InsurTech Panel, sigortacılığın geleceğine ışık tutacak

InsurTech Panel, sigortacılığın geleceğine ışık tutacak

7 Aralık’ta İTÜ’de düzenlenecek olan InsurTech Panel’de sigorta sektörünün geleceğini şekillendirecek olan teknolojiler masaya yatırılacak.

InsurTech Panel 7 Aralıkta İTÜ'de gerçekleşecek
InsurTech Panel 7 Aralıkta İTÜ'de gerçekleşecek

GESİD, 7 Aralık’ta İstanbul Teknik Üniversitesi Teknokent’te InsurTech başlıklı bir panel düzenliyor. Moderatörlüğünü Sigortacı Gazetesi yazarı Sema Tüfekçiler’in yapacağı panele Quick Sigorta’nın CEO’su Levent Uluçeçen, SFS’nin ortağı Ercan Turfan, Guy Carpenter Türkiye’nin Genel Müdürü Okan Utkueri ile Botudio’nun kurucu ortağı ve Ali Erhan Tamer konuşmacı olarak katılacak.

Okan Utkueri ve Ali Erhan Tamer’in her ay köşelerinde sektöre ilişkin yazılarının yayımlandığı Sigortacı Gazetesi, panelin düzenleyicileri arasında yer alıyor. 19:00’da başlayıp yaklaşık 1 buçuk saat sürecek panel, Quick Sigorta’nın da Facebook sayfasından canlı olarak yayımlanacak.

Insurtech Nedir?

Sigortacılar ve sigortalıların hayatlarını kolaylaştıran, riskleri minimize eden, tüm inovatif teknolojilerin geliştirilmesine olanak sağlayan InsurTech, en sade ifadesiyle sigortacılık teknolojisi anlamına geliyor.