Q MAG yayında …

Q MAG yayında …

Q MAG yayında …

Quick Sigorta CEO'su Levent Uluçeçen
Quick Sigorta CEO'su Levent Uluçeçen

Quick Sigorta’nın , LOG Dergisi ile işbirliği içinde hazırladığı Q MAG, Kent-Kültür-Sigortacılık Dergisinin ilk sayısı yayınlandı. Derginin ilk sayısı ile ilgili bilgi veren Quick Sigorta CEO’su Levent Uluçeçen, iletişim çalışmalarının her zaman öncelikli olduğunu belirterek, “Q Mag bizim iletişim çalışmalarımızın, içerik üreterek etkileşim yaratma faaliyetlerimizin bir ürünü. Q BLOG ve Q MAG alanlarında benzersiz yayınlar. İnsanlara sigortacılık konusunda ihtiyaç duydukları bilgileri sunarken aynı zamanda keyif alacakları röportaj, haber ve inceleme tarzı içeriklerimiz bulunuyor” dedi. Uluçeçen iletişim faaliyetleri çerçevesinde sürekli yeni projeler ürettiklerini, okunmaya, zaman ayırmaya değer içerikler ile bireylere temasın iletişim stratejilerinin bir parçası olduğunu belirterek, “İletişim alanında sürekli keyifli ve yararlı etkileşim yaratmak amacındayız. Son derece olumlu geri dönüşler alıyoruz. Çabalarımızın sonucunu görmek güzel” dedi. 

Quick Sigorta İletişim ve Pazarlama, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İsmail Kızılbay
Quick Sigorta İletişim ve Pazarlama, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İsmail Kızılbay

Quick Sigorta İletişim ve Pazarlama, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İsmail Kızılbay ise Q MAG’in bir sigortacılık dergisi olmadığını belirterek, “ Q MAG oldukça başarılı bir yayın olan LOG ile birlikte satılıyor. Q MAG bir sigorta dergisi değil. İçinde okuyucuların işine yarayacak, sigortacılık konusunda bir kültür yaratma çabası olan haberler var. Ancak öncelikli amaç tabiki keyifle okunması. Kapak konumuz “parfüm”. Konunun ustası Vedat Ozan ile röportajımız var. Gezi, motorsiklet dünyası, sosyal medya üzerine keyifli yazılar var. Bu bakımdan bu dergiyi klasik bir kurumsal yayın olarak görmüyoruz. Binlerce bastırılıp, masalarda kapağı açılmadan duran dergilerden olsun istemedik. Bu nedenle satışı yapılan bir dergi ile birlikte dağıtılıyor” dedi. 

Android kullanan okuyucularımız buraya, IOS (iPhone & iPad) kullanan okuyucularımız ise buraya tıklayarak LOG dergisinin resmi uygulaması üzerinden dergimize erişebilirler.