Heybeliada Su Sporları Kulübü - Quick Sigorta birinciliği yine kimseye kaptırmadı!

Heybeliada Su Sporları Kulübü - Quick Sigorta birinciliği yine kimseye kaptırmadı!

HSSK - Quick Sigorta Kupası, 7 Ağustos 2022’de Heybeliada Su Sporları Kulübü (HSSK) ev sahipliğinde gerçekleşti. Sportsboat Trofesi’nin 5’inci ayak yarışlarında, HSSK Quick Sigorta Yelken zorlu koşullara rağmen birinci sıraya yerleşmeyi başardı.

15 tekne ve 75 sporcunun katıldığı Sportsboat Trofesi’nin 5’inci ayak yarışları, kuvvetli rüzgar eşliğinde üç müsabakaya sahne oldu. Heyecan dolu anların yaşandığı yarışlar, saat 14:00’te başlayıp 18:00’de son buldu. Ödül töreni ise 18:30’da Heybeliada Su Sporları Kulübü tesislerinde gerçekleşti. 

HSSK - Quick Sigorta takımından müthiş mücadele

Yarışlara iki tekne ile katılan HSSK - Quick Sigorta Yelken Takımı, J70 takımı ile üç yarışı da kazanarak genel klasman kategorisinde şampiyon olurken SB20 takımı B kategorisinde başarılı bir performans sergileyerek üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlar şöyle: HSSK - Quick Sigorta takımından Saruhan Çinay ve ekibi birinci, DowAksa - OneDesign takımından Şükrü Sanus ve ekibi ikinci, Orient XS takımından Arif Gürdenli ve ekibi üçüncü oldu. B kategorisinde ise KS Lojistik / KYK takımından Mehmet Dinçay ve ekibi birinciliği, Hedef Yelken 22 takımından Engin Özgen ve ekibi ikinciliği, HSSK - Quick Sigorta takımından Atilla Duyan ve ekibi üçüncülüğü elde etti. 

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar:

Yarışların hemen ardından düzenlenen ödül töreninde açılış konuşmasını HSSK Başkanı Ercan Özboyacı yaparken, HSSK - Quick Sigorta takımlarını kutlamak ve katılımlarından dolayı tüm sporculara teşekkür etmek üzere Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar söz aldı. Takımın istikrarlı başarılarından mutluluk duyduklarını söyleyen Yaşar, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz yıldan bu yana aldığı derecelerle bizi gururlandıran HSSK - Quick Sigorta Yelken Takımı ve diğer tüm takımlar bugün keyifli bir yarış izletti bize. Bütün sporcuları gösterdikleri gayret ve sportmenlik için tebrik ediyorum. Öte yandan hem su sporları için gelecek nesillere alan açan hem de yarışlara ev sahipliği yapan Heybeliada Spor Kulübü’ne de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Onların bu çabaları sayesinde biz de sporcularımıza ve sporseverlere destek verecek fırsatlar elde ediyoruz. Bu yıl da HSSK yelken takımlarının ana sponsoruyuz. Bugünkü yarışın ve şampiyonluğun ardından sıra yeni rotalarda. Ekim ayında Fransa’da düzenlenecek Avrupa Kupası’nda HSSK - Quick Sigorta takımına şimdiden başarılar diliyorum.” 

Ödül töreninde İstanbul İl Yelken Temsilcisi Ayça Ark, HSSK yönetim kurulu, Maher Holding ve Quick Sigorta yöneticileri de yer aldılar. Tören sonunda sporcularla birlikte hatıra fotoğrafları çekildi ve yeni şampiyonluklar için başarı temennilerinde bulunuldu.