19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BOĞAZ KUPASI YAT VE SPORTSBOAT YARIŞLARI

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BOĞAZ KUPASI YAT VE SPORTSBOAT YARIŞLARI

Türkiye Yelken Federasyonu , Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü ve İstanbul Yelken Kulübü organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BOĞAZ KUPASI YAT VE SPORTSBOAT YARIŞLARI İstanbul boğazında gerçekleştirilecektir.



Yarışlara QUICK SİGORTA sponsorluğunda bulunan 2 Sportsboat teknemiz ile katılıyoruz. Yarışlara 67 yelkenli yat ve 650 sporcu katılıyor. Yarışların startı Büyükdere Koyu’ndan verilecek olup yelkenli yatlar en hızlı ve kısa sürede yarışları tamamlamak için birbirleri ile kıyasıya mücadele edecekler. Yarışların ilk startı 13:30’da verilecek olup, yarışların finish hattı Dolmabahçe Sarayı açıklarında atılmış şamandıralar arasında noktalanacaktır. İstanbul boğazındaki kuvvetli akıntının da etkisi ile yatlar İstanbul Boğazı’nın Avrupa Yakası’na çok yakın bir şekilde seyir edecekler.

Dünya’nın en zorlu parkurlarından biri olarak nitelendirilen bu parkurda, yelkenciler rüzgar,akıntı ve rakipleri ile kıyasıya mücadele edecekler. Sportsboat kategorisinde yarışacak olan ekiplerimiz kendi kategorilerinde Şampiyonluk hedefi ile yarışlardaki yerlerini alacaklar. Heybeliada Su Sporları Kulübü ekibi aynı zamanda yarışlarda yer alan en genç yelkenciler olarak, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın ruhunu yansıtarak yarışlardaki yerlerini alacaklar.


QUICK SİGORTA-NİMBUS EKİBİ

Saruhan ÇİNAY

Deniz TOPAL

Sevan HABEŞ

Nayra DURSUN

Canberk METE


QUICK SİGORTA – HSSK EKİBİ

Poyra ABDA

Arhan KÜÇÜKOĞLU

Yiğit YAMAÇ

Çağan Deniz ÖZGÜL

Quick Yelkenci Sigortası

Rüzgarınız bol olsun! 

Yelkeninizdeki huzuru hiç birşey bozamasın.

Siz keyifle yelken yaparken, biz de üzerimize düşeni yapalım.

Detaylı bilgi için:

www.quicksigorta.com/Ferdi-Kaza-Sigortasi-ekstrem-yelken