: 11 Ağustos Cuma Dali Diyarı, 14 Ağustos Pazartesi Frankenstein, 16 Ağustos Çarşamba Maskeli Balo, 21 Ağustos Pazartesi Ela ile Hilmi ve Ali, 22 Ağustos Salı Carmen, 25 Ağustos Cuma Suç Bende.

www.enkasanat.org

Akasya Retro Lunapark
Akasya Retro Lunapark
Akasya Retro Lunapark

Acıbadem’deki Akasya AVM bünyesinde bulunan açık hava sineması, 16 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında sinema severleri bekliyor. Çarşamba ve cumartesi günleri, saat 21.00’da ücretsiz olarak gösterilecek filmlerin açıklanan tarihleri ise şöyle: 16 Ağustos Çarşamba Balina, 19 Ağustos Cumartesi Neşeli Çiftlik, 23 Ağustos Çarşamba Kurak Günler, 26 Ağustos Cumartesi Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?, 30 Ağustos Çarşamba Servet Operasyonu, 2 Eylül Cumartesi Barbie.

www.ak-asya.com.tr/akasya-etkinlikler

Akmerkez Üçgen Teras
Akmerkez Üçgen Teras
Akmerkez Üçgen Teras

Uzun zamandır Etiler’deki Akmerkez AVM’nin üçgen terasında hizmet veren açık hava sineması, bu yıl da misafirlerini çimler üstünde film izlemeye çağırıyor. 21.00’da başlayan ve biletleri biletinial.com’da satışta olan güncel film programları şöyle: 11 Ağustos Dövüş Kulübü, 12-13-14 Ağustos Barbie.

www.akmerkez.com.tr/etkinlikler

Hillside City Club
Hillside City Club
Hillside City Club

Etiler’deki Alkent Sitesi içinde bulunan Hillside Açıkhava Sineması, her salı ve perşembe günleri saat 21.30’da sinema severleri konuk ediyor. Biletleri biletinial.com sayfasında satışa sunulan Hillside’ın ağustos ayı programında; 15 Ağustos’ta Barbie, 17 Ağustos’ta Fleabag, 22 Ağustos’ta Hayata Röveşata Çeken Adam, 24 Ağustos’ta Güneş Sonrası, 29 Ağustos’ta Whitney Houston Filmi, 31 Ağustos’ta ise Yaşamak bulunuyor.

https://cinecity.com.tr/hillside-etiler-acik-hava-sinemasi

Zorlu PSM Vestel Amfi
Zorlu PSM Vestel Amfi
Zorlu PSM Vestel Amfi

Zincirlikuyu’daki Zorlu AVM bünyesindeki Vestel Amfi’de farklı günlerde düzenlenen açık hava sineması etkinliği, Başka Sinema Film Gösterimleri adıyla gerçekleşiyor. Perşembe günleri saat 21.00’da ücretsiz olarak gerçekleşen sinema gösterimlerin bu ayki programı şöyle: 10 Ağustos New York’tan Kaçış, 17 Ağustos Protesto, 24 Ağustos Balina.

https://www.zorlupsm.com/vestel-amfi-kayit-formu

Dekk İstanbul
Dekk İstanbul
Dekk İstanbul

Maçka Parkı yakınındaki yeme içme ve etkinlik mekanı Dekk, yaz boyunca açık hava sinema günleri düzenlemeye devam ediyor. Salı ve perşembe akşamları 21.00’da başlayan gösterimler; kendi sandalyenizi getirirseniz ücretsiz, mekanda ürün satın alınarak ise özel şezlonglarda izlenebiliyor. Dekk’in açık hava sinema etkinliğinin ağustos ayı programında; 15 Ağustos Salı Paralel Anneler, 17 Ağustos Perşembe Rifkin'in Festivali, 22 Ağustos Salı Carol, 24 Ağustos Perşembe Yeni Baştan, 29 Ağustos Salı Emily, 31 Ağustos Perşembe Resmi Yarışma yer alıyor.

www.dekk.ist

Fişekhane
Fişekhane
Fişekhane

Zeytinburnu’ndaki etkinlik, kültür sanat, yeme içme ve yaşam mekanı Fişekhane; haziran ayından beri açık hava sineması gösterimlerine devam ediyor. Başka Sinema iş birliği ile her çarşamba, cuma ve cumartesi günleri beyaz perdede olan filmler, Fişekhane Su Kulesi’nde izlenebiliyor. Sinemanın ağustos programı şöyle: 11 Ağustos Ren Altını, 12 Ağustos Sonsuz Sır, 16 Ağustos Uçsuz Bucaksız, 18 Ağustos Ela ile Hilmi ve Ali, 19 Ağustos Dali Diyarı, 23 Ağustos Kurak Günler.

www.fisekhane.com/tr/sayfa/acik-hava-sinemasi.html

KüçükÇiftlik Park Bahçe Sineması
KüçükÇiftlik Park Bahçe Sineması
KüçükÇiftlik Park Bahçe Sineması

Maçka’da yer alan, düzenlediği konser ve festivalleriyle bilinen KüçükÇiftlik Park, temmuz ayından beri açık hava sinema gösterimlerine ev sahipliği yapıyor. Biletleri biletinial.com sayfasından satışta olan filmlerin tarihleri şu şekilde: 15 Ağustos Ren Altını, 22 Ağustos Karanlık Gece, 29 Ağustos Balina.

https://kucukciftlikpark.com

Feriye
Feriye
Feriye

Ortaköy’de, enfes manzarasıyla misafirlerini ağırlayan Feriye, yaz boyunca açık havada sinema izleme keyfi sunuyor. Haziran ayından beri devam eden ve eylül ayına kadar sürecek etkinlikler kapsamında; 18 Ağustos’ta Belki Evet Belki Hayır’ı, 25 Ağustos’ta ise Ayrılma Kararı’nı izleyebilirsiniz.

https://feriye.com/etkinlikler/