QTruck ve QKaravan bu kez Bucak’ta motosikletlilerle bir araya geldi

QTruck ve QKaravan bu kez Bucak’ta motosikletlilerle bir araya geldi

4’üncü BUMOK GLR Garaj Motosiklet Şenliği, 4-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Bucak Kuşbaba Başgöz Yaylası’nda gerçekleşti. Bucak Motosiklet Kulübü’nün düzenlediği ve Quick Sigorta’nın QTruck ve QKaravan ile yer aldığı festivalde, 4 bin 500 motosiklet tutkunu bir araya geldi.

Kuşbaba Başgöz Yaylası’nın eşsiz manzarasında, gün boyu süren etkinliklerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan festivalde, Quick Sigorta halat çekme, çivi çakma, oryantiring gibi birbirinden eğlenceli aktiviteleriyle yine festivalin ilgi odağı olmayı başardı. QTruck ve QKaravan Türkiye’nin dört bir yanından katılan motosiklet kulüplerinin ve katılımcıların uğrak noktası oldu. 

Quick Routes söyleşisine büyük ilgi

Motosiklet gezginleri Özgür ve Dilek Candar çiftinden oluşan Quick Routes da Quick Sigorta standında misafirleri ağırlayıp aktivitelere eşlik etti. Quick Sigorta standını ziyaret edenler arasında AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktur, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Çatlı, Belediye Meclis Üyeleri Özcan Duran ve Ahmet Demir de yer aldı.

Quick Sigorta standında ayrıca Quick Routes söyleşisi yapıldı ve uzun süren motosiklet yolculuklarında merak edilenler soruldu. Söyleşi sonunda da ekibin sorularına doğru yanıt verenlere, Quick Sigorta hediye çantası, Axor kask ve putoline motosiklet temizleme setleri hediye edildi. 

Festivalde yöresel etkinlikler dikkat çekti

Önceki yıllara nazaran rekor katılım gerçekleşen festivalin ilk günü yağmura denk gelse de katılımcılar alanı terk etmeyip festival ruhunu sonuna kadar yaşatmayı bildi. Yağmur sonrası tüm hızıyla devam eden şenlikte, resim ve seramik atölyelerinde motorcular farklı deneyimlere imza atma şansı elde etti.

Voleybol turnuvası büyük ilgi görürken festivalin üçüncü gününde hem konser hem futbol milli takım maçı molası verildi. Şenlik kapsamında Bucak’ın yöresel gösterileri ve köylere has seyirlik oyunları da katılımcılardan tam puan aldı. Yöresel etkinliklerden en çok ilgi görenlerden biri de protokolün de katılımıyla gerçekleşen keşkek dövme töreni oldu. Törenin ardından tüm katılımcılara keşkek ikram edildi.


Quick Sigorta’nın bundan sonraki durağı 11-14 Temmuz tarihleri arasında Akhisar Motofest olacak. Quick Sigorta’nın motofest yolculuğu #MotosikletFestivali, #QuickRoutes ve #QuickSigorta hashtag’leriyle yaptığı paylaşımlardan da takip edilebilir.